bızde bı anlam veremedık bu tahmıne ,, Allahın işine karışmak ıy gelmıyor anlaşılan ;D ;D ;D ;D ;D
cidden çok ıyı kar varmış yukarda ,(ölçum de 55 cm yenı kar varmış) zaten kayserıdeysen tahmın edebılırsın kar kalınlıgını
beklıyorum ,,
Printable View
bızde bı anlam veremedık bu tahmıne ,, Allahın işine karışmak ıy gelmıyor anlaşılan ;D ;D ;D ;D ;D
cidden çok ıyı kar varmış yukarda ,(ölçum de 55 cm yenı kar varmış) zaten kayserıdeysen tahmın edebılırsın kar kalınlıgını
beklıyorum ,,
Şu manzaranın güzelliğine bi bakın yavv uludağ süper :) az önce kayakokulu webcamından aldım bu görüntüyü
Snow-forecast kafayı yedi arkadaşlar. Kartalkaya'da önümüzdeki 1 hafta boyunca sıcaklıklar hiç 0'ın altına düşmeyecek snow-forecast'e göre:S
[quote=sygnylmz ]
Snow-forecast kafayı yedi arkadaşlar. Kartalkaya'da önümüzdeki 1 hafta boyunca sıcaklıklar hiç 0'ın altına düşmeyecek snow-forecast'e göre:S
[/quote]
Valla ben de onu dicektim... ;D ;D
Çok enteresan..
buda geçen hafta erciyes
erciyese gitmek lasım yaw şu güselliğe bak
Selamlar,
Ben de sizler gibi bu sitelere girerek tek tek istediğim bilgileri bulmaktan sıkıldığım bir gün 2 yıl kadar önce, aşağıdaki siteyi yaptım ve artık kendi sitemden tek harekette bakıyorum bilgilere :)
[url]www.havadurumu.biz[/url]
Umarım faydalı olur...
[quote=SnowStorm ]
Bende bu hava durumlarını ekliyorken saat gecenin bilmem kaçıydı , benimde uykum gelmiş herhal ondan atlamışım Ağrı yı :P
Ağrı ve Bitlis ide listeye ekledim:)
Bu arada kar kalınlıkların otomatik alındıgı bir yer bilen varsa , onlarıda otomatik olarak koymak istiyorum siteye ;)
[/quote]
arkadas cogu yere kar yagdı bir elmadaga yagmadı.. evelsi gün aradık "elmadag beden terbiyesi" ni 4cm kar warmıs.4 cm de kızak bile zor kayılır bea :( :( :( :-[
[quote=c.ronaldo ]
arkadas cogu yere kar yagdı bir elmadaga yagmadı.. evelsi gün aradık "elmadag beden terbiyesi" ni 4cm kar warmıs.4 cm de kızak bile zor kayılır bea :( :( :( :-[
[/quote]
o karda ayagın bile kaymaz biraz kızagı eheheh
[url]www.kacsantim.com[/url] u yaklasik iki hafta once actik. suana kadar ortalama gunde 2000 kisiden fazla kisi ziyaret ediyor sitemizi. Board Rider Dergisi, kacsantim.com daki calismayi cok begendi ve websayfalarina kacsantim.com un logosunu ve linkini koydu. Burdan tekrar cok tesekkur ediyoruz.
"Hakkimizda" bolumundeki formdan ziyaretciler yorumlarini bize gonderiyor. Inanilmaz pozitif, bazen acaip komedi yorumlar aliyoruz. ;) Bazi yorumlari kacsantim.com un "Hakkimizda" sayfasina, formun altina koyduk.
Eger henuz bakmadiysaniz, [url]http://www.kacsantim.com[/url] u mutlaka ziyaret edin, ve yorumlari okuyun.
Tesekkurler