bugün ben kartepedeydim pistler-kar süperdi.
düzeltme-ek:
yolda açıktı zincirsiz çıkılabiliyordu
birde tavsiye: pazargünü sınırsız alıp(kalabalık yüzünden) 10 kereden az kayacaklar , 10 luk skipass alsınlar
Printable View
bugün ben kartepedeydim pistler-kar süperdi.
düzeltme-ek:
birde tavsiye: pazargünü sınırsız alıp(kalabalık yüzünden) 10 kereden az kayacaklar , 10 luk skipass alsınlar
kartepe 07.02.2010
[quote=sakiiin;128247]bugün ben kartepedeydim pistler-kar süperdi.
düzeltme-ek:
birde tavsiye: pazargünü sınırsız alıp(kalabalık yüzünden) 10 kereden az kayacaklar , 10 luk skipass alsınlar[/quote]
bende kartepedeydım bugun evt hersey guzeldı ama bıraz fazla ruzgar vardı tepede bıde zirvenın telesikisi kapanınca geyık alanı kuyrugu bı haylı uzundu ama bunlara rağmen cok cok eylendım bugun ..
Konu ile alakasız ama Kartepe'deki yaprağı dökülmüş ağaçlar ne ağacı bilen var mı?
Kartepede son kar durumunu bilen varmı arkadaşlar?
[quote=mehmetk;132633]Kartepede son kar durumunu bilen varmı arkadaşlar?[/quote]
en son pazartesi kar tepedeydim durum hic iyi degildi pistlerin bir cogu acılmıstı toprak taslar bıtek zırve den asagı ınebılıyodun en duzgn pisti burasıydı. geyık alanı tamam tehlıkeliydi cunku hertaraf taş toprak.
ama dun cok saglam kar yagdıysa gıdılebılır ıyı bır yagıs olmadan kartepeye gıtmek gereksızdır.
[quote=ouz;132839]en son pazartesi kar tepedeydim durum hic iyi degildi pistlerin bir cogu acılmıstı toprak taslar bıtek zırve den asagı ınebılıyodun en duzgn pisti burasıydı. geyık alanı tamam tehlıkeliydi cunku hertaraf taş toprak.
ama dun cok saglam kar yagdıysa gıdılebılır ıyı bır yagıs olmadan kartepeye gıtmek gereksızdır.[/quote]
Artık heralde kartepe ye gidilmez 25cm kar gösterior bu konuda bilgi sahibi olna varmı??
[quote=firgac;137301]Artık heralde kartepe ye gidilmez 25cm kar gösterior bu konuda bilgi sahibi olna varmı??[/quote]
Pazar gününe kadar 22 cm yağış alacak gibi görünüyor ama kurtarır mı bilemem. Riske girmemek gerekir diye düşünüyorum. Webcam filan vardır, bakmak lazım...
Valla ne yalan söliim benimde favorim kartepe pazar sis turla uludağdaydık abi çok yorucu yol çok zaman alıyor birde kartepenin kalabalıklığına laf edilio ama pazar günü cennetkayada yarım saat kuyruk bekledim ben belvüde 20 dakka fahriden bahsetmiyorum bile kartepenin hakkı yenio bence en güzel yanı istanbula 1,5 saat mesafede :))
[quote=Night FLighT;137415]gÖKBEY , Boarderboy yarın dönmüş olur..Hafta içinde ondan sağlıklı bilgi alırız...Olumlu bir durum oluşursa hafta içi ( iyileşmiş olursam ) doğruuu kartepe ;) Taze Mis gibi kar :biggrin:[/quote]
geçmiş olsun, nen var kuzum?
[quote=Night FLighT;137540]Anammmmm noldu sana gökbeyyyyy
sağ bacağım ???[/quote]
tekrar geçmiş olsun nf... mümkün olduğu kadar zorlama... dinlen... hatta fırsat bulduğunda bir doktora git istersen...
[quote=Night FLighT;137540]Anammmmm noldu sana gökbeyyyyy
sağ bacağım ???[/quote]
güzel kardeşim, bacağım bacağım diyosun da ayağına boardu geçirip 2-3 tur kaymadın mı? ben de önemli birşey olmadığını farzedip unutmuşum...
[quote=iceman;137559]Cts günü aldığı darbeler geçici hafıza kaybına neden oldu.. :P:lol:[/quote]
bu da bir olasılık elbette. beynimdeki gri bölge azalmış, kıvrımlı kısımlar düzleşmiş olabilir. artık düz mantıkla hareket ediyom. "NF kayıyorsa birşeyi yoktur" gibi... nedir durumun; ağrı-sızı, hareket kısıtı?
Merhabalar, biz iki kişiyiz kuzenimle toplanıp kartepeye ayın 18'i günü birlik gitmek mümkün mü ?
[quote=lutfuyenigun;178373]Merhabalar, biz iki kişiyiz kuzenimle toplanıp kartepeye ayın 18'i günü birlik gitmek mümkün mü ?[/quote]
kartepe'ye günübirlik tur ilanları sitede pek yer almıyor... genelde kartalkaya ve uludağ var... kartepe için google amcadan araştırmak lazım...
acaba bu yıl günlük skıpas ne oldu bilen varmı..
[quote=dufa;178694]acaba bu yıl günlük skıpas ne oldu bilen varmı..[/quote]
75tl diye bir söylenti var... :confused1:
[quote=oliver_han;178704]75tl diye bir söylenti var... :confused1:[/quote]
haftasonu için 100 tl diyende vardı ama :)
hafta sonu 75
hafta içi 50
penguentepe emre den duydum değişmemiş fiyatlar uludağ ile aynı seviyeye geldi
[quote=batista34;178711]haftasonu için 100 tl diyende vardı ama :)[/quote]
evet, hepimizi hezeyana sevk etmişti saolsun... :biggrin: 75tl'de hala yüksek ama...
Bende 100 tl diyenler arasındaydım çünkü kayak odasını aradığımda 100 ile 75 arası olabilir kesin değil dediler...Pistlerin açıldığı ilk gün giden biri olarak skipass aldığıma pişman oldum cünkü pass makinaları çalışmıyordu .
önümüzdeki hafta içi (20- 25 arası)kartepe yada uludağ gitmeyi düşünüyorum.
2-3 kişi bulabilirsem çok iyi olur.
kemal programını yap...
skipassların sınırlı (5 çıkış gibi) olanları yok mu acaba? Benim gibi ultra acemiler için sınırsız gereksiz oluyor da :)
[quote=dufa;178963]önümüzdeki hafta içi (20- 25 arası)kartepe yada uludağ gitmeyi düşünüyorum.
2-3 kişi bulabilirsem çok iyi olur.
kemal programını yap...[/quote]
usta ben cumartesi gidiyorum sezonu açmak lazım kartepede gelsene sende hafta içi zor artık :)
birde pazartesi hava ısınıyor kar yumuşarsa kayılmaz
[quote=kxlylmz;178983]skipassların sınırlı (5 çıkış gibi) olanları yok mu acaba? Benim gibi ultra acemiler için sınırsız gereksiz oluyor da :)[/quote]
var 5 çıkışlı passlar var ama fiyatını hatırlamıyorum 20-25 gibi bişidi
Arkadaşlar kar durumu nedir kartepede bilen varmı... Cumartesi gitmeyi düşünüyorumda.
evet kartepe son durum ???????????????????
[quote=sakiiin;184458]evet kartepe son durum ???????????????????[/quote]
Bu sabah 10 civarı rent-aplay kamerasından baktığımda gayet güzel görünüyordu.
Merhaba arkadaşlar 6 ocakta kartepedeydim bol kar mevcut ve yollar gayet temizdi.
pazartesiden perşembeye kadar 50tl
cuma cumartesi pazar 75 tl sınırsız ücretlendirmesi var
tek çıkış 5li ve 10 lu çıkışlar mevcut fakat fiyatları hakkında bilgim yok
orta sınıf için geyikalanı gayet yeterli ileri seviyeler için ise kartepe telesiyejinden çıkıldığında yollar ayırıyor ağaçlar arası bol kar gayet güzel ve pistlerde basılmış durumda
bu arada eğer çıkmayı düşünenler olursa bana msj atabilirler hergün yukarıdan bilgi geliyor güncel bilgileri paylaşabilirim
Merhaba;
20.02.2011 tarihinde kartepe'de olacağım. Kartepe'nin son durumu hakkında bilgisi olan varmı?
Tşk.
[QUOTE=AScru;190974]Merhaba;
20.02.2011 tarihinde kartepe'de olacağım. Kartepe'nin son durumu hakkında bilgisi olan varmı?
Tşk.[/QUOTE]
[url]http://www.kartutkusu.com/kayak-merkezleri-hava-durumlari/11-kar-durumu-kar-kalinligi-kartepe-kayak-merkezi.html[/url]
bu adresten güncel durumu takip edebilirsiniz. cumartesi ve pazar bizde orda olucaz cumartesi günü mutlaka durum güncellemesi yapılır =)
[QUOTE=_PiNaR_;190975][url]http://www.kartutkusu.com/kayak-merkezleri-hava-durumlari/11-kar-durumu-kar-kalinligi-kartepe-kayak-merkezi.html[/url]
bu adresten güncel durumu takip edebilirsiniz. cumartesi ve pazar bizde orda olucaz cumartesi günü mutlaka durum güncellemesi yapılır =)[/QUOTE]
teşekkürler,
takipte olacağım.