valla o ssaatlerde o civarda işim var biraz ugrarım belki +1:)
Printable View
valla o ssaatlerde o civarda işim var biraz ugrarım belki +1:)
gözlerim yaşardı... :)
[quote=ilhan;185936]14 Ocak 2011 Cuma 19:30 Kent Park Burger Story
1- Küpeli
2- Oliver-han
3- Metalium
4- ilhan
5-.....?[/quote]
5- BlackHawk
6-....?
1- Küpeli
2- Oliver-han
3- Metalium
4- ilhan
5- BlackHawk
6- Metulife
7-????
o değilde bi hamam yapalım yaaa :) fulll erkeğiz zaten :D :D bi ara toplantıya dam şartı koyalım :D eksik olanlara benim hosteslerden takviye yaparım :))
[quote=metulife;186190]1- Küpeli
2- Oliver-han
3- Metalium
4- ilhan
5- BlackHawk
6- Metulife
7-????
o değilde bi hamam yapalım yaaa :) fulll erkeğiz zaten :D :D bi ara toplantıya dam şartı koyalım :D eksik olanlara benim hosteslerden takviye yaparım :))[/quote]
Kaç kez söyledim dimi batonu eline alan geliyo artık yeter diye. Herkes kendine çıtır yapsın artık. Benim çıtır Gönülçelen izleyeceği için aramızda olamayacak.
[quote=metulife;186190]o değilde bi hamam yapalım yaaa :) fulll erkeğiz zaten :D :D bi ara toplantıya dam şartı koyalım :D eksik olanlara benim hosteslerden takviye yaparım :))[/quote]
büyük işadamından kartutkunlarına müthiş hizmet... :001_tt2: :lol:
[quote=kupeli;186200]Kaç kez söyledim dimi batonu eline alan geliyo artık yeter diye. Herkes kendine çıtır yapsın artık. Benim çıtır Gönülçelen izleyeceği için aramızda olamayacak.[/quote]
batonlar elimizde, biz gideriz kaymaya hey kaymaya hey kaymayaa... :001_tt2: :biggrin: :lol:
[quote=oliver_han;186204]büyük işadamından kartutkunlarına müthiş hizmet... :001_tt2: :lol:
batonlar elimizde, biz gideriz kaymaya hey kaymaya hey kaymayaa... :001_tt2: :biggrin: :lol:[/quote]
Hallederiz oliver ;)