Cevap: İzmit Sapanca GölKayPark / Gölkay Park Kablolu Su Kayağı Wakeboard Tesisi
Biraz önce öğrendim ki (çok sağlamm istihbarattan) istanbula da haziranda yapılıyormuşşşş :D izmittekininde çok pahalı değilmiş fiyatları
Cevap: İzmit Sapanca GölKayPark / Gölkay Park Kablolu Su Kayağı Wakeboard Tesisi
bende 2 saati 20 tl diye duydum ama yanlışım yoktur umarım.. snowboardun daha ıslak versiyonu :)
[QUOTE=serci;194331]Boss bilgilendirme süper oldu, gelirken kaskları unutmayalım o zaman, yoksa milletin terli terli kafasından çıkardığı kaskları giymek zorunda kalırız :)
Wonderone merak etme, ankaralıların gitmediği etkinlikleri sabote ederiz biz de, en kötü ankesörlü telefondan bomba, biyolojik salgın, tsunami ihbarında falan bulunuruz, hehe[/QUOTE]
sanırım kayarken kulanmadığım kaskım burda işe yarıycak gibi :))
sabote planlaırmızı açığa vurmayalım sonra bunlar çakar bizi eker yine giderler serci...
yaa bunın sezonu ne zaman başlar ne zaman gideriz ????
bence hemen yapalım hatta bu pazar gidelim :D
Havalar biraz toparlasin hemen gidelim, Sapanca dibimizde, ozellikle 360 derecelik fotolari da gordukten sonra iyice heveslendim.
Tahminim Nisan ayinda baslariz gibime geliyor ;)
[QUOTE=Emrah;194655]Havalar biraz toparlasin hemen gidelim, Sapanca dibimizde, ozellikle 360 derecelik fotolari da gordukten sonra iyice heveslendim.
Tahminim Nisan ayinda baslariz gibime geliyor ;)[/QUOTE]
O zaman önce havaların ısınmasını sonra da organizasyon topiği bekliyoruz
Geçen sene Bursa'da soğuk suda 2 kere denedim, ve soğuk suyu hiç sevmediğim için bıraktım. Tabiki de 2 seferde de kalkışta düştüm. Bakalım bu sene nasıl olacak.
[QUOTE=Maverick;194788]Geçen sene Bursa'da soğuk suda 2 kere denedim, ve soğuk suyu hiç sevmediğim için bıraktım. Tabiki de 2 seferde de kalkışta düştüm. Bakalım bu sene nasıl olacak.[/QUOTE]
Geçen sene bende Bursa' da denedim ama bir türlü dengede kalmayı başaramadım.Gitme durumu varsa bende gelirim.Antremansız başlayan acemiler olacaksa şimdiden uyarmak isterim, ertesi gün çay bardağını tutup kaldırmakta zorlanacaklardır!
Deneyen vazgeçmiş nasıl iş bu böyle :) Benimde denizde sukayağı tecrübem var ama bu çok farklı bir olay bu arada bayanlardaki azmede hayran kaldım herkes gidelim yapalım diyor :) Bakalım ilk Wakeboard tur katılımına kaç kişi gelicek ?