-
Cevap: Arabam için en iyi GPS Navigasyon Hangisi ?
[quote=kupeli;95173]Boos o aletlerin hiç biri sana Media Markttan evinin yolunu göstermez. Çünkü kapalı alanlarda uydu ile iletişim kuramaz ve bulunduğun noktayı belirleyemez. :) (Ya ben bonus kafamı istiyorum)[/quote]
Konuyu trollemiyelim lütfenn :lol:
Sen bana istediğin bonus kafanın linkini ver bende ekleyeyim , çünkü bir önceki uçtu ;)
-
[quote=Palpatine;95189]Konuyu trollemiyelim lütfenn :lol:
Sen bana istediğin bonus kafanın linkini ver bende ekleyeyim , çünkü bir önceki uçtu ;)[/quote]
Trollemedimki cihaz kapalı alanda çalışmaz onu söyleyim istedim.8) (Bonus kafayı bulursam avatar yapcam zaten :) )
-
[quote=kupeli;95197]
...
(Bonus kafayı bulursam avatar yapcam zaten :) )
[/quote]
sira sende kupeli :D:thumbup1::afro::afro1:
ama bence simdiki guzel ;)
-
benim navigasyonun NGK (Necla Gürbüz Kurt) harita bilgisi zayıf sadece :biggrin:ama GBS(gereksiz bilgi sistemi)iyi çalışıyo :001_rolleyes:
-
[quote=Seyirci;95219]benim navigasyonun NGK (Necla Gürbüz Kurt) harita bilgisi zayıf sadece :biggrin:ama GBS(gereksiz bilgi sistemi)iyi çalışıyo :001_rolleyes:[/quote]
direk çöpe at baba... ekonomik ömrü dolmuş... :PP :D :thumbup:
-
yok baba allah razı olsun ben memnunum :001_smile:
-
[quote=oliver_han;95249]direk çöpe at baba... ekonomik ömrü dolmuş... :PP :D :thumbup:[/quote]
öyle miiiii Oliver efendiii :cursing:
o zaman ben de seni çöpe atayım canım ne de olsa park yeri olsun, yol olsun ben olmadan bulamıyosun :001_tongue: ( anladın sen onu :lol::lol::biggrin:)
-
[quote=Seyirci;95255]yok baba allah razı olsun ben memnunum :001_smile:[/quote]
peki babacım... :lol: :lol: :lol:
[quote=Winter Park;95276]öyle miiiii Oliver efendiii :cursing:
o zaman ben de seni çöpe atayım canım ne de olsa park yeri olsun, yol olsun ben olmadan bulamıyosun :001_tongue: ( anladın sen onu :lol::lol::biggrin:)[/quote]
eee napalım... aşk insanın başını döndürüyormuş hanımefendicim... :001_tt1: :001_tt1: :001_tt1:
-
[quote=oliver_han;95283]
eee napalım... aşk insanın başını döndürüyormuş hanımefendicim... :001_tt1: :001_tt1: :001_tt1:[/quote]
ne oldiii rengin soldiii birdenbire oliver ahahahuha :biggrin::biggrin::biggrin:
-
[quote=Seyirci;95295]ne oldiii rengin soldiii birdenbire oliver ahahahuha :biggrin::biggrin::biggrin:[/quote]
yoo ciğerim neden solsun? aksine bak gözlerimden ateş çıkıoo... :P :P :P
:001_tt1: :001_tt1: :001_tt1: :001_tt1: :001_tt1: :001_tt1: :001_tt1: :001_tt1: :001_tt1: :001_tt1:
-
[quote=Palpatine;95164]Teşekkürler agapi ;)
Bu arada bi arkadaşımdan söyle bir MIT (Akıl Almaz Olay) duymuştum, Media Mark ta aldıgın bazı urunlerde pazarlık yaparak daha da uygun fiyata alabiliyormusun , ne dersin varmıdır doğruluğu ;)
Eğer buradan yazamayacaksan özelden de yazabilirsin cevabını :p[/quote]
:) bizde pazarlık yok zaten urunlerın en ucuzunu bızden alabilirsiniz daha ucuza bulursanız ıkı kat odeme garantısı verıyoruz :))) reklamlar...
yok boss bızde pzarlık falan yok sadece ben sana bır guzellık yaparım o kadar bilgine..
-
[quote=agapi;95299]:) bizde pazarlık yok zaten urunlerın en ucuzunu bızden alabilirsiniz daha ucuza bulursanız ıkı kat odeme garantısı verıyoruz :))) reklamlar...
yok boss bızde pzarlık falan yok sadece ben sana bır guzellık yaparım o kadar bilgine..[/quote]
:) Demekki buda bir MIT miş :)
Destek için teşekkürler, bana cebini gonderirsen giderken haber vereceğim
;)
-
[quote=agapi;95299]:) bizde pazarlık yok zaten urunlerın en ucuzunu bızden alabilirsiniz daha ucuza bulursanız ıkı kat odeme garantısı verıyoruz :))) reklamlar...
yok boss bızde pzarlık falan yok sadece ben sana bır guzellık yaparım o kadar bilgine..[/quote]
küçük kardeşte hani bana hani bana demiş... :P :P :P
-
[quote=oliver_han;95301]küçük kardeşte hani bana hani bana demiş... :P :P :P[/quote]
+1 yani :P
-
[quote=LuNiZ;95310]+1 yani :P[/quote]
luniz + oliver : küçük kardeşler... aeaheuaheuaueh :lol: :lol: :lol:
-
[quote=oliver_han;95312]luniz + oliver : küçük kardeşler... aeaheuaheuaueh :lol: :lol: :lol:[/quote]
ahahahahahah kucuk... siiiiz... ahahahahha :P:blink::biggrin::lol:
-
[quote=nitebore;95321]ahahahahahah kucuk... siiiiz... ahahahahha :P:blink::biggrin::lol:[/quote]
değillermi yani aşkolsun el kadar çocuklar yaw:coool:
-
[quote=nitebore;95321]ahahahahahah kucuk... siiiiz... ahahahahha :P:blink::biggrin::lol:[/quote]
galbimizi giriyon bah.. ayiptir.. :D:lol:
-
kucuk kardeslerede yardımcı olalım bakalım :) tabıkıı
-
walla alindim simdi.. biz dedik, bize yok mu diye kimse "tinlamadi.." 2 kucuk:blink: kardes istedi mi.. :(:crying:
-
Bir ay süren araştırmalarım sonucu ben de Next aldım ve çok memnunum.Öncelikle navigasyon özelliği karmaşık deil ve çok kullanışlı.Ayrıca yüklediğim ek bir program sayesinde bütün formatları destekleyen (altyazı dahil) mediaplayer kullanıyorum.Uzun yolda yolcular için çok iyi oluyor.Ayrıca Fm transmitter özelliğide var.Yani arabanın radyosuna entegre edip teyip olarak kullanabiliyor.Tavsiye ediyorum ;)
-
[quote=Palpatine;94655]Marka bu kadar büyük olunca girmez ;)
Bu arada aşağıdaki modelden Gökbey de görmüştüm sanırım , aslında daha detaylı ama bu şekilde portarif birşey almak ta oldukça mantıklı. Ankara da yaya olarak çok kullanışlı olduguna bire bir şahit oldum ;)
route 66 nav 300 modelini netten bulup inceleyeceğim ;)[/quote]
[url=http://www.garmin.com.tr/index.php?page=alt_kategori_1&kat=71&alt_kat_id=237]---GARMIN---Etrex H[/url]
bendeki bu. son derece basit bir model. haritalarla filan işi olmaz. (içinde haritası yok ve yüklenemiyor da) Kapalı alanda çalışmaz. Hatta iki yanında yüksek binalar olan bir caddede ilerliyorsanız yine sıkıntı var demektir. Abinin 3-4 uyduyu direk görmesi gerekiyor. Açık havada 10 mt hassasiyete kadar iniyor. Her saniye kendini güncelliyor. Önceden elle koordinat girebilir veya bulunduğunuz yerin koordinatlarını hafızaya alabilirsiniz. Hızınızı, yüksekliğinizi, yerel saati, bulunulan noktada gündoğum ve günbatım saatlerini, yolculukla ilgili bilgileri, pusulayı gösteriyor, gidilen rotaları hafızasında tutuyor filan. Bir arkadaşımda da HTC marka telefon var (GPS'li). Haritası filan da mevcut. Gayet memnun...
-
Yav arkadaşlar ne Next'in cihazları da güzel diyorlar,20 paralel kanalı çalışıyor,iGo8.3 kullanıyor,bisürü ıvırı zıvırı var,2012 sonuna kadar güncelleme veriyor???
Ben önümüzdek iay almayı düşnüyorum,benim gözden kaçırdığım bişey mi var?
Ayrıca google haritalarını kullanıyor tabiki...
-
Boss,
GPS cihazını aldın mı?
-
[QUOTE=iynem;95923]Boss,
GPS cihazını aldın mı?[/QUOTE]
Hayır abi daha almadım , geçen gün yolum Elektra World e düştü orada bir kaç modele baktım ama içime sinen bir model olmadı.
Media Mark a hala gidemedim :blush:
-
[QUOTE=Palpatine;95924]Hayır abi daha almadım , geçen gün yolum Elektra World e düştü orada bir kaç modele baktım ama içime sinen bir model olmadı.
Media Mark a hala gidemedim :blush:[/QUOTE]
elektra ne boss? karmen elektra mi? ahahahahahahah
-
[QUOTE=LuNiZ;95939]elektra ne boss? karmen elektra mi? ahahahahahahah[/QUOTE]
hehe müziğin etkisinde kalmışım , olur ölee :))
-
Tavsiyemi değerlendirmeni öneririm...
Next i de incele..
GPS de son teknoloji ne ise onu barındırıyor...
Bu arada mesajı okuyanlar yanlış anlamasın...Uzun arayışlar sonrasında bu cihazı bulduğum için tavsiye ediyorum..Yoksa adı geçen firmayla uzaktan yakından alakam yok... Reklam kokan hareket gibi algılanmasın...
-
Biraz once gazete okurken reklamını gordum , nakit fiyatı 400 Lira.
[url=http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=257643&productid=otnexyeg708&hbcid=3348163&utm_source=Medyanet&utm_medium=porlalnisan&utm_content=3348163_700x150&utm_campaign=3348163]Hepsiburada.com : NEXT YE-G 708 (4.3? LCD, FotoNav, 2013 yılına kadar ücretsiz harita güncelleme ,16GB SDHC Desteği, iGO8.3, FM Verici, Multimedya,?) | Oto Aksesuar[/url]
Hafta sonu kısa süreliğine de olsa Media Markt a gittim , gps lerin genel goruntusu oyuncak gibiydi , bi gorevlide goremediğimden tek tek inceleyemedim.
Orada Navitech in oto teybini gordum. İçerisinden kocaman bir lcd ekran cıkıyor ve aynı zamanda bu lcd ekran gps içinde kulllanılıyor.
Bulabildiğim en kompak alet buydu.
Nette de gorursem buraya linkini koyacagım ;)
-
Kompakt birşeyler düşünüyorsanız Upgrade ve harita güncelleme imkanlarınıda araştırmanızı öneririm. Bu tip cihazlar hakkında bilgim yok. USB girişi var mı mesela? Ayrıca ben bu hafta yurt dışına gidiyorum. Yanımda navigasyon cihazımıda götürüyorum. Batı avrupa haritalarını legal olarak yükledim. Orada yürüyüş modunda kullanacağım. Bulunduğum noktanın etrafındaki tüm POİ (Point of interest) noktaları elimin altında olacağından restoran, otel, vb.. aramak zorunda kalmayacağım...Bu anlamda , aynı zamanda oto teybi olabilen bir cihazı kullanamazsınız.
708 serisi kamerasızdır. Ancak sitesinden yüklediğiniz koordinatlı resimlere navigasyon yapabilir ( Fotonav). 828 serisi kameralı ve Bluetoth özelliklidir. Cihazın SD kartına yüklediğiniz müzikleri oto radyonuzdan dinleyebilirsiniz. Hoşunuza giden bir yerin resmini çekip aynı cihaza sahip veya Fotonav özelliği içeren diğer cihazlar ile (sanırım başka cihazda yok, emin değilim) paylaşarak onlarında aynı noktaya navigasyon yapmalarını sağlayabilirsiniz.
Harita olarak ise Türkiye için en gelişmiş harita sistemi Başarsoft'a aittir. Bu haritayı kullananlar: Garmin, Medion, IGO (Next), Navitech ve Apollo Bell dir.
-
en iyi navigasyon yol kenarındaki yayalar soruyosun hemen söylüyolar :)
-
Selam keske gitmeden once haber verseydın yardımcı olurdu arkadaslar malum haftasonları cok yogun oluyor magaza yetısemıyoruz bu arada elektroworldede baksan bızımkınden ucuza bulamazsın begendıgın urunu bilgine :))
[quote=Palpatine;96090]Biraz once gazete okurken reklamını gordum , nakit fiyatı 400 Lira.
[url=http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=257643&productid=otnexyeg708&hbcid=3348163&utm_source=Medyanet&utm_medium=porlalnisan&utm_content=3348163_700x150&utm_campaign=3348163]Hepsiburada.com : NEXT YE-G 708 (4.3? LCD, FotoNav, 2013 yılına kadar ücretsiz harita güncelleme ,16GB SDHC Desteği, iGO8.3, FM Verici, Multimedya,?) | Oto Aksesuar[/url]
Hafta sonu kısa süreliğine de olsa Media Markt a gittim , gps lerin genel goruntusu oyuncak gibiydi , bi gorevlide goremediğimden tek tek inceleyemedim.
Orada Navitech in oto teybini gordum. İçerisinden kocaman bir lcd ekran cıkıyor ve aynı zamanda bu lcd ekran gps içinde kulllanılıyor.
Bulabildiğim en kompak alet buydu.
Nette de gorursem buraya linkini koyacagım ;)[/quote]
-
Sizin magazaya ayrica gidip bakacagim , surem cok kisitli oldugundan ayak ustu
baktim. Ama su anda bana NEXT göz kırpıyor gibi geldi ;)
Sizde varsa orada incelemek isterim
-
[quote=legendboxer;96164]en iyi navigasyon yol kenarındaki yayalar soruyosun hemen söylüyolar :)[/quote]
dikkat etmek lazim.. bilmedigi halde soyleyen modelleri de var onlarin :001_tongue: yardimci olmak istediklerinden ???:huh::biggrin:
-
Sanırım son kararımı aşağıdaki cihaz için vereceğim.
Eğer alırsam değerlendirmelerimi yine buradan yapacağım ;)
[url=http://www.mavibilgisayar.com/ud/12606?ref=akakce&v=1.41.2]Mavi Bilgisayar - Teknolojide Doğru Adres[/url]
-
[quote=Palpatine;96787]Sanırım son kararımı aşağıdaki cihaz için vereceğim.
Eğer alırsam değerlendirmelerimi yine buradan yapacağım ;)
[URL="http://www.mavibilgisayar.com/ud/12606?ref=akakce&v=1.41.2"]Mavi Bilgisayar - Teknolojide Doğru Adres[/URL][/quote]
babacım mavi de şu an kampanya var... haftasonuna özel o fiyat... ;)
-
[quote=oliver_han;96788]babacım mavi de şu an kampanya var... haftasonuna özel o fiyat... ;)[/quote]
Hepsi burada da 399 Liraya veriyor ;)
Kampanya bitmeden alabilirsem ne ala :afro:
[url=http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=257643&productid=otnexyeg708&hbcid=3348163&utm_source=Medyanet&utm_medium=porlalnisan&utm_content=3348163_700x150&utm_campaign=3348163#tablnk]Hepsiburada.com : NEXT YE-G 708 (4.3? LCD, FotoNav, 2013 yılına kadar ücretsiz harita güncelleme ,16GB SDHC Desteği, iGO8.3, FM Verici, Multimedya,?) | Oto Aksesuar[/url]
-
[quote=Palpatine;96789]Hepsi burada da 399 Liraya veriyor ;)
Kampanya bitmeden alabilirsem ne ala :afro:
[URL="http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=257643&productid=otnexyeg708&hbcid=3348163&utm_source=Medyanet&utm_medium=porlalnisan&utm_content=3348163_700x150&utm_campaign=3348163#tablnk"]Hepsiburada.com : NEXT YE-G 708 (4.3? LCD, FotoNav, 2013 yılına kadar ücretsiz harita güncelleme ,16GB SDHC Desteği, iGO8.3, FM Verici, Multimedya,?) | Oto Aksesuar[/URL][/quote]
merak etme o kampanyayı bir kaç haftadır düzenliyorlar haftasonlarına özel... %10+%10 :thumbup1:
bonus varsa hepsiburada ücretsiz kargo da yapıyor galiba 6 taksitte... :thumbup1:
-
[quote=oliver_han;96790]merak etme o kampanyayı bir kaç haftadır düzenliyorlar haftasonlarına özel... %10+%10 :thumbup1:
bonus varsa hepsiburada ücretsiz kargo da yapıyor galiba 6 taksitte... :thumbup1:[/quote]
Aleti birebir görmesemde içim gayet ısındı. Şimdi tek bir sorunumuz kaldı. Bu 400 Lirayı nerden bulucam :)))
Hehe bu ay hem Doruk beyin bakıcısı ise baslıyor hemde Defne yi özel anaokuluna verdik. İnşallah ben durumu toparlayana kadar kampanya bitmez ;)
-
[quote=Palpatine;96867]Aleti birebir görmesemde içim gayet ısındı. Şimdi tek bir sorunumuz kaldı. Bu 400 Lirayı nerden bulucam :)))
Hehe bu ay hem Doruk beyin bakıcısı ise baslıyor hemde Defne yi özel anaokuluna verdik. İnşallah ben durumu toparlayana kadar kampanya bitmez ;)[/quote]
bitmez babacım bitmez... bitse de buluruz bi şekilde ;)