[quote=Slayerized;110928]tüm haftasonu yağsa pazar gününden çarşamba gününe kadar erimez dimi kar ?? :D[/quote]
bence bişi olmaz artık merak etme :coool:
Printable View
[quote=Slayerized;110928]tüm haftasonu yağsa pazar gününden çarşamba gününe kadar erimez dimi kar ?? :D[/quote]
bence bişi olmaz artık merak etme :coool:
[IMG]http://i46.tinypic.com/m821wj.jpg[/IMG]
[IMG]http://i49.tinypic.com/2mmseur.jpg[/IMG]
mükemmel fotoğraflar.
hadi gözümüz aydın sezonumuz açılmıştır.
otel kameralarının çevresine ışık istiyoruz !! :) canlı görmekte güzel olurdu bu manzarayı ama fotoğraflarda oldukça yeterli :)
sagol lostboy eline saglık :biggrin: cok guzel fotolar. ne guzel kayıyorlar, en kısa zamanda darısı hepimizin başınaa :)
[quote=Cilekli Pizza;110952]sagol lostboy eline saglık :biggrin: cok guzel fotolar. ne guzel kayıyorlar, en kısa zamanda darısı hepimizin başınaa :)[/quote]
rica ederim böylesine güzel bi haberi duyurmak kadar güzel birşey yok :D
haftasonuna yılbaşına rezervasyonu olan çok... herkesin içi rahat olsun hiçbirimiz patlamayacagız hehe :thumbup1: sen napmaya cıkıyorsun lostboy uludaga ?
arkadaşlar en kısa zamnda bir tur düzenlemek lazım.bugün sabahtan okul olduğu için anca öğleden sonra çıkabildim ve zamanım çok kısıtlıydı sadece kayanları seyretmekle yetindim(çok kötü bir duyguydu:001_unsure:).
sezon bizsiz açılmaz açalım artık !!:thumbup:
[quote=Cilekli Pizza;110955]haftasonuna yılbaşına rezervasyonu olan çok... herkesin içi rahat olsun hiçbirimiz patlamayacagız hehe :thumbup1: sen napmaya cıkıyorsun lostboy uludaga ?[/quote]
biz ailecek yaz kış hemen her hafta günübirlik uludağa çıkarız.hepimiz farklı açılardan uludağ tutkunuyuz bu gün de havayı böyle görünce dayanamadım. :)
bende iş için falan sandım hani oteldeysen falan haberimiz olsun diye :001_rolleyes:
[quote=Cilekli Pizza;110958]bende iş için falan sandım hani oteldeysen falan haberimiz olsun diye :001_rolleyes:[/quote]
hehe:D yok ya değilim.ama oteller bölgesinde çıktığımızda bize yardımcı olabilecek arkadaşlar var.
sagolasın.. bizim de var yardımlaşırız her zaman :)) yine basladı yagmur deli gibi
aynen dolu ve yağmur karışık yağıyor:thumbup1:.şu an yukarsı ne durumda kim bilir
yaa fahri otelin web caminede ulaşılamıyor yetkilier bir ilgilense bari
uçuyordur kesin :)) yerinden kıpırdamadığı sürece istedigi kadar ucabilir sorun yok. fahrinin web sitesi acılmıyor. herhalde güncelleme falan var sezon öncesi
sanırım güzel bişeyler oluyo orda. sabah gidip bi gözümlen görüyim. cumartesi-pazar tutyeli-italyan tarafına yolu düşen olursa yeşil kasklı kartutkununu bulsun ;)
Pazar günü üzerinde Celtic formasıyla (Yeşil-Beyaz) birini görürseniz cekinmeden ona da yanaşabilirsiniz (-;
Keyfim yerinde olursa kahve bile ikram edebilirim ((-:
foto istiyoruzzzzzzz
[quote=eRcanTT;111062]foto istiyoruzzzzzzz[/quote]
evet ya, manzarayı görmek gerek. plansızca önümüzdeki hafta karın oldugu yere atlıcam, yer gösterin bana =)
aşağıdaki iki resim var arkadaslar, sagolsun dun lostboy bir koşu çekti geldi :)))))
Fahri otel kamerası çok kötü. Yağmur yağmış herhalde
[url=http://www.otelfahri.com/cam.htm]WEBCAM[/url]
Umarım uludağa gidenler kayabilir. Çok kötü gözüküyor.
canlı kamera degil o içine girince bembeyaz.. ay cok korkuttun bi anda yaa :)))
[quote=Ohzman;111068]Fahri otel kamerası çok kötü. Yağmur yağmış herhalde
[url=http://www.otelfahri.com/cam.htm]WEBCAM[/url]
Umarım uludağa gidenler kayabilir. Çok kötü gözüküyor.[/quote]
Aynı yeremi bakıyoruz bilmiyorum ama su an liftler calısıyo ve gayet guzel bi durumda..
Kamera acılamdan onceki resim dedigin gibi ancak canlı goruntude bi sıkıntı yok gibi geldi bana
Bekle uludağ geliyoruzzzzzzz şafak 11
tmm gördüm fotoları sezon açılmış o kalabalık neydi öle :D
[quote=eRcanTT;111081]tmm gördüm fotoları sezon açılmış o kalabalık neydi öle :D[/quote]
sanki insanlar kenarda beklemiş kar yağsada kaysak diye :lol::lol::lol:
oy oy evet ben resme bakmışım sadece, gayet iyi pistler.
[quote=Cilekli Pizza;111083]sanki insanlar kenarda beklemiş kar yağsada kaysak diye :lol::lol::lol:[/quote]
aynen :)
Acaba kac cm oldu pistler 40 cmden fazla o resim
yaklaşık olarak 60 cm'e yakın kar vardı.ama şuan durum ne bilmiyorum :(bu lodosa kar mı dayanır:crying:
Max °C 3 3 1 -7 -7 -6 -1 1 -1 4 5 3 4 5 2 5 4 1
Min °C 0 1 -7 -8 -7 -7 -4 -2 -2 0 2 2 2 0 1 2 1 0
ULUDAĞDA HAVA 5 DERECEYE ÇIKIYOR VE 75 KM HIZDA LODOS VAR GEÇMİŞ OLSUN
Ağaoğlu açmadı mı cidden pistleri yau haberiniz var mı
Şu Lodos geçer inşallah
Arkadaşlar dün gece saat 22:00 civarında Uludağdaydım.Oteller bölgesine kadar fazla kar göremiyorsunuz moraliniz bozuluyor ancak Sarıalan tabelasına gelmeden biraz önce gördüğünüz kardan sonra keyfiniz yerine geliyor. Pistlerde ise kar süper.Açıkcası ben pistte bölüm bölüm boşluklar olur diye düşünüyodum ama gördüğüm manzara süperdi bütün pist kayılmaya hazırdı kar ezilmişti mükemmel bir hava vardı dağda.
Bugünkü lodos moralimi bozmuştu açıkcası ama şu anda Bursa da feci şekilde yağmur yağıyor. Fahri otelin webcamına 45dk önce baktığımda çatılarda falan kar yoktu şu anda süper şekilde kar yağıyor bügün gece kar yağışı olursa eğer ki öyle olucak gibi gözüküyor yarın pistte kar 60cm civarı olur gibime geliyor. Otel Fahrinin webcamına nasıl bakıcak diyecek olursanız;
[URL="http://www.otelfahri.com"]www.otelfahri.com[/URL]
Kullanıcı Adı: otelfahri1
Şifre: otelfahri
Süper bir haber bu
arkadaslar ilerki gunler cok sıcak gorunuyor ya.. saka gibi bu kadar heveslenip patlamayalım.. zirvede bile hava sıfırın altına dusmuyor.. ustune yagmur bi de :(( inşallah yanılıyordur ya da döner hava yoksa duman olur karlar yaaa :001_huh::001_huh::001_huh:
19 Aralık Cumartesi günü öğlen saati Uludağ'a vardım. Kar milli park civarında başlıyordu. Zincir takmak gerekiyordu. Grand Yazıcı otele 1 gece konaklamalı giriş yaptım. Otelin pistleri olan Kuşaklı ve İtalyan açık değildi. 2. bölge ve 1. bölgenin ona bakan taraflarında kar kalınlığı yeterli değildi. 1. Bölgede Genç Yazıcı ve Beceren'e gidebileceğimiz söylendi. Kervansaray da açıktı. Diğer yandan Karkay ve Cennet tarafındaki birkaç lift daha açıktı. Kervan Skipass fiyatları; 5 çıkış 20, 10 çıkış 30, sınırsız 55 TL. ortam kalabalık olsa da sıra yoktu. kervan oturmalı, diğerleri teleski. yaklaşık 1000 metre lifti var. 6 km/s gibi bir hızla yaklaşık 10 dakikada tepeye varıyor. Tam TV vericisinin oraya. Biraz varyasyon yaparak kaydığınız güzergahı birkaç km'ye çıkarabiliyorsunuz. Tahminimce en az 50 cm kar vardı. Pist ezilmişti. Bolkar olan yerler de vardı ve tat veriyordu. Biraz sis ve biraz da kar yağışı olmakla birlikte görüş iyiydi. 10 çıkış aldım ve tamamını harcadım. Pazar günü lodos şiddetlendi. Bir ara dolu yağdı. Hava oldukça berraktı. Hava soğuk olmasına rağmen lodos gözlerimizin önünde karları şakır şakır eritiyordu. Açıkçası canım pek kaymak istemedi. 15:15 gibi dönüşe geçtik. İniş yolunda zincir takmadık çünkü yolda kar kalmamıştı. Dağda hava eksili derecelerde olmasına rağmen Bursa'da 18 Yalova'da 21 derece gördük. Feribot bir süre aksamış ama biz bir 40 dakika beklemeden sonra bindik. 20:15 gibi İstanbul'daydık. Hava 10 derecenin altında idi. Bu haftasonunun benim açımdan özeti budur.
İlerleyen saatlerde birkaç foto ekleyebilirim. Hava tahminlerine göre bu önümüzdeki hafta taze kar yağışı yok gibi. Sıcaklıklar da artıyor. Haftasonu kaymak için uygun olmayabilir...
bugun ruzgardan pek kayılmazdı zaten ya.. uçuyordu ortalık!!! neyse en azından açılışı yapmışsın sen darısı karlar erimeden başımıza
Yaa bugun istanbulda hava 5 derece perşembe günü falan 15 olcak off
Önümüzdeki hafta nasıl olur ki uludağ. Hava sıcaklığı artıyor ve hiç yağış yok bütün hafta boyunca. Biz izmirden gelmeyi düşünüyoruz. O kadar yol gelipte hayal kırıklığına uğramamak lazım.