vallaha bilgiler icin cok cok sagolun .... korktum ama biraz... zorlanacaga benzerim.....uludag 2. bolge tam bana goreydi ama kartalkaya yi da gorelim dedik. ama sanirim benim gibi odleklere gore degil :-( hele hele dorukkaya
Printable View
vallaha bilgiler icin cok cok sagolun .... korktum ama biraz... zorlanacaga benzerim.....uludag 2. bolge tam bana goreydi ama kartalkaya yi da gorelim dedik. ama sanirim benim gibi odleklere gore degil :-( hele hele dorukkaya
[quote=Diamond;109211]vallaha bilgiler icin cok cok sagolun .... korktum ama biraz... zorlanacaga benzerim.....uludag 2. bolge tam bana goreydi ama kartalkaya yi da gorelim dedik. ama sanirim benim gibi odleklere gore degil :-( hele hele dorukkaya[/quote]
yok yok hemen öyle gözünüz korkmasın... uludağ 2nci bölgede ilk liftlerde kaydınız galiba... orada kayabildiyseniz kartalkayada da rahat rahat kayarsınız... ;)
kartalkaya telesiyajleri nasil? t-bar mi yoksa oturarak rahatca cikabiliyormusunuz?
[quote=enver;109252]kartalkaya telesiyejleri nasil? t-bar mi yoksa oturarak rahatca cikabiliyor musunuz?[/quote]
dorukkaya'yada bir, kartal'da iki adet chair bulunuyor... geri kalanlar t-bar... dorukkaya'nın chairi uzun, kartal'dakiler daha kısa...
[quote=oliver_han;109265]dorukkaya'yada bir, kartal'da iki adet chair bulunuyor... geri kalanlar t-bar... dorukkaya'nın chairi uzun, kartal'dakiler daha kısa...[/quote]
hmm, tesekkur ederim chair uzun ise tercih edebiliriz buradan t-bar sevmeyen arkadaşların bilgisi olmuş olur..
Kartalkayada snowboard pistleri(odunlar demirler fln),hangi pistlerde oluyor,onlar için nerden kart alınıyor?
Bide hangi pistlerini tavsiye edersiniz kartalkayanın?
Pistler için tavsiye veremeyeceğim ama artık iki taraftada snowpark mevcut (odunlar demirler rampalar)
[quote=kupeli;112775]Pistler için tavsiye veremeyeceğim ama artık iki taraftada snowpark mevcut (odunlar demirler rampalar)[/quote]
odun derken başkanım? :D
peki gidip görüp bilen,tavsiye vercek kim var,birisini çok güzel diyolardı ama,hatırlayamıyorum işte
[quote=oliver_han;112778]odun derken başkanım? :D[/quote]
raillerden düşeni odunla kovalıyolar...