[quote=canverse;180150]evet, neden?
aynı düşüncedeyiz M_T. umarım ilgili arkadaşımız gerekli bilgilendirmeleri yapacaktır.[/quote]
Pistlere olan uzaklığını sormussun da gitmediysen Maşukiye'nin mesafesini söyleyecektim
Printable View
[quote=canverse;180150]evet, neden?
aynı düşüncedeyiz M_T. umarım ilgili arkadaşımız gerekli bilgilendirmeleri yapacaktır.[/quote]
Pistlere olan uzaklığını sormussun da gitmediysen Maşukiye'nin mesafesini söyleyecektim
[quote=M_T;180136]canverse kardeş yukarıdaki ilanı bilmiyorum ama çok dikkatli olmak lazım
çok kısa bir süre önce böyle bir ilan ile dolandırıcık olayı ortaya çıkmıştı, haberin detaylarını bulursam mutlaka paylaşacağım sakın gidip görmeden herhangi bir ödeme yapmayın ( peşinat, kapora vs. )[/quote]
benım arkadasım dolandırıldı boyle bir villa ilanıyla. Yılbası için adama 16 kişi kapora yatrdılar ve adam kayıp tabiki. O yuzden cok dikkatli olmak lazım :)
Sayın Maşukiye, telefon ve adres bilgilerinizi yazar mısınız ?
[quote=Maverick;180373]Sayın Maşukiye, telefon ve adres bilgilerinizi yazar mısınız ?[/quote]
valla geldiği gibi gitti herhalde... kartutkunlarının verilmiş sadakası varmış... :biggrin: :lol:
[quote=Maverick;180373]Sayın Maşukiye, telefon ve adres bilgilerinizi yazar mısınız ?[/quote]
mutlaka yazar :)
[quote=M_T;180419]mutlaka yazar :)[/quote]
bana 0532 7452985 nolu telden ulaşabilirsiniz
[quote=agapi;180370]benım arkadasım dolandırıldı boyle bir villa ilanıyla. Yılbası için adama 16 kişi kapora yatrdılar ve adam kayıp tabiki. O yuzden cok dikkatli olmak lazım :)[/quote]
dolandırmak gibi bi niyetim yok çok üzüldümbu düşüncelere ama sizde haklısınız evimizde kalanlarlada görüşebilirsiniz ama kendileriyle görüşmeden olurlarını almadan telefonlarını veremem üzgünüm ayrıca evimiz yılbaşında dolu isteyen olursa yeni yılda artık görüşmek üzere
[quote=boardtutkunu;180174]Pistlere olan uzaklığını sormussun da gitmediysen Maşukiye'nin mesafesini söyleyecektim[/quote]
evimiz maşukiye köy içinde kartepeyolu üzeri pistlere takribi 15 dk veya 20
[quote=canverse;180058]var mıdır önceden misafir ettiğiniz referansınız?[/quote]
elbette referanslarımız çok iyi fakat kendileri ile görüşmeden telefonlarını veremiyorum amayarın görüşürüm kabul ederse size veririm yaz kış kiraya veriyorum yazında misafirlerimiz oldu .
aslında sıkıntı şu noktada... siz ev sahibi olarak mülkünüzü kiraya veriyorsunuz tamam... ancak eposta adresiniz ve telefonunuzdan başka bilginiz yok... gerçek kişi misiniz yoksa tüzel kişi olarak mı kiraya veriyorsunuz? açık adresiniz neresi? kiralamaya ne kadar istiyorsunuz? ortada referans da yok... haliyle size güvenemiyoruz... kusura bakmayın...