Cevap: Milli sporcumuz Aslı Nemutlu yarışlara hazırlanırken düşüp hayatını kaybetti
ölüm yaş tanımıyor malesef... geç yaşlı herkesin bir gün yakasına yapışacak, bence önemli olan yaşadığımız anın tadını çıkarmak ;) geriye dönüp baktığımızda pişmanlık duymayacağımız bir hayat sürmek. .. genç kayakçımıza Allah Rahmet etsin....
Cevap: Milli sporcumuz Aslı Nemutlu yarışlara hazırlanırken düşüp hayatını kaybetti
çok acı bir kayıp...daha cok genc...ailesine sabir dilerim...
[QUOTE=BoarD Delüsü;208565]ölüm yaş tanımıyor malesef... geç yaşlı herkesin bir gün yakasına yapışacak, bence önemli olan yaşadığımız anın tadını çıkarmak ;) geriye dönüp baktığımızda pişmanlık duymayacağımız bir hayat sürmek. .. genç kayakçımıza Allah Rahmet etsin....[/QUOTE]
onun icin benim hayat felsefem: CARPE DIEM ;)
Genç bir sporcu,
genç bir milli değer,
genç bir arkadaş,
genç bir evlat...
Kaybımız büyük, mekanı cennet olsun...
Allah rahmet eylesin , ailesinin ve dostlarının başı saolsun :( bende 1.5 ay önce çok sevdiğim bir arkadaşımı kaybettim çok acı ama bu da hayatın zor kısmı :(
[QUOTE=necatimurat;208572]Allah rahmet eylesin , ailesinin ve dostlarının başı saolsun :( bende 1.5 ay önce çok sevdiğim bir arkadaşımı kaybettim çok acı ama bu da hayatın zor kısmı :([/QUOTE]
sizin de basiniz sagolsun .
[QUOTE=zoi;208573]sizin de basiniz sagolsun .[/QUOTE]
Allah rahmet eylesin fakat aklım bir türlü almıyor nasıl düşmüş olabilir ölüm olacak kadar düşündürücü bir durum
Allah rahmet eylesin. Çok üzücü bir olay. Yaptığımız bu sporun böyle tehlikeli yanları oluyor maalesef.
[QUOTE=HopdediX;208577]Allah rahmet eylesin fakat aklım bir türlü almıyor nasıl düşmüş olabilir ölüm olacak kadar düşündürücü bir durum[/QUOTE]
Allah rahmet eylesin:( Ayakkabıya tam uymayan kayak ayaktan çıkarmış bir kayak hocası söylemişti Milli sporcu bunun ayrımına varması gerekir benim de şüphelerim var ya ihmalkarlık yada suikast
Allah mekanını cennet etsin
Allah rahmet eylesin, kederli ailesine de Allah sabır versin. bu kaza hakkında da bir soruşturma derhal yapılıp sorumlular ortaya çıkarılsın.