Cevap: [Ankara] Her Pazar Günübirlik Ilgaz Turu
[quote=selimisik;170522]seyirci abi bu yıl ılgaza yatmalı kalkmalı cumartesili pazarlı gitsek şöyle geniş geniş. olmaz mı?[/quote]
Olmazmı valla süper olur hemde hele bir sezon açılsında,birde yıldıztepeyi çok merak ediyorum inşallah önümüzdeki ay yeni sistemi faaliyete geçirirlerde o zaman kayak yapmaya doyarız sanırım duyduğuma göre çok uzun pistler olacakmış hadi hayırlısı bakalım :)
ılgaz armar otel gayet şirin görünüyor kasım ayı içerisinde bi hafta sonu gitmeyi düşünüyorum bakalım nasıl bir yer
işlerden vakit bulabilirsem sırf sizinle birlikte olmak için gelirim... yoksa ılgaz out babalar... ;)
[quote=Seyirci;170526]ılgaz armar otel gayet şirin görünüyor kasım ayı içerisinde bi hafta sonu gitmeyi düşünüyorum bakalım nasıl bir yer[/quote]
Müdürüm 2 sene önce Ilgazda yer bulamadığımız için Armar Otelde kaldık. Dışardan şirin görünsede kaldığım en kötü kayak oteli diyebilirim. İçi biraz eski kalmış gibi sanki. Personel zayıf. Yemekler güzel. Alıştığımız kayak otellerine göre biraz köhne. Tabi yenileme yapıldıysa bilemem. Yeri çok güzel. Piknikçiler yok. Ağaçlarla dolu sessiz sakin. 2 tane babylift var sadece ve 1 i faaliyette. (Tabi elektrikler kesik değilse). Orda kalmadan önce Ilgaza giderken uğrayıp keşif yapmakta fayda var.
[quote=Seyirci;170526]ılgaz armar otel gayet şirin görünüyor kasım ayı içerisinde bi hafta sonu gitmeyi düşünüyorum bakalım nasıl bir yer[/quote]
Ilgaz'ın geçen seneki sezon kapanışını hatırlayınca sinir oluyorum. Ama yine de ben de gelirim.
[quote=tikeman;170554]Ilgaz'ın geçen seneki sezon kapanışını hatırlayınca sinir oluyorum. Ama yine de ben de gelirim.[/quote]
hehe..gerçekten komikti..sırtında boardla zireveye azimle çıkışın / çıkışımız canlandı gözümde :laugh:
tur şirketine tavsiye: muhakkak saati erkene almalısınız..;)
tikeman ve bkaan'ın kaymak için anadolu'nun yüce dağı ılgaz'a ölümüne tırmanışlarını ben de hiç unutamıyorum. umarım beraber açarız sezonu bu yıl. :thumbup1:
[quote=selimisik;170557]tikeman ve bkaan'ın kaymak için anadolu'nun yüce dağı ılgaz'a ölümüne tırmanışlarını ben de hiç unutamıyorum. umarım beraber açarız sezonu bu yıl. :thumbup1:[/quote]
dağda aklım çok çalışmıyor, doğrudur..:laugh:
estağfurullah. her kayakçı biraz "çatlak"tır zaten.:001_tt2:
[quote=oliver_han;170530]işlerden vakit bulabilirsem sırf sizinle birlikte olmak için gelirim... yoksa ılgaz out babalar... ;)[/quote]
valla süper olur oli,dalarız beraber ağaçların arasına :biggrin:
[quote=kupeli;170548]Müdürüm 2 sene önce Ilgazda yer bulamadığımız için Armar Otelde kaldık. Dışardan şirin görünsede kaldığım en kötü kayak oteli diyebilirim. İçi biraz eski kalmış gibi sanki. Personel zayıf. Yemekler güzel. Alıştığımız kayak otellerine göre biraz köhne. Tabi yenileme yapıldıysa bilemem. Yeri çok güzel. Piknikçiler yok. Ağaçlarla dolu sessiz sakin. 2 tane babylift var sadece ve 1 i faaliyette. (Tabi elektrikler kesik değilse). Orda kalmadan önce Ilgaza giderken uğrayıp keşif yapmakta fayda var.[/quote]
bugün arayacağım gelişme varmı diye armarı maksat gönüller bir olsun :)
[quote=tikeman;170554]Ilgaz'ın geçen seneki sezon kapanışını hatırlayınca sinir oluyorum. Ama yine de ben de gelirim.[/quote]
ahahahaha suda çamurda kayışımızı hiç unutmayacağım bende :lol:
[quote=bkaan;170556]hehe..gerçekten komikti..sırtında boardla zireveye azimle çıkışın / çıkışımız canlandı gözümde :laugh:
tur şirketine tavsiye: muhakkak saati erkene almalısınız..;)[/quote]
azimle çıkan ...kayağı yaparmış sayın genel müdürüm :biggrin:
[quote=selimisik;170557]tikeman ve bkaan'ın kaymak için anadolu'nun yüce dağı ılgaz'a ölümüne tırmanışlarını ben de hiç unutamıyorum. umarım beraber açarız sezonu bu yıl. :thumbup1:[/quote]
sende az tırmanmadın hani :001_tongue::biggrin: tek tembel takımı ben ve necla sultandı sanırım aranızda:)