aaa arkadaslar şimdi gördüm listede harun tan da varmış :)))))))))
Printable View
aaa arkadaslar şimdi gördüm listede harun tan da varmış :)))))))))
bence ordakı en dogr ıkısı sadı beyle cagla kubattır....
Gün gelecek o listeye bizi de alacaklar 8)
Nedense bu tür jürilerde ünlüler de olur hep, ama seçilmiş ünlüler konusunda haklarını yememek lazım.
Mustafa Sandal bayağı iyi kayar, eğitimin İsviçre'de yaptığından olsa gerek, ben kayarken gördüm.
Harun Tan bu yıl bence üstün bir medeni cesaret göstererek büyükler kategorisinde lisanslı olarak yarışıyor.
Pınar Altuğ'u da gördüm, yani çok kötü diil, gayet muntazam, doğru ama yavaş kayıyor. Ünlüler yarışına bile girdi geçenlerde Uludağ'da.
[quote=ayla ]
Nedense bu tür jürilerde ünlüler de olur hep, ama seçilmiş ünlüler konusunda haklarını yememek lazım.
Mustafa Sandal bayağı iyi kayar, eğitimin İsviçre'de yaptığından olsa gerek, ben kayarken gördüm.
Harun Tan bu yıl bence üstün bir medeni cesaret göstererek büyükler kategorisinde lisanslı olarak yarışıyor.
Pınar Altuğ'u da gördüm, yani çok kötü diil, gayet muntazam, doğru ama yavaş kayıyor. Ünlüler yarışına bile girdi geçenlerde Uludağ'da.
[/quote]
Aylacım kusura bakma, ben kuru gülütü diye düşündüm. demekki sportif geçmişleri de varmış. yeni mizahi bakıcam ben bu olaya. keşke Banu Alkan da olsaydı :D
Arkadaşlar bu konuda kim ne kadar iyi kayıyor kim nereden nereye atlıyor falan katagori olamaz bence kim ne kadar para harcayabiliyor diye bir klasman bu . Olay şu Pınar Altuğ ve onun tipi insanların para problemi olduğunu sanmıyorum ayrıca Pınar gibilere hizmet ettikleri gibi bize hizmet edeceklerinide bu konuda tek jüri olabilecek tipler Şadi Bey tur düzenleyerek kimin ne şikayeti var ne sorunu var sayemizde öğreniyor olması ve bununla ilgilenmesi dolayısıyla , Çağla Kubat ve diğer sporla ilgilenen ve bunu bir nevi meslek gibi gören arkadaşlar bu işin zorluklarını ünlü olmadanda bildiklerinden ve Banu Alkan sürekli yemek yemesinden dolayı bu konuyla ilgili jürilik yapar . Ama ne alaka Pınar Altuğ yani nedir bu ? istediği kadar iyi kaysın bence orada olmasının tek amacı bu organizasyonu yapanların ilgi çekmesi olaya tanıdık insanlar eklemeleri alakasız ve böyle olaylarda bana ciddiyetsiz geliyor 1 kişi bile insanları soğutuyor bence ;)
Jüri Üyeliğine beni koymayı unutmuşlar çok ısrar ettiler reportaj yapmak ve bilgi almak için fakat işlerimin yoğunluğundan ilgilenemedim.
Üzgünün birdahaki sefere ihsallah
Kay(a)ma(ma)ktan yorulmuşlardır hatta... +1
[quote=snowboard06 ]
ünlü kayakçılarımız
[/quote]
[quote=Custodian ]
Kayak merkezlerindeki en iyi 10 restoran seçildi.
[b]Jüri Üyeleri:[/b]
Çağla Kubat Milli Sörfçü
Şadi Koç Kayakturkiye.com Yöneticisi
Erdoğan Üstünsoylu Kayak Federasyonu eski Başkanı
Pınar Altuğ Oyuncu
İlkay Özkök Patika Turizm
Mustafa Sandal Sanatçı
Mustafa Mert Işık Türkiye Snowboard Şampiyonu
Hakan Sönmezöz Kayak Federasyonu Yön. Kur. Üyesi
Tolgay Karabulut Bordrider Dergisi Yazarı
Harun Tan İşadamı..
En İyi 10:
1- Chocolate Kartalkaya [b]Bolu[/b]
2- Le Chalet Yazıcı Uludağ - [b]Bursa[/b]
3- Ağaoğlu My Resort Uludağ - [b]Bursa[/b]
4- Karinna Hotel Uludağ [b]Bursa[/b]
5- Kartal Otel Kartalkaya [b]Bolu[/b]
6- Doruk Otel Ilgaz Dağı [b]Çankırı[/b]
7- Beceren Otel Uludağ - [b]Bursa[/b]
8- Palan Otel Palandöken [b]Erzurum[/b]
9- Grand Yazıcı Uludağ - [b]Bursa[/b]
10 Zigana Gümüşkayak [b]Yaylakent - Gümüşhane[/b]
Bir kayserili olarak zaten Zümrüt'ün adının geçmesini beklemiyordum :D
Not: Ayrıntılar bugünki Hürriyet gazetesinde var
[/quote]
kayak merkezleri restaurantlar arasında belki zümrüt okadar lüks olmayabilir ama... Bildiğiniz gibi haftasonu zümrüt cafeye cumhurbaşkanı geldi..Salep içtiği söyleniyor.
bu restaurantların hangi birine cumhurbaşkanı gelmiş... buda kayserili olmasının bir ayrıcalıgı... :)
Cumhurbaşkanıda erciyese gelip zümrütü seçmiş... Bu jüri üyelerinden biride erciyese gelse zümrütü tercih edeceklerdir sanırım....
bursa-bursa-bursa ama kartalkaya 1 tebrik ediorum başrılarının devamını diliorum :)