Şu anda nedir durum oralarda acaba ???
Printable View
Şu anda nedir durum oralarda acaba ???
[quote=pnryldz;122881]tam gaz devam pelin yarın kayıcaz kayışdağında durum kesinleşti :D[/quote]
Valla sizler sayesinde bende kışın keyfini kartutkusundan takip ederek avunuyorum canım ya ;) Fotoları bekliyorum ona göre :lol:
[quote=CemKa;122802]Ben de Ataşehir Taçspor' da oturuyorum
Bugün neler olmuş burda, işten gelince gözlerime inanamadım.
Sokaklarda kaldırımlar bile gözükmüyor.
Kayışdağı'nda kesin kayılır, hatta burada bile
:)[/quote]
bende ataşehirdeyim hocam bayaa kurtlandım saat 24:00 gibin çıkmayı düşünüyorum :)
[quote=Night FLighT;122907][B]cemka[/B]
[B]gökbey[/B]
[B]onurgsi[/B]
[B]bence dışarı çıkar bu gece :)[/B][/quote]
fenasın diyorum kanka dakkasına organizasyonu yaptın hahah:afro:
[quote=Night FLighT;122907][b]cemka[/b]
[b]gökbey[/b]
[b]onurgsi[/b]
[b]bence dışarı çıkar bu gece :)[/b][/quote]
cemka ve onurgsi i bilemem, muhtemelen cikarlar..
ama gokbey den bi cacik olmaz ahahahahaha.. adam hiiiic soledigini yapmiyo.. hep bi satis hep bi yalan hep bi dolan duzen tezgah ahahahah :P
Birazdan googlemap'ten harita koyar burada kaydım ben diye :P
[quote=Night FLighT;122920][B]onurgsi bizim kankamız çok eski arkadaşımız....canımız ......Tanıştırayım[/B]
[B]Luniz - Onur - onur-luniz ;) yakında gerçektede tanışırsız....[/B]
[B]ya gökbey kesin uyumuştur walla...gündüz gezmiş o :)[/B]
[B]gökbey papucu yarım çık dışarıya snowboard yapalımmmmmm:lol:[/B][/quote]
eywallaaa .... bu akşam bi org. olmicak anlaşılann kimseden ses seda çıkmıyoo
gece çıkma olayına soğuk bakıyorum şimdilik. klasik bahane; işim var gücüm var, patron beni yarın oyacak, çalışmam lazım, kım kım mım mım... bugün pencereden sürekli yağan karı seyrettiğim için konsantre olup çalışamadım zaten. board yeni bakımdan çıktığı için riskli bir hareket de yapmak istemiyorum. görünüşe göre kar yağışı durdu. yarın öbürgün soğuk geçecek. karlar erimeyecektir. ancak sertleşebilir. bu iyi de olabilir kötü de. perşembe tekrar yağış gelicek sanırım. bize biraz daha kar kalınlığı lazım kanımca. şu anda dışarıda 30-40 kar olan yerler var ama kar pamuk helva gibi. pek bi işe yaramaz yani...
[quote=Night FLighT;122932][B]hahahahahah gökbey bu yapar yapar [/B]
[B]gelir birazdan walla ,kokusunu alıyorum[/B]
[B]batıya gitmiş[/B]
[B]fazla uzaklaşmış olamaz[/B] :lol:[/quote]
GÖKBEY çıkmaya niyetliysen msn den bi msj at
[email]onurgsi@hotmail.com[/email]
boardun altını haşat ederiz. çıkmayalım bu akşam...
[quote=iceman;122965]Ben demiştim.. :P Flash back : "Gökbey bakımdan çıkan boarda kıyamaz" dedim.. :lol:[/quote]
gökbey plan yapar, gözlem yapar, fizibilite çalışması yapar ama hata yapmayı sevmez. riski sever ama mantıklı riskler alır. içimdeki ses şimdi değil diyor. yapıcaksak bi fantezi, kıral olmalı bence. he belki bir daha bu fırsat ele geçmeyebilir, ne yapalım...
[quote=gokbey;122805]
Ataşehir'in rakımı 100 metre civarındadır. Kayışdağı'nın etekleri de o civarda olmalı. Belki en fazla 200 olabilir. Zirvesi ise 700 metre rakımlı olmalı.
[/quote]
Zirve 425 metre falan.
Arkadaşlar dün gece yine kar yağmış
Ben de sabah 7 de üşenmedim foto çektim.
Bu sabah itibariyle Ataşehir manzaraları....
[quote=iceman;122965]Ben demiştim.. :P Flash back : "Gökbey bakımdan çıkan boarda kıyamaz" dedim.. :lol:[/quote]
sen öyle san... :P daha gokbey'i tanımamışsın... ;) :lol:
Evet tren kaçtı gerçekten. Güneş çıkınca yarım günde yağan karın yarısı eriyiverdi. Çalışmalar devam ediyor. Zemin tamamen kuruyunca gidip yakından bakmak üzere dersimi çalıştım bugün.
1- Bu da bizim Bayraktepe (Yeditepe Üniversitesi önünden görünüş)
2- İski'ye ait arazi. (kar kalınlığı az, kar yumuşak)
3- Dağyolu otobüs durağı (aman ne dağ:)
4- Hurdalık pisti (bittiği yerde bir hurdalık olduğu için bu adı verdim)
5- Ataşehir'den Kayışdağı (askeri radarı sökmüşler bu arada)
6- Hurdalık pisti (sırttan gidiyor)
7- Hurdalık pisti yakın plan (tel örgüler dikkat çekiyor, askeri alan olma ihtimali yüksek)
8- Manzara yukarıda daha da güzeldir.
İstanbul'un son karlı günü olabilir, tadını çıkarın :) lodos geliyo, yağmur geliyoo..
cok buyuk ihtimal subat 4-5i ve sonrasinda en az 10 gunluk bir soguk dalgasi gelecek, muhtemelen kar da birakacak.. henuz yorum icin erken ama simdilik bilgiler ic acici :biggrin:
[quote=nitebore;123777]cok buyuk ihtimal subat 4-5i ve sonrasinda en az 10 gunluk bir soguk dalgasi gelecek, muhtemelen kar da birakacak.. henuz yorum icin erken ama simdilik bilgiler ic acici :biggrin:[/quote]
yanlısmı anladım yoksa subatta karmı yagacak =)
kar yerde kalırsa haftasonu tur düzenleriz sizin bahçaya... ;)
Yağsın yağsın bereket ;)
bişe yağıyo istanbul'da ama ne yağıyo anlamadım. bardaktan boşanırcasına yağmur yağıyo ama donmuş yağmur. 1 saat içinde 5 cm filan kar birikti ama yerler su içinde. şimdi biraz hafifledi. bence geçen seferki gibi güzel bir kar olmayacak ve erken gidecek...
İstanbuldaki durumda hiç bi şey yok arkadaşlar. Ben bugün Trakyadaydım felaket bölgesi gibi inanın heryerde bi yerlere uçmuş arabalar tırlar otabanı kapatmış araçlar yollar felaketti. 15:00'da Çorludan yola çıktım tam 6 buçuk saatte anadolu yakasına vardım. İstanbulda da tabii 2. köprü yolunu adım adım giderek geldik yollar felaket durumda. Mümkünse kimse yola çıkmasın :((((
valla sabah ciktigimda bi yagis yoktu ama hizlanmis simdi iyiden iyiye
zemin, karın altı buzlu olmadığı için yağan karda yormadı bu sabah
oFFFF sABAH aKŞAM aRABA tEMİZLEMEYE dEVAM :D
Ankarada gene hiçbir şey yok sadece dikmen, oran gibi yerlerde arabaların üstünde bir kaç cm kar var hava -2 derece idi. tabi camlar donmuş 15 dk camları kazıdım yaw
bir karis kar vardi araba ustunde... ama yumusacikti.. hava da 0 derece idi... keyifliydi yani :biggrin::biggrin::biggrin:
sabah 5 e kadar uyuyamadım ve kar yagdı ama ılgıncıt buz yapmadı cok aksı cok yumusak bı kar vardı halıyle su anda cozulmeye basladı bıle acaba nerkadar daha devam edecek =) genede istanbul beyaz çok guzel.
ankara'da an itibariyle kar yağışı tekrar başlamış bulunmaktadır... :D
e hanı nerde bu kar hec bısı yagmadı butun gundur :( pufff
ama yağışşşş yoook off nerde o tv lerde bahsedılen kar yagısı =)
bu soğuk ve yağışlı hava dalgasında bize ayrılan sürenin sonuna geldik. seneye aynı gün ve aynı satte...
[quote=iceman;127091]Kısa bir aradan sonra yine kar yağışı başladı İstanbul'da.. :lol::lol::lol:[/quote]
:thumbup:
wallaha kagıthane de tık yok leventten gelıorum oralarda ınceden yagıyordu hanı su cok soguk karlı gececek gunler nerdeEE:(
offf gene mi yaaa?
allah'tan araba kapalı otoparkta bu sefer...
Oh valla artık sıkıldınız kardan!! :D
yerlerde ufacık tefecık karcıklar var ya yagsaın yada yagmasn bole arası olunca caımı sıkıyo =)
çatalcada heryer kar ve buz, burada kar lastiği olmadan olmuyor
bizim buralar cok yuksekte kalmadigindan sadece arabalarin ustundeki ince bir tabaka halindeki yumusak kardan anladik sabah sabah.. simdi de yine ince ince kar yagmakta altunizade taraflarina.. :biggrin: seyri keyifli, hava da dunku gibi soguk degil, yumusadi