Hakan abi , bi aralar sizin mağazada kışa merhaba partisi vermek gibi planlarınız olduğunu hatırlıyorum.
Bu konuda bi gelişme yaşandı mı ?
Printable View
Hakan abi , bi aralar sizin mağazada kışa merhaba partisi vermek gibi planlarınız olduğunu hatırlıyorum.
[quote=SnowStorm ]
[/quote]
önümüzdeki hafta için planlayalım, hem telefonda söylediğim gibi yılbaşına kadar vakslar bizden.
[quote=proshop ]
önümüzdeki hafta için planlayalım, hem telefonda söylediğim gibi yılbaşına kadar vakslar bizden.
[/quote]
herkesemi? :)
Epeydir sessiz kaldık, elimizde sınırlı sayıda kalan Atomic snowboardlar ile Leki snowboard eldivenlerinde ve POC kask/gözlüklerde size özel fiyatlar . 10 Şubat'da genel indirime gireceğimiz için , çeşitler tamamen azalmadan fırsatı kaçırmayın deriz.
kasklarda nekadar indirim olacak acaba?
indirim zamanı kartutkusu indirimi gecerli olacak mı ayrıca?
POC Kasklarda ve Leki eldivenlerde %40 + %10 (kartutkusu indirimi) % 46 ya geliyor peşinde. KK tek çekim % 43, KK 6 taksit %40
O kartutkusu indirimi değil de peşin indirimi oluyor desenize
[quote=proshop ]
POC Kasklarda ve Leki eldivenlerde %40 + %10 (kartutkusu indirimi) % 46 ya geliyor peşinde. KK tek çekim % 43, KK 6 taksit %40
[/quote]
Bir yanlış anlaşma var herhalde, normal indirimin üstüne %10.
Peşinde standart fiyatımız - %40, size ilave %10 var.
[quote=Anapurna☻ ]
O kartutkusu indirimi değil de peşin indirimi oluyor desenize
[/quote]
[quote=proshop ]
Bir yanlış anlaşma var herhalde, normal indirimin üstüne %10.
Peşinde standart fiyatımız - %40, size ilave %10 var.
[/quote]
üfff süperr, 6 şubatta gelicem inş. mağazanıza, özellikle kaskları çok merak ediyodum, en azından bi gideyim diyordum ama bu indirimle (tabi ben gelene kadar kapışılmazsa) kaçırmam herhalde ;D ;D
bu ilanı sitede ilk ben degerlendirdim fotodaki kaskı aldım:)))