[quote=oliver_han;164823]wingman erdek diyor... ben de kendisini saygı duruşuna davet ediyorum... :biggrin:[/quote]
ekranın önünde, ayakta 1 dakikamı tamamladım...:)
Printable View
[quote=oliver_han;164823]wingman erdek diyor... ben de kendisini saygı duruşuna davet ediyorum... :biggrin:[/quote]
ekranın önünde, ayakta 1 dakikamı tamamladım...:)
[quote=darksky;164815]valla o gün uçuştan önce allahtan aramışım bende yoksa hava alanı mağduru da ben olacaktım son anda arkadaşlarım geldiler de kurtardım :)[/quote]
[quote=oliver_han;164816]didem dore mağdurları derneği... :001_tt2: :lol:[/quote]
[quote=kupeli;164818]:lol::lol::lol:[/quote]
:00020461::00020461:
[quote=darksky;164815]Valla o gün uçuştan önce allahtan aramışım bende yoksa hava alanı mağduru da ben olacaktım son anda arkadaşlarım geldiler de kurtardım :)[/quote]
Senide her gelişinde ve gidişinde alana bırakıp alıcam artık:001_unsure:
vallahi ya böyle birşey ilk defa oldu darksky aşkolsun ama ya eğer ist.daysan dönşte arabayla dönücez senide alalım dedim ben seni ist.da sanıyordum.ist.işimde aniden oldu:001_tt2:
[quote=la_hawle;164825]ekranın önünde, ayakta 1 dakikamı tamamladım...:)[/quote]
rahat wingmanim... :biggrin:
[quote=oliver_han;164816]didem dore mağdurları derneği... :001_tt2: :lol:[/quote] sen çok yaşa emi :lol::lol::lol:
:angry:evt yeni dernek kurdum.üye olmak isteyen herkesi beklerim:cursing:
[quote=DİDEM DORE;164833]Senide her gelişinde ve gidişinde alana bırakıp alıcam artık:001_unsure:[/quote]
anlaştık :lol:
[quote=DİDEM DORE;164837]vallahi ya böyle birşey ilk defa oldu darksky aşkolsun ama ya eğer ist.daysan dönşte arabayla dönücez senide alalım dedim ben seni ist.da sanıyordum.ist.işimde aniden oldu:001_tt2:[/quote]
ya baktım herkes yüklenmiş birde ben vurayım dedim sürü psikolojisi işte :001_tt2: ben biliyorum tabi alacağınızı orda olsanız :thumbup1:
[quote=darksky;164863]ya baktım [B][U]herkes yüklenmiş[/U][/B] birde ben vurayım dedim sürü psikolojisi işte :001_tt2:[/quote]
haksızlık mı etmişiz yani darksky... :confused1:
[quote=oliver_han;164864]haksızlık mı etmişiz yani darksky... :confused1:[/quote]
Haksızlık demedim, ama evet biraz fazlaya da kaçmadık değil sonuçta insanlık hali hatalar yapılabiliyor, karşı tarafta özür diledi zaten... Ben tartışma olsun diye bir şey de demedim, öylesine bir laf yani ne bir ciddiyeti ne de altında ezilecek bir ağırlığı var...
[quote=Maverick;164758]Üstad çok geçmiş olsun. Allah şifa versin. Netleştirdiğinde bize bildirirsin mutlaka.[/quote]
[quote=la_hawle;164820]
p.s.: Geçmiş olsun Freezeplay..umarım ciddi birşey yoktur..haberlerini bekliyoruz...[/quote]
Teşekkür ederim arkadaşlar. Şükürki filmde çatlak çıkmadı ama kas yırtılması olmuş. En kötü tarafı ise enaz iki hafta pistlerden uzak durmam gerekecek :thumbdown:
[quote=DİDEM DORE;164855]:angry:evt yeni dernek kurdum.üye olmak isteyen herkesi beklerim:cursing:[/quote]
Üzmeyin artık Didoşu...:biggrin:
[quote=DarkMafia;164884]Üzmeyin artık Didoşu...:biggrin:[/quote]
[quote=darksky;164866]Haksızlık demedim, ama evet biraz fazlaya da kaçmadık değil sonuçta insanlık hali hatalar yapılabiliyor, karşı tarafta özür diledi zaten... Ben tartışma olsun diye bir şey de demedim, öylesine bir laf yani ne bir ciddiyeti ne de altında ezilecek bir ağırlığı var...[/quote]
anlayışınız için tşk ederim, özellikle darkmafia.kesinlikle telafisi yapılacak:000203F2:
[quote=darksky;164863]anlaştık :lol:
ya baktım herkes yüklenmiş birde ben vurayım dedim sürü psikolojisi işte :001_tt2: ben biliyorum tabi alacağınızı orda olsanız :thumbup1:[/quote]
sen bi ankaraya gel bıcırık sana ozaman soracammm:lol::001_tt2: dernek üyem:001_tt2:
[quote=oliver_han;164864]haksızlık mı etmişiz yani darksky... :confused1:[/quote]:00020461::confused1:
[quote=freezeplay;164877]Teşekkür ederim arkadaşlar. Şükürki filmde çatlak çıkmadı ama kas yırtılması olmuş. En kötü tarafı ise enaz iki hafta pistlerden uzak durmam gerekecek :thumbdown:[/quote]
Geçmiş olsun tekrar. Benim omzumda da yırtık var. Cesaret edebilirsem ameliyat olacağım. Ama benim uzaklık 6 ay sürecek :001_unsure:.
[B]@freezeplay: [/B]geçmiş olsun
[quote=Maverick;164890]Geçmiş olsun tekrar. Benim omzumda da yırtık var. Cesaret edebilirsem ameliyat olacağım. Ama benim uzaklık 6 ay sürecek :001_unsure:.[/quote]
oyyy mave doktorun kim yahu? Bizim burda eli hızlı bi terzi var gel tanıştırim 2 dakkada omuzu diker üstünede 2 takım elbise diker :lol::lol:
İşin şakası bi yana hepinize geçmiş olsun. Ama eşşeklik bir nevi bizde sayılır adam gibi kaymıyoruzki. Nerde manyaklık ordayız.:001_tt2:
Haftasonu bende sukay sezonunu açtım ve sanki hiç bırakmamış gibi antremansız 2+2 olmak üzere 4 saatlik kayış yaptım. eeee sonunda nolcak vücut isyan edicek tabi. Kanatlarım ve omuzlarım hala facia..:001_tongue:
[quote=DarkMafia;164926]oyyy mave doktorun kim yahu? Bizim burda eli hızlı bi terzi var gel tanıştırim 2 dakkada omuzu diker üstünede 2 takım elbise diker :lol::lol:
İşin şakası bi yana hepinize geçmiş olsun. Ama eşşeklik bir nevi bizde sayılır adam gibi kaymıyoruzki. Nerde manyaklık ordayız.:001_tt2:
Haftasonu bende sukay sezonunu açtım ve sanki hiç bırakmamış gibi antremansız 2+2 olmak üzere 4 saatlik kayış yaptım. eeee sonunda nolcak vücut isyan edicek tabi. Kanatlarım ve omuzlarım hala facia..:001_tongue:[/quote]
Abi çok teşekkürler. Ya benim bu sorun 8 senedir var. Ben hep ihmal ediyordum. Artık azınca bi baktırayım dedim ki yırtık çıktı.
Projem bitince MR çektiriceğim. O zaman netleşecek.
[quote=oliver_han;164839]rahat wingmanim... :biggrin:[/quote]
ah be leadmanim..arayıp desene rahat diye..1 gündür ekran başında saygı duruşundayım..:lol::lol:
[quote=la_hawle;164980]ah be leadmanim..arayıp desene rahat diye..1 gündür ekran başında saygı duruşundayım..:lol::lol:[/quote]
vah vahh wingman taş kesilmiş... :lol: :lol:
[quote=oliver_han;164982]vah vahh wingman taş kesilmiş... :lol: :lol:[/quote]
güzel bir masaj ancak açar..:biggrin:
[quote=la_hawle;164983]güzel bir masaj ancak açar..:biggrin:[/quote]
öncesinde bi güzel hamam... :)
[quote=oliver_han;164984]öncesinde bi güzel hamam... :)[/quote]
bir de 15x3 sauna..:biggrin:
[quote=la_hawle;164985]bir de 15x3 sauna..:biggrin:[/quote]
ohhh... sonra da mışıl mışıl uyku... :lol:
[quote=oliver_han;164986]ohhh... sonra da mışıl mışıl uyku... :lol:[/quote]
düşüncesi bile mayıştırdı yav..:lol:
[quote=la_hawle;164987]düşüncesi bile mayıştırdı yav..:lol:[/quote]
spa'ya mı gitsek ne yapsak... :biggrin:
[quote=oliver_han;164988]spa'ya mı gitsek ne yapsak... :biggrin:[/quote]
boşverelim Bolu'yu spa'da toplanalım..:biggrin:
[quote=la_hawle;164989]boşverelim Bolu'yu spa'da toplanalım..:biggrin:[/quote]
bolu termal otel... :biggrin:
[quote=oliver_han;164993]bolu termal otel... :biggrin:[/quote]
kusursuz kombinasyon bu olsa gerek...:biggrin:
[quote=la_hawle;164997]kusursuz kombinasyon bu olsa gerek...:biggrin:[/quote]
muhteşem dörtlü... bolu, termal ve kartutkusu... :biggrin: da dördüncü neydi yahu... :confused1:
[quote=oliver_han;165002]muhteşem dörtlü... bolu, termal ve kartutkusu... :biggrin: da dördüncü neydi yahu... :confused1:[/quote]
bolu,termal,kar ve tutkusu...:001_tt2::biggrin:
[quote=la_hawle;165182]bolu,termal,kar ve tutkusu...:001_tt2::biggrin:[/quote]
yok yok hatırladım... ağaç... çam ağacı... :001_tt2: :lol:
[quote=oliver_han;165192]yok yok hatırladım... ağaç... çam ağacı... :001_tt2: :lol:[/quote]
hah..şimdi oldu leadmanin..:biggrin: