Cevap: DORUKKAYA HOTEL 1 GECE 2 GÜN HD KONAKLAMA + 2 TAM GÜN SKIPASS + ULAŞIM 200 TL.// SBM Extreme
[quote=Emrah;180119]Abi sorma valla bizde bı eğlendik bı eğlendik sorma :)
bu arada Istanbul a giriş yaptık, eve gidenlerden en kısa zamanda foto ve videoları bekliyoruz ;)[/quote]
Kazasız belasız dönmüş olmanıza sevindim.
foto ve videoları da bu haftaiçinde görürüz sanırım :)
Emrah müdür sizi kas ağrılarıyla ilgili sağlık bölümüne alalım :) :)
Cevap: DORUKKAYA HOTEL 1 GECE 2 GÜN HD KONAKLAMA + 2 TAM GÜN SKIPASS + ULAŞIM 200 TL.// SBM Extreme
[quote=Kingfisher;180130]Emrah'cığım,
Gezinizin güzel geçmesine sevindim :)
Pistlerle ilgili detay verebilir misin? Yol durumu nasıldı? Tüm liftler/pistler açık mıydı? Hafta bouunca yeni üyemiz dralp'le Kartlakaya'da olmayı planlıyoruz.
Bu arada günübirlik skipass fiyatı hafta içi 60 TL olarak bilgi aldık. İndirim alabilme koşulları hakkında bilgisi olan varsa, paylaşırsa sevinirim.
Selamlar..[/quote]
hocam 60tl'nin altına bulmak çok güç... ancak dağ yolundaki yayla otelde kahvaltı yaparsanız indirim kartı verebilirler... yine 60tl'ye kahvaltı yapmış ve skipass almış olursunuz...
[quote=Kingfisher;180130]Emrah'cığım,
Gezinizin güzel geçmesine sevindim :)
Pistlerle ilgili detay verebilir misin? Yol durumu nasıldı? Tüm liftler/pistler açık mıydı? Hafta bouunca yeni üyemiz dralp'le Kartlakaya'da olmayı planlıyoruz.
Bu arada günübirlik skipass fiyatı hafta içi 60 TL olarak bilgi aldık. İndirim alabilme koşulları hakkında bilgisi olan varsa, paylaşırsa sevinirim.
Selamlar..[/quote]
Yapılan açıklamalara ek olarak;
Cumartesi günü için konuşmam gerekirse Dorukkayada Snowpark diye birşey yoktu ne rampa ne box ne rail bunu göz önünde buludurarak gitmenizde fayda var aynı durumun Kartal içinde geçerli olduğunu bugün orada olan arkadaşım vesilesiyle öğrendim. Sonuç olarak Kartalkayada henüz SnowParklar açılmış değil diyebiliriz.
Harika bir sezon açılışı yaşadık katılan herkese çoook teşekkürler..özellikle cemka ve nilka nın minik ka larını getirmeleri yüzümüzün sürekli gülmesini sağladı :001_tt1: :001_tt1: bundan sonra ki tüm turlarda diğer üyelerimizi de görmeyi umut ederek yorgunluktan ve kas ağrılarından mahvolmuş bir şekilde bu akşamlık mine kaçar diyorum ;)
Herkese İyi Geceler;
Umarım herkesi iyi ağırlamış ve mutlu edebilmişizdir. Sizlere elimizden geldiğince iyi hizmet sağlamaya çalıştık. Bir kusurumuz oldu ise affola herkese kazasız belasız bol karlı bir sezon diliyor sezonu açamayan arkadaşlarımıza en acilinden sezonu açmalarını gönülden diliyoruz....
[quote=skiboardmania;180155]Herkese İyi Geceler;
Umarım herkesi iyi ağırlamış ve mutlu edebilmişizdir. Sizlere elimizden geldiğince iyi hizmet sağlamaya çalıştık. Bir kusurumuz oldu ise affola herkese kazasız belasız bol karlı bir sezon diliyor sezonu açamayan arkadaşlarımıza en acilinden sezonu açmalarını gönülden diliyoruz....[/quote]
+ 1907
henüz sezonu açamayanlar olarak bunu biz de diliyoruz.
Erkan olaya bir el atsın.
[quote=oliver_han;180144]hocam 60tl'nin altına bulmak çok güç... ancak dağ yolundaki yayla otelde kahvaltı yaparsanız indirim kartı verebilirler... yine 60tl'ye kahvaltı yapmış ve skipass almış olursunuz...[/quote]
:) Teşekkürler bilgilendirme için Olicim..
[quote=M_T;180134]Pist durumu beklediğimizden çok daha iyiydi sis ve tipi olmadığı sürece sorun yok ( kartalkaya olmuş :) tam kıvamında )
Yollar da kar var zincirsiz çıkmak oldukça zor ( gerçi bizm şöför çıkarken zoru başardı ve bence büyük risk almasına rağmen z.nc.r takmadan çıktı )
Benim bildiğim pistlerde kar sıkıntısı yok, sis ve tipi olmazsa bütün pistler açık
skipass fiyatı indirim almak ?[/quote]
Teşekkürler M_T. İndirimden kasıt şu: Anladığım kadarıyla Kartalkaya tarafının paslarını Radikal Tur satıyor. Şehir fırsatları, grupanya vb adı altında 1400 TL lik sezonluk pası Bolulu arkadaşım 550 TL'ye aldı. Bunun yanında yine siteden edindiğim bilgiler parelelinde, Oli'nin de belirttiği üzere, kayak kiralarsan, kahvaltı edersen vs. bir takım indirim kuponları alınabiliyormuş eskiden. Şimdiki durum hakkında bilgilerinize başvurayım istedimdi :)
[quote=Kingfisher;180158]:) Teşekkürler bilgilendirme için Olicim..
Teşekkürler M_T. İndirimden kasıt şu: Anladığım kadarıyla Kartalkaya tarafının paslarını Radikal Tur satıyor. Şehir fırsatları, grupanya vb adı altında 1400 TL lik sezonluk pası Bolulu arkadaşım 550 TL'ye aldı. Bunun yanında yine siteden edindiğim bilgiler parelelinde, Oli'nin de belirttiği üzere, kayak kiralarsan, kahvaltı edersen vs. bir takım indirim kuponları alınabiliyormuş eskiden. Şimdiki durum hakkında bilgilerinize başvurayım istedimdi :)[/quote]
Yayla Otelde bu seneki durum şu şekilde Henüz Dorukkaya ile anlaşmaya varılamadığı için sadece Kartal pass larini satıyorlarmış bize dedikleri kadarıyla Normal pass fiyatı 90TL iken biz 75TL ye veriyoruz demişti.
[quote=metalium;180149]Yapılan açıklamalara ek olarak;
Cumartesi günü için konuşmam gerekirse Dorukkayada Snowpark diye birşey yoktu ne rampa ne box ne rail bunu göz önünde buludurarak gitmenizde fayda var aynı durumun Kartal içinde geçerli olduğunu bugün orada olan arkadaşım vesilesiyle öğrendim. Sonuç olarak Kartalkayada henüz SnowParklar açılmış değil diyebiliriz.[/quote]
boarder arkadaşlara faydalı olacaktır eminim amma velakin kingfisher hocam sağlam kayakçılardandır... ;)
[quote=metalium;180160]Yayla Otelde bu seneki durum şu şekilde Henüz Dorukkaya ile anlaşmaya varılamadığı için sadece Kartal pass larini satıyorlarmış bize dedikleri kadarıyla Normal pass fiyatı 90TL iken biz 75TL ye veriyoruz demişti.[/quote]
o hafta sonu için geçerli fiyat metacım... hafta içi düşüyor...
[quote=mnece;180153]Harika bir sezon açılışı yaşadık katılan herkese çoook teşekkürler..özellikle cemka ve nilka nın minik ka larını getirmeleri yüzümüzün sürekli gülmesini sağladı :001_tt1: :001_tt1: bundan sonra ki tüm turlarda diğer üyelerimizi de görmeyi umut ederek yorgunluktan ve kas ağrılarından mahvolmuş bir şekilde bu akşamlık mine kaçar diyorum ;)[/quote]
EEEEE Harika olmasa şaşardım zatenn =)) mnece ve Burak77 cok cok teşekkür ederim enerjime enerjii kattılar:lol::lol::lol:... o kadar enerjiktim ki tüm ağrılarma rağmen rampadan atlama cesareti gösterip kafamı kırmaya çalıştım:w00t: özellikle dönüş yolunda jeep kullanmak ayrı bi zevkti...Ankara'dan tüm zorluklara rağmen gelmeme değdi, gözümle görmüş tanımış oldumm sizleri.. :thumbup: