Cevap: İzmit Sapanca GölKayPark / Gölkay Park Kablolu Su Kayağı Wakeboard Tesisi
[QUOTE=wonderone;195621]Bu suyun altından değilde üstünden gitme olayını öğrenmek nasıl oluyor pekii.. bunu bize kim öğreticek orda... ben suyun altına girersem bir e deha cıkmaya bilirim ona göre :)[/QUOTE]
İyisi mi biz tüplü dalış yapalım,, suyun üstünde kalamazsak altında ufak bi gezinti yaparız :)
Cevap: İzmit Sapanca GölKayPark / Gölkay Park Kablolu Su Kayağı Wakeboard Tesisi
[QUOTE=BoarD Delüsü;195623]İyisi mi biz tüplü dalış yapalım,, suyun üstünde kalamazsak altında ufak bi gezinti yaparız :)[/QUOTE]
İyi fikir. Ama irtifa dalışı (deniz seviyesinden yukarı) ayrı bi eğitim ve planlama gerektirir.
[QUOTE=agapi;195557]suya ilk giriş anı derken boss bunu biraz açabilirmisin :)[/QUOTE]
Aşağıdaki konuda ilk giriş anını açıklamaya çalıştım, yardımcı olacağını umuyorum ;)
[url]http://www.kartutkusu.com/wakeboard-su-kayagi-nedir-wakeboard-ile-ilgili-tum-paylasimlar/5496-wakeboard-su-kayagi-egitim-videolari.html#post195642[/url]
[QUOTE=tourniquet;195698]Patron ikili mi yapicaz bunu da :)) hani halat, cekme falan tanidik sayilir sahne. :-)[/QUOTE]
Valla ne yalan söyliyim 2 li yapanını da gördüm ama bu şimdilik bizi aşar. Biz tek tek ilerleyip araya kaynak yapmayalım yeter :P
Bu arada gerçekten sabırsızlanmaya başladım , gidelim eğlenelim azcık dimi yaaa ;)
[QUOTE=Emrah;195730]
Bu arada gerçekten sabırsızlanmaya başladım , gidelim eğlenelim azcık dimi yaaa ;)[/QUOTE]
valla çok eğleneceğimiz kesin de ben çok korktum ne yalan söyliyimmm. kara düşmüyorsun suya düşüyorsun.. sonra ayağında boardlarla çıkabilene aşk olsun.. nasıl çıkılıyor sonra sudan ben oturur ağlarım suyun içinde nefesim yeterse :((((
başlangıç boardları terlik gibi... düştüğünüzde direk ayaktan çıkıyor... ;)
[QUOTE=mawish;195732]valla çok eğleneceğimiz kesin de ben çok korktum ne yalan söyliyimmm. kara düşmüyorsun suya düşüyorsun.. sonra ayağında boardlarla çıkabilene aşk olsun.. nasıl çıkılıyor sonra sudan ben oturur ağlarım suyun içinde nefesim yeterse :(((([/QUOTE]
hehe yok yok hiç korkma, normal kaydıgın sürece su kardan çok daha güvenli.
Zaten can yelegin olacagı izin suya batınca da rahat rahat suyun ustunde oluyorsun , laylay lom bir sekilde kıyıya geliyorsun ;)
Başlangıç boardları Oli nin de soyledigi gibi terlik modunda oldugu icin zaten sen yuzerken ayagında olmaycak , suda yuzebildigi icinde suyun ustunden kıyıya dogru iteceksin ve kendiliğinden kıyıya gidecek ;)
ben şimdi bişey sorucam ama daha dur önce bi öğren, bak bakalım yapabiliyor musun diye söyleyeceksiniz :) ama biz bunun zevkini aldıkdan sonra özellikle de ben kendime bi board takımı almak isterim.
bunun için ne gerekli board, bindings ve boat üçlemesi mi var yoksa,bu binding dedikleri şey sadece yeterli mi?
marka konusunda ne gibi bilgilere sahibiz , fiyatlar ne kadardır..??
bide serci sormuş ama ben yine sorıyım,çünkü bende büyük sorun yaratabilir bu tesislerde su soğukluğu nedir, ben mesela bodrumda denize giremiyorum beynimdem çakılmış gibi oluyorum o soğukda , bunun için ne yapmak gereklidir..
hee bi sürü şey sordum hepsi çok karışık oldu ama merak ediyorum.. bide çok heycanladım yaa havalar ısınınca mı gidicez ne yapıcazz??
valla wakeboardlar çeşit çeşit... benim gördüğüm modeller ya terlik şeklinde ya da bot-binding boarda monteli haldeydi... boarda monteli tipler atlama-zıplama-hareket için kullanılan ileri seviye boardlardı... fiyatlar konusunda net bir şey söylemek zor... $150-450 aralığında board bulmak mümkün...
su ısıtılmadığından dış ortamdan sıcak değil tabi... ancak güneşli bir hava olursa beklerken yandığından soğuk suya girmek ferahlatabiliyor... :lol:
bodrum'da denize giremediğine göre wakeboard yapman da zor gibi... anca antalya'da yaz ortasında yapabilirsin o zaman... ;)
GölKayPark ile görüştüm , Mayıs ın 2. haftası sezonu tam olarak açacaklarmış.
Sahipleri de bizlere ellerinden gelen desteği vereceklerini belirttiler. İnşallah bu sene bol bol wakeboard yapmanın keyfine varacağız ;)
[QUOTE=Emrah;197521]Su anda Golcuk teyim, her ihtimale karsi yanima wet suit imide aldim ;)
Hava durumu imkan verdirse 1 saatlik de olsa ugrayip, Istanbul a oyle donmeyi planliyorum ;)[/QUOTE]
Büyüksün BOSS :) ya cok heyecanlıyım yaa bi an önce gideliiiiimmmm
Toplam 2 Eklenti bulunuyor.
bi prensesten "Baba Afferin" i kapmışsın, süpersiiiin
[video=youtube;ulT7055tdik]http://www.youtube.com/watch?v=ulT7055tdik&feature=youtube_gdata[/video]
Bu pazar bizde gidip görücez artık Gölkayparkı :)
[QUOTE=batista34;197631]Bu pazar bizde gidip görücez artık Gölkayparkı :)[/QUOTE]
Gölkaypark'ı gördük ve çok beğendik İstanbul anadolu yakasından 45-60 dakika arası srüyor arabayla 90 km civarı. İzmit doğu çıkışından çıkmayı ve sağa dönmeyi unutmayın zaten ufak da olsa Gölkaypark wakeboard tabelası var. Saptıktan sonra sağınızda Alpet benzinliğini gördüğünüzde U dönüşü yapıp karşı istikamate geçin ve sağdaki ilk girişten girin 1-2 km sonra Gölkayparktasınız. :) Bu arada zamanınız varsa hafta içi gitmek de fayda var :)