meteorolojideki bilgilere göre soğuk hava geliyor tekrar. Resimlerini de ekliyorum
Printable View
meteorolojideki bilgilere göre soğuk hava geliyor tekrar. Resimlerini de ekliyorum
;D
;D
;D
;D
valla ben bir şey deyim sarıkamışta çok güzel bi hava var bunu söleyebilirim şimdi tesisde olmak var dı :D
Ellerine sağlık zio zigi , emeğine teşekkürler ;)
rica ederim. işyerindeyim şu an. bizim tekniker arkadaş soğuk hava geliyormuş diyince gözlerim parladı bi an hemen girip meteorolojiye baktım. İnsanlar soğuk hava geliyormuş diye şikayet eder gibi bir tavırla söylüyor benimse gözlerim parlıyor. Anlam veremiyorlar tabii, deli olduğumu düşünüyorlar  ;D
şu an da erciyes tekı gorevlılerle konuştum erciyes yolu yogun yagıştan dolayı kapalı imiş. ve hala da çok guzel kar yagıyormuş, esas yagışı yarın ogleden sonra alacakmış,kar kalınlıgı ve resımlerı c.tesi akşam buraya koyarız,,, TOZ KAR İÇİN ERCİYES E ...
[url]www.erciyeskayak.com[/url]
.çok yakın da webcamdan erciyesı ızletecegız sıtemız de...
sayın hocam yarin yol acik olursa çayini içmeye gelicem.
lutfen webcamle falan izletme hocam, imkanın varsa bi ip camle yap bu işi. Yani bilgisayara baglamadan hallet. adsl modeme bi utp kablo ile bagladinmi tamamdir iş.
bu snowforcast sitesi 2 cm. yaziyo sen yollar kapandı diyon.bu adamlar nasil tahmin yapiyor :)
[quote=erciyeskayak ]
şu an da erciyes tekı gorevlılerle konuştum erciyes yolu yogun yagıştan dolayı kapalı imiş. ve hala da çok guzel kar yagıyormuş, esas yagışı yarın ogleden sonra alacakmış,kar kalınlıgı ve resımlerı c.tesi akşam buraya koyarız,,, TOZ KAR İÇİN ERCİYES E ...
[url]www.erciyeskayak.com[/url]
.çok yakın da webcamdan erciyesı ızletecegız sıtemız de...
[/quote]