24 açıktır emre kapıyı vurman yeterli ;D ;D ;D
Printable View
24 açıktır emre kapıyı vurman yeterli ;D ;D ;D
kemal dostum doktorum yarin dinlenmem gerektigini soyledi.sali belki cars kesin ahahaha ;D
sabahın 5:00'indede vurursan kapıyı emrenın o guler yuzunu goremeyebılrısın;)
;D ;D
arkadaşlar board takımı ve ful giyim takımı ne kadara kiralarız ordan fiyat bilen bi sölesin yaw
[quote=snowblade ]
kemal dostum doktorum yarin dinlenmem gerektigini soyledi.sali belki cars kesin ahahaha ;D
[/quote]
gökhan hava ısınıo salı dan itibaren muhtemelen 4 gün kayak yapılamaz sıcaklık 5-6 derecelerde kayakda borda yapılmaz abs gibi tutar o kar neyse geçmiş olsun kardeşim başka zaman tanışırıs inşallah :)
yarın kartepeye gelecek olanlardan polar isteyen varmı yada polarını göndermediğimiz birisi varmı ona göre getiriyim arkadaşlar.
[quote=KML ]
gökhan hava ısınıo salı dan itibaren muhtemelen 4 gün kayak yapılamaz sıcaklık 5-6 derecelerde kayakda borda yapılmaz abs gibi tutar o kar neyse geçmiş olsun kardeşim başka zaman tanışırıs inşallah :)
[/quote]kemal salida guzel olur . carsbamya kalmadan sali kesin oradayim ozaman.belki yarinda dayanamam belli olmaz . ;)
[quote=serkanyıldız81 ]
yarın kartepeye gelecek olanlardan polar isteyen varmı yada polarını göndermediğimiz birisi varmı ona göre getiriyim arkadaşlar.
[/quote]serkan benimkiler ne oldu .elindeyse greenpark kapiya birak nasil olsa 1-2 gune oradayim hahah ;D
Slm lar ya ne gusel organıze olmusunuz
takıp edıp bıdahakine bende katılabılırım umarım
ıyı eglenceler herkeze :).....
bidahaki neden hande atla arabaya sende gel ;D
ben karfura kadar arabayla gelicemde, karfur açık mı o saatte park ediliyo mu oraya ?
bide yanımda 160 board var. sığcak mı ?
[quote=kitaksi ]
sabahın 5:00'indede vurursan kapıyı emrenın o guler yuzunu goremeyebılrısın;)
[/quote]
hahaha, abi gene güler yüzlü oluruz da, kahveye şeker yerine fare zehiri katabiliriz, o olur en fazla ;D
şaka bi yana istediğiniz zaman bekleriz. Erken gelirseniz kahveyi siz koyup ayıltırsınız beni artık :)
dun kartepedeydık valla oyle bır sıs vardı akıllara zarar hele ogleden sonra felakettı ya aksam dagdan ınısı ıse hıc saymıyorum.
Sali gunu icin Kartepede durum nasil olucak bilgisi olan var mı?
[url]http://www.snow-forecast.com/resorts/Kartepe/6day/mid[/url]
hava mükemmel açık görünüyor
pistlerde de hafta içi olduğu için yoğunluk olmaz
Havalar yarin ısınmaya basliyo.yarin kaydik kaydik.sonra yumusar gibi gorunuyo kar.
Ben cıkıyorum yarın.
[quote=serkanyıldız81 ]
;D ;D
arkadaşlar board takımı ve ful giyim takımı ne kadara kiralarız ordan fiyat bilen bi sölesin yaw
[/quote]
Yerine göre degişiyor..Otelden kiralarsan 45 TL civari board ama adam gibi.
Maşukiyeden kiralarsan 20 ile 30 arasi Boardlar..
-kiyafetler-
pantolon 10
mont 10
gozluk 5
bere 5
Penguen tepe'de en son fiyatlar böleydi..
Pazar günü hiç bir yerde board yoktu.Cok arama sonucunda x bir yerden board kiraladim.Sonra kartepe antenin oraya cıktım.Boardi yere koydum sol baglama koptu :D
Erkeklik yapıp teleferiğe binmedim.Tek ayakla aşagıya kadar kaydım ;D
Tek başiniza denemeyin ;D Sonra gittim otelden bi daha board kiraladim :P
biz de bekleriz arkadaşlar hafta içi fiyatlarımız çok uygun... ;D
[quote=kartepeli ]
biz de bekleriz arkadaşlar hafta içi fiyatlarımız çok uygun... ;D
[/quote]
+1 bence hafta sonuda uygun gıbı :D valla fatıh abı pantolon bulamasaydık yanmıstık :D bıraz zayıflamak gerek buyuk beden getır az :D :D
[quote=fatihgg ]
+1 bence hafta sonuda uygun gıbı :D valla fatıh abı pantolon bulamasaydık yanmıstık :D bıraz zayıflamak gerek buyuk beden getır az :D :D
[/quote]
doğru kar tutkusuna fiyatlarımız her zaman uygun..sağol gene beklerim Fatihcim..
13 ocak salı yada , 14 ocak çarşamba kartepeye gitmek istiyoruz 8-10 kişi , 14 ocak çarşamba günü lodos ve sizli olacağını duydum fakat tam bilemiyorum , sizce salımı çarşambamı ? yakın bir zamanda giden arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim...
dun ıcın oglene kadar sıs vardı ama ogleden sonra asırı yogunlastı ve 4 den sonra bayagı bı problemdı kaymak.meteorolojiden takıp edebılırsın hava durumunu.ama sıslı olunca kartepe berbat oluyor :(
yarın gene sis gözüküyor inşallah yanılırlar... :(
abı sıs olunca varya ezıkyetten baska bısı degıl hele dun 3-4den sonra püffff
bende yarın kartepeye gelicem buuk ihtimalle
liftler saat kaçta açılıyor?
8:30 yada 9:00 bunlardan bırıydı ya
bugün kartutkusundan 7 kişi kartepedeydik süper bir hava vardı kar kalitesi mükemmeldi dostluk muhabet herşey çok güzeldi gerçekten.penguentepe emreye siteye olan özel ilgisinden dolayı tşk ederiz.
yarın lodosla hava 2-6 derece ler civarı olacak. kar yumuşak olur kayak yada bord yapamassınız salı çarşamba perşembe ve cuma hava lodos gözüküyor sıcaklıklar 6 derece civarı bence 4 gün kayılmaz benden bir tavsiye
iyi bizde torbayla kayarız o zaman..
çok güzel eğlenceli gündü, kartepedeki herkese teşekkür.
KML'i hava durumu konusunda tek geçerim valla, havayı koklayan adam =) günlerdir bugün havanın çok güzel olcaanda ısrarcıydı =) ve ÇOK güzel bi havada kaydık. körfez, sapanca, sapanca gölü hepsi ayaklarımızın altında tepemizde de güneş kaydık.
[quote=jnn ]
çok güzel eğlenceli gündü, kartepedeki herkese teşekkür.
KML'i hava durumu konusunda tek geçerim valla, havayı koklayan adam =) günlerdir bugün havanın çok güzel olcaanda ısrarcıydı =) ve ÇOK güzel bi havada kaydık. körfez, sapanca, sapanca gölü hepsi ayaklarımızın altında tepemizde de güneş kaydık.
[/quote]
beni izlemeye devam edin ;D ;D ;D
süperdi bugun kartepe :P
emre ve fatih fotoları bekliyorus bugün çekilen ;)
arkadaslar yarın 4 arkadasımla kartepede olacagım gelecek olan varsa görüşürüz ::)
valla bayagı sanslıymıssınız kml abı bıdaha gıderken bızıde al sanslı olalım :) neyse bakalım bu hafta sonu daha guzel olur umarım..
eveeet, resimleri aşağıdaki linkte bulabilirsiniz (sayfayı biraz aşağı kaydırmışım, en yakın zamanda düzelticem :)). Geçen Perşembe'den de 2 resim ekledim.
Çok bomba bi gündü. İyiki geldiniz. Zaten Kemal abinin tahminlerine Meteorolojinin sitesinden daha fazla güvenir oldum ;D
[url=http://www.kartepepenguen.com/kartepe-resimleri.htm]http://www.kartepepenguen.com/kartepe-resimleri.htm[/url]
Abi senin makinayla çekilincede ayrı bi güzel oluyor fotolar , çok başarılı bi çalışma olmuş ;)
aaa Hulki abi diilmi o Beşiktaş formalı .... ;D
çok güzel bi gündü, bol bol kaydık, hava ve kar harikaydı, muhabbette 10 numara olunca daha ne olsun ... ;)
aynen kayağa doydum valla ...en yakın zamanda birdaha yinelemek dileği ile :)
bu hafta ıcı baska bı gun gıdecek olan varmı ?