Cörsiler bugün kargoya veriliyor arkadaşlar :cool:
Printable View
Cörsiler bugün kargoya veriliyor arkadaşlar :cool:
[QUOTE=CemKa;253340]Cörsiler bugün kargoya veriliyor arkadaşlar :cool:[/QUOTE]
Teşekkürler :biggrin:
sezon bitti nasıl olsa [emoji85]
kiteda falan giyeriz artık[emoji38][emoji106][emoji869]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
jersey geldi. beden olarak monttan 3 beden büyük söylemek gerekiyormuş. bundan sonra yaptıracaklar buna göre sipariş versin.
Kite yok bende...
Bu yaz jersey gelince motorda kullanayım yine ...
Hem de Kartalkaya'da olsun da maksatın bir kısmını karşılasın..
Yaz kullanımına bir örnek: Mekan Resul dede pisti...
:biggrin:
[ATTACH=CONFIG]18745[/ATTACH]
[QUOTE=capeside;253344]jersey geldi. beden olarak monttan 3 beden büyük söylemek gerekiyormuş. bundan sonra yaptıracaklar buna göre sipariş versin.[/QUOTE]
Yapma ya :(
otel corsisi oldu desene les 2 alpes fatihi capeside reyiz... 3 beden diyorsan 3XL siparis eden sahsima da uymaz zannimca...
[QUOTE=iynem;253345]Kite yok bende...
Bu yaz jersey gelince motorda kullanayım yine ...
Hem de Kartalkaya'da olsun da maksatın bir kısmını karşılasın..
Yaz kullanımına bir örnek: Mekan Resul dede pisti...
[emoji3]
[ATTACH=CONFIG]18745[/ATTACH][/QUOTE]somestr sonrasi kartalkaya'da bulusalim hocam... motorla gelip gelmemek takdiri senin... ;)
[QUOTE=capeside;253344]jersey geldi. beden olarak monttan 3 beden büyük söylemek gerekiyormuş. bundan sonra yaptıracaklar buna göre sipariş versin.[/QUOTE]
Hangi Kargo firması ile geldi. Adresi ofis göstermiştim Cuma günü gitmedim bana da herhangi bir SMS veya bilgilendirme de yapılmadı
ilk foto sanırım benden [emoji38][emoji3587][emoji106]Mont bedenim L sipariş XL verdim montun üstüne giydim tam oldu ama sanki XXL Versem daha rahat olurdu [emoji16][emoji106][emoji473]
[IMG]https://uploads.tapatalk-cdn.com/20200126/9ffc5e3dd97985ecce2403cf356c18ae.jpg[/IMG][IMG]https://uploads.tapatalk-cdn.com/20200126/55bc3d0f4aa7733a6447ae9b18f5ae7e.jpg[/IMG][ATTACH]18752[/ATTACH]
kral lo 2 alpes'te... [emoji38]
üstat beraber olaydık eyiydi [emoji16][emoji106]engin tecrübelerinizden faydalanırdık
[QUOTE=jasend;253384]üstat beraber olaydık eyiydi [emoji16][emoji106]engin tecrübelerinizden faydalanırdık
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi[/QUOTE]est kral... seneye avusturya'da bulusalim ins...
Parayı yatırdım dekontu da iligili kişilere gönderdim.
1. jarsey için
aLi / 78 / XXL
2. jarsey için
Dalgıç / 22 / XL
3. jarsey için
Lara / 09 / XL
Ali abi hosgeldin...
[QUOTE=oliver_han;253350]somestr sonrasi kartalkaya'da bulusalim hocam... motorla gelip gelmemek takdiri senin... ;)[/QUOTE]
2-3 şubat uyar mı :001_rolleyes:
[QUOTE=iynem;253394]2-3 şubat uyar mı :001_rolleyes:[/QUOTE]rezervasyon zaten yaptiniz galiba hocam? [emoji38]
[QUOTE=oliver_han;253398]rezervasyon zaten yaptiniz galiba hocam? [emoji38][/QUOTE]
:thumbup:
Hoşbulduk Oliver nasılsın
Sarıkamı ta var mısın ?
[QUOTE=alisirin;253450]Hoşbulduk Oliver nasılsın
Sarıkamı ta var mısın ?[/QUOTE]tesekkurler abi. sizler nasilsiniz?
su an bir sey diyemiyorum... son dakika belli olacak gibi...
[QUOTE=oliver_han;253453]tesekkurler abi. sizler nasilsiniz?
su an bir sey diyemiyorum... son dakika belli olacak gibi...[/QUOTE]
:0002041D:
SEYİRCİ
019
2XL
[QUOTE=Seyirci;253525]SEYİRCİ
019
2XL[/QUOTE]
buyuksun SeYiRCi...
1. jersey için
aLi / 78 / XXL
2. jersey için
Dalgıç / 22 / XL
3. jersey için
Lara / 09 / XL
4.Seyirci 09 2xL
5.ÖZTUĞ 2XL
[QUOTE=Emrah;253020]Uzun çalışmalar sonucunda ortaya çıkan KarTutkusu Jerseyleri ile karşınızdayız.
KarTutkusu Üretim Takımı olarak; ister kayarken polar veya montlarımızın üzerine, ister t-shirt olarak giymek üzere tasarladığımız Jerseylerimiz için bu seneki listeyi paylaşıyorum.
[IMG]http://kartutkusu.com/forum/images/Ozel/kartutkusu-jersey-2020-on.jpeg[/IMG]
[IMG]http://kartutkusu.com/forum/images/Ozel/kartutkusu-jersey-2020-arka.jpeg[/IMG]
[IMG]http://kartutkusu.com/forum/images/Ozel/kartutkusu-jersey-2020.PNG[/IMG]
[B]Jerseylerimizin fiyatı 65 TL dir. [/B]
Son yaptırdığımız fileli ve kaliteli olan Jersey kumaşından yaptırıyoruz.
Sipariş Süreci:
En az 5 adet olduğunda siparişi geçebileceğiz.
Sipariş verildikten sonraki talepleri de yine en az 5 adet olduğunda tekrar sipariş vereceğiz.
Bu şekilde devam edip gidecek.
[B]AÇIKLAMALAR[/B]
Bedenler: Jerseyi mont veya polar üzerine giyecek iseniz beden seçimi yaparken Kayak Montunuza göre 1 beden büyük LARGE olanlar XL. Montu XL olanlar XXL olarak söylemeniz yeterli olacaktır.
Gerçek Bedeniniz - Jersey için tavsiye edilen beden
XS -> S
S -> M
M -> L
L -> XL
XL -> XXL
XXL -> 3XL
Ödeme ve Teslimat:
Aşağıdaki hesap numarasına ödeme yapılacak.
TR19 0006 2000 4860 0006 6166 47
Garanti bankası
Uğurcan Çengel
Lütfen ödeme yapıldıktan sonra ödeme dekontunu , açık adresinizi ve irtibat bilgilerinizi aşağıdaki yollardan biri ile Erkut Yalcin 'a yapabilirsiniz.
Whatsup : +90 549 502 61 69
Mail : [email]erkut.yalcin@many-points.com[/email]
Jersey'ler adresinize kargo ile gönderilecektir.
Kargo, adrese teslim ve kargo bedeli kapıda alıcı tarafından ödenecek şekilde gönderilecektir.
Sipariş listesi bu formatta düzenlenecektir.
Sıra / Yazılacak İsim / Numara / Beden / Ödeme Bilgisi[/QUOTE]
Bu sene Jersey isteyen var mı? Ona göre liste açacağız dostlar.