Ikisininde kendisine gore guzellikleri var, ben ikiside yapmistim, ama gonlum gene snowboarddan yana.
Printable View
Ikisininde kendisine gore guzellikleri var, ben ikiside yapmistim, ama gonlum gene snowboarddan yana.
[quote=AlleyViper ]
[/quote]
allah gönlüne göre versin kardeşim ;D ;D ;D ;D
boardcular acık ara :D
[quote=my10ez;86841]allah gönlüne göre versin kardeşim ;D ;D ;D ;D[/quote]
amin cemil cümlemizin... ;)
Boardla ilgili ne spor varsa tercihimdir :) O yüzden "always" snowboard...
ekşisözlükte bir entry okumuştum snowboard başlığında, tekrar aradığımda bulamadım, aşağı yukarı şöyle birşeydi: board kaymanın yeni teknolojisidir, kayak ise atalarımızdan/dedelerimizden kalma eski hali.
:)
[quote=drunk bat;95487]ekşisözlükte bir entry okumuştum snowboard başlığında, tekrar aradığımda bulamadım, aşağı yukarı şöyle birşeydi: board kaymanın yeni teknolojisidir, kayak ise atalarımızdan/dedelerimizden kalma eski hali.
:)[/quote]
polemik başlatayım hemen... :PP habire oturup kalkma, emekleme, vs... yeni teknoloji değil olsa olsa yeni doğan olur... :P :lol:
Ömür biter, bu tartışma bitmez.....Allahım dizimi iyileştir de bord veya kayak faketmez...poşetle bile kaymaya razıyım......
bence olay farklı 7 yasından beri kayak yapıyorum sıkıldım geçtigmiz sezon boarda basladım acemilik güzel geldi bu sezonda devam etmeyi düsünüyorum herkez bildigi yoldan gider ama diger yoluda denemek lazım :D
bildiğin yol en kısa yoldur demiş atalarımız... :P :D