süper bi görüntü imesten ;D
Printable View
süper bi görüntü imesten ;D
süper
eline sağlık.. henüz burda yerler tutmadı..
çok güzel benim yanımda fotoğraf makinesi yok olsaydı çekip yollardım size harika yağıyor
ımes te nerdesın abı sen yaaa...bızım eskı ıs yerı ısbankasının hemen yanındaydı sımdı kıraya verdık orayı gebze tarafındayım
[quote=ALİ EMRE ]
ımes te nerdesın abı sen yaaa...bızım eskı ıs yerı ısbankasının hemen yanındaydı sımdı kıraya verdık orayı gebze tarafındayım
[/quote]
sen çok uzağa gitmişsın
benim iş yeri imesine yakın uno fabrikasının yanında
[url]http://bidb.metucam.metu.edu.tr/[/url]
Bu da Ankaradan izleyin...
ankara çok güzel de 1 ocak 1970 biraz uzak bi zaman değil mi!! ;D
arkadaşlar 175 noktadan istanbul.. hayrını görün..
[url]http://tkm.ibb.gov.tr/yolDurumu/KameraAsyaGuney.aspx#[/url]
[quote=ÖzGüR_BoLKaR ]
arkadaşlar 175 noktadan istanbul.. hayrını görün..
[url]http://tkm.ibb.gov.tr/yolDurumu/KameraAsyaGuney.aspx#[/url]
[/quote]
canlı canlı ;D
saol özgür kar çoştu,umarım hemen erimez
bu tür çalışmaları dağlarda da görmek istiyoruz.. şiii yetkili !!! sağına soluna bakma sana diorum..
1
2
ve yagıs halen dewam edıyo lapa lapa yagıyooo
burdada hala durmadı sürekli yağıyor
bu da kamera görüntüsü
en çok ankaraya yağdı walla dewm ediodu 20 dkk ya kaddar şimdi hava açtı gibi ama süper kar yağdı...
yarın öyle bir kar yağacak ki çamlıca'dan takıcam board'umu ayağıma kısıklı, bağlarbaşı soluğu üsküdar'da alıcam.. ;D sırtım açıkta kaldı sanırsam.. :-[
bu gün bursa da sabahtan itibaren akşam üstüne kadar ara sıra yavaşlasada aralıksız yağdı ama yağmurdan yerler ıslak olduğu için tutması baya zmn aldı şimdi de etrafta hoş bi beyazlık war ama yollarda bi gıdım bişi yok gece bastırır inş
saat 13:30 a çekilmiş bi foto.
Talas-Kayseri...
kayseri almış götürmüş walla , burda da hala yağıyor
offfffffffffff ya kayseri ye baq tuncay abi dün diodun burası günlük güneslik şimdi erciyes nasıldır acaba
valla bi fikrim yok erciyes hakkında. ama yollar açık olursa yarın inşallah orda olcam...
Çok fena kar yağıyor Erciyes'te, bu defa da kardan kayılmıyor :(
öğleden sonra kar yağışı azaldı. şimd de tamamen durdu... yarın snowtrack ile ezdikleri zaman pist mükemller olur herhalde...
İnşallah, Kayseri'den ilaç getiremediler, akşamüstü yol kapalı diye :(
slmm
dunden beri yagan kar kalınlıgı 55 cm olarak olçuldu bugun, heryer bembeyaz...
çok dehşet kar yağışı var kayseride.... fotoyu saat 14:23 te çektim ;)
Kayseri... Türkiye'nin bence şehirleşme açısından en iyi şehri.. Çocukluğumu geçirdiğim şehir.. Özledim valla :)
atla gel...
harika görünüyor yaa istanbula niye yağmıyor >:(
[quote=Tuni ]
atla gel...
[/quote]
o da olacak, kesin :D
[quote=Sevket ]
o da olacak, kesin :D
[/quote]
sen git beni çağırma zaten ;D ;D ;D
20 dk içince kar geliyomus haberler sölio kesin bilgi diyor ama 2-3 saat yacakmıs süper bi haber
Ankara radarından alınan verilere göre; Ankara’da 20-30 dk. içerisinde başlayacak kar yağışının 2 saat süreyle aralıklarla devam etmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuz şartlara (özellikle trafikte) karşı ilgililerin ve vatandaşların tedbirli olmaları gerekmektedir.
havayyı koklayabilirorum :).... birazdaha soğuk olsa istanbuldada kar yağabilir...yakında gelecek istanbulada daha zamnı değil ondan yağmıyo 8)
WE KAR YAIOYOOOOOOOOOOOOOOOOOO
foto yok mu foto??
abicim yerler bembeyaz oldu en fazla 1 cm kar war yok erciyesde yokmu biisii