bakmak lazım yaa o zaman proshopa.fiyat oldukça cazipmiş.ben hafta sonu bağdat caddesinde slalom sportta sordum 69 ytl. dediler.
Printable View
bakmak lazım yaa o zaman proshopa.fiyat oldukça cazipmiş.ben hafta sonu bağdat caddesinde slalom sportta sordum 69 ytl. dediler.
[quote=Tuni ]
30 ile 30 arasında ha ;D;D;D;D
[/quote]
Yaw sizede hata yapmaya gelimiyorki kardeşim , hemen makaraya alıyonuz :P
İşten güçten kafamı kalıyor , 30 ile 40 arasında yazmak istemiştim ,)
Tofun, 39 YTL mi ne yazmışlardı yanlış hatırlamıyorsam, boyu da uygundu sana, ama KAVACIKKKKK, gidemiyorsun ya oraya sen :D :D :D
ya sorma gercekten gıdemıyorum bende sımdı yazıcaktım adrese teslım olayı falan varmı bıkac bısı daha sıparıs etsek gıtmeden falan cıddıyım bana cok uzak gelıyo orası yaaa
Soor, şehir içi kargo pahalı olmasa gerek, tek bir çanta hem onlara iş, hem sana pahalı olur (bence) ama sen bilirsin, elbette yollarlar adresine, Kar Tutkusu hatırına... ;)
ya orası nekadar ters bı ıstıkamette yaaa ya resmen ıstanbul ıcınde uzakta bu arada ben ahlye falan cok yakın gozuyle bakıyorum atasehırden ama kavacık uzak gelıyo ne kadar garıp bence o dukkanın yerı cok sapa :P
[quote=tofun ]
ya orası nekadar ters bı ıstıkamette yaaa ya resmen ıstanbul ıcınde uzakta bu arada ben ahlye falan cok yakın gozuyle bakıyorum atasehırden ama kavacık uzak gelıyo ne kadar garıp bence o dukkanın yerı cok sapa :P
[/quote]
Tofun sen nerde oturuyodun , hiç 2. köprüden karşıya geçmiyormusun ya da geçen bi arkadaşın yokmu yaw :P
Tabi bu şeçenekler araban olması durumunda geçerli , yoksa ve senin orada o Kavacık tarafına direk otobus yoksa , kargo secenegini de düşünebilirsin ;)
FTWO lar geldi, Avrupa'da
FTWO F2 Prime 07/08 + Bdg Mondo LT M black bağlama 298,95 € ,bizde F2 softbootla birlikte 599 YTL
FTWO F2 Gipsy wms 07/08 + Bgd Mondo LT M white bağlama 298,95 € , bizde
F2 soft bootla birlikte 599 YTL
FTWO F2 Sonic 07/08 + Bdg Mondo LT L bağlama 398,95 € , bizde F2 softbootla birlikte 699 YTL
Ayrıca guruba bütün indirimler geçerli.
Fiyatlar oldukça makul görünüyor ;)
Hmm bi hesaplayalım o zaman .
Normal Satış Fiyatı 599 YTL
Kartutkusu Kartı Olana Nakit Indirimi : 119 YTL
Bu durumda bu set Kartutkusu üyelik kartı olanlara Nakit olarak 480 YTL yemi geliyor ???
Bu arada boardların daha büyük fotolarını koyabilirseniz , desenlerinide yakından görme şansımız olacaktır ;)
Emrah hesabın doğru, resimler konusunda beceriksizliğimiz hat safhada
kusura bakma.
[quote=turkski ]
Emrah hesabın doğru, resimler konusunda beceriksizliğimiz hat safhada
kusura bakma.
[/quote]
Abi 480 YTL ye F2 snowboard seti , yemede yanında yat valla ;D Sezon başında böyle güzel fiyatlar görmek içimi açıyor gerçekten :)
LEKİ SNOWBOARD ELDİVENİ PROSHOP DA
DEELUXE HARD BOT TRACK 700 PROSHOP DA
valla fiyatlar çok uygun muş...
Geçen Kartutkusu indirimi ile 280 YTL ye aldığım POC Titanyum kaskımın ardından bugün de , yine Kartutkusu indirimi ile 240 YTL nakitle çok güzel bir goggle aldım :)
İyi günlerde kullan. Kendine yılbaşı hediye aldın sanırım. ;)
[quote=zio gigi ]
İyi günlerde kullan. Kendine yılbaşı hediye aldın sanırım. ;)
[/quote]Onun gibi bişey oldu , çok içime sindi , umarım uzun yıllar kullanırım bu seti ;)
goggle müthiş görünüyor güle güle kullan :)
goggle muhteşem:)) kask süper beyaz kask her zaman 1 numara, kalbim egede kaldı misali gözüm goggle da kaldı:) güle güle kullan
Bu hafta kaymaya gidemeyeceğimize göre bende evde foto çektim sizler için :P
vayyy abi çok süper olmuşun çok pis yakışmış ;)
çok yakışmış güle güle kullan
güle güle kullan ne diyelim bide yandan foto alabilirmiyiz :)
sırt korumalıgını düşünebilirim..fiyat biraz fazla gibi geldi ama :(
[quote=SiHiRBAZ ]
sırt korumalıgını düşünebilirim..fiyat biraz fazla gibi geldi ama :(
[/quote]
Yakında yandanda çekip gönderirim ;)
Sırt korumalığıda çok güzel, %20 Kartutkusu indirimini unutma ;)
Ben korumamı Dainese den 350 YTL ye almıştım geçen sene.
Fiyat bilgisi sitede yok. yada benmi göremedim. Sırt ve bel korumalıkları ne kadar proshop ta?
[quote=zio gigi ]
Fiyat bilgisi sitede yok. yada benmi göremedim. Sırt ve bel korumalıkları ne kadar proshop ta?
[/quote]
ilk mesajlarda vardı , hatırlatma için burayada aldım ;)
Liste fiyatları, %20 Kartutkusu indirimi hariç
POC Synapsis kask 320 YTL
POC Skull Light kask 260 YTL
POC sırt koruma ERGO 300 YTL
POC sırt koruma klasik 250 YTL
POC gözlük LOBES 300 YTL
bursa da neden yok yaw proshop çok kısıtlı seçenekler bursa da :'(
PROSHOP DA İNDİRİM BAŞLADI
[url]www.turkski.org[/url]
[url]www.proshoptr.com[/url]
[quote=turkski ]
LEKİ SNOWBOARD ELDİVENİ PROSHOP DA
[/quote]
Bu eldivenin fiyatı ve özellikleri nedir ?
Emrah merhaba,
Şu anda Erzurum'da öğlenİstanbul uçağımız iptal edildiği için geceki uçağı bekler durumdayız. Tam indirimli fiyatını bilmemekle birlikte 55,-/60,- YTL ye ineceğini
tahmin ediyorum. Bu eldivenler Lekitex diye bir materyalden üretiliyor ,hem elin içinde hemde dışında koruması mevcut.
[quote=turkski ]
Emrah merhaba,
Şu anda Erzurum'da öğlenİstanbul uçağımız iptal edildiği için geceki uçağı bekler durumdayız. Tam indirimli fiyatını bilmemekle birlikte 55,-/60,- YTL ye ineceğini
tahmin ediyorum. Bu eldivenler Lekitex diye bir materyalden üretiliyor ,hem elin içinde hemde dışında koruması mevcut.
[/quote]
Allah kolaylık versin, Istanbul da gerçekten kötü , hava bir tipi oluyor bir açık , 10 dakika içerisinde yollar kapanabiliyor . Umarım kazasız belasız ulaşırsınız evinize.
Bilgi için teşekkürler. Haftaya fırsatım olursa gelip alıcam bi tane ;)
KAR BİTTİ TENİS BAŞLADI,
WILSON TENİS RAKETLERİ VE TENİS MALZEMELERİ HİÇBİR YERDE BULAMAYACAĞINIZ FİYATLARLA PROSHOP DA. (KARTUTKUSU İNDİRİMİYLE)
KORDAJ ÇEKME 10 YTL
KORDAJLI STD 20 YTL
KORDAJLI PRO 30 YTL
[quote=proshop ]
KAR BİTTİ TENİS BAŞLADI,
WILSON TENİS RAKETLERİ VE TENİS MALZEMELERİ HİÇBİR YERDE BULAMAYACAĞINIZ FİYATLARLA PROSHOP DA. (KARTUTKUSU İNDİRİMİYLE)
KORDAJ ÇEKME 10 YTL
KORDAJLI STD 20 YTL
KORDAJLI PRO 30 YTL
[/quote]
Kul hastalanmayınca hızır yetişmezmiş :)
Bizde uzun zaman önce dün akşam eşimle tenis oynadık , tabi azcık acemi olarak ;)
Bizim raketlerden birinin tutma yeri artık erimiş durumda , bu durumda ne yapmamız gerekiyor ?
Birde raketler ile ilgili biraz bilgi alabilir miyiz ?
Raketin tutma yerinde eriyen parçası sökülerek yeni bir grip sarılabilir. Eğer durumu
çok kötü değise çok ucuza mal olabilecek bir overgrip sararak da çözebiliriz.
İlk mesajım biraz şifreli olmuş, biraz açayım. Sizin getireceğiniz bir kordajı çekme ücretimiz 10 YTL, kordaj bizden olursa; standart kordaj + çekme ücreti 20 YTL,
üst düzey kordaj + çekme ücreti 30 YTL. Kordaj makinemiz Gamma'nın oldukça hassas profesyonel makinası.
Raketler 70 YTL den 480 YTL ye kadar çok çeşitli. Eğer tenise yeni başlıyorum,
devam edip etmeyeceğim belli değil, kırk yılda bir oynarım diyorsanız o zaman
70-170 YTL arası raketleri tavsiye ederim. Ama eğer sahiden zevk almaya başladıysanız ve sık oynayacaksanız o zaman Wilson'nun K-Factor serisi raketlerini
tavsiye edeceğim. Onların fiyatları 290 YTL den başlıyor, ama arada (örnek vermek gerekirse)set kayak/boardla üst düzey bir kayak/board arasındaki kadar fark var.
SEZON ÖNCESİ SON İNDİRİM
Elimizde çok sınırlı sayıda bulunan 2007-8 model Atomic ve FTWO snowboardlarda 450 ytl den başlayan set fiyatları.
elinizde hard board var mı set olarak?
Evet var, ama biliyorsun onlar biraz pahalı. Bu sene yine yarışacaksan sana %50 (milli sporculara % 30 yapıyoruz) indirimle veririz.
Sonunda boardumu alıp bakım için Proshop a gittim :)
Gittiğimda ayakkabının ayağımda yaptığı karıncalanmadan da bahsettim , yanlış ayakkabı numarası kullanıyor olabilceğimi söylediler.
Sonra üşenmedik ve özel ölçüm aleti ile benim tam ayak numaramı ölçtük ve numaramın 27 oldugunu (Sanırım 42 ye denk geliyordu) fakat ayakkabımın ise 28 numara oldugunu (43 e denk geliyor) gördük.
Geçen sene çektiğim karıncalanma sorunlarından dolayı bu sene kendime yeni bir ayakkabı almaya karar verdim ve yıpratma sansı bulamadığım ayakkabımı da Prohsop a 2. el reyonunda satılması için teslim ettim.
Bu arada oradaki kişiye özel ayak tabanı üretme aletinide hayret içerisinde gördüm ve çok begendim ama fotograf çekmeyi unutmuşum,
kendinize özel bir adet taban ürettirip bütün ayakkabılarınızda kullanabiliyorsunuz ;)
proshop ta olmasa halimiz harap...