Cevap: Kayak yapmaya yeni başlamak..
[quote=kupeli;124021]Yarım günde öğrenemezsiniz, kendi kendinize kayabilecek kıvama gelirsiniz. Her kaydığınızda bi öncekinden daha iyi olur.[/quote]
Öğrenir öğrenir sonrada geliştirir ayakta durmaya başladıktan sonrası kolay merak etme ;)
Sakatlanmaktan korkmanı gerektirecek kadar kayamayacağından korkma :thumbup1:
Zaman alacak bir iş tabi kupeli haklı kendi kendine geliştirme kendini tanıma durumu olacak ama öğrenmiş olacak işte sonra ver elini dağlar diyeceksin ..
yirmili yaşların sonundayım :) ama bu yaşa kadar ne bisiklet kullanabildim ne de patenle kayabildim :( birazcık denge problemim var sanki :) ama ümitliyim. Yorumlarınız süper...
[quote=sevalay;124027]yirmili yaşların sonundayım :) ama bu yaşa kadar ne bisiklet kullanabildim ne de patenle kayabildim :( birazcık denge problemim var sanki :) ama ümitliyim. Yorumlarınız süper...[/quote]
Aman bakma sen hiç bir şeye gözün kara olacak ben yaparım diyecen , kendine güvenecen , bu işin eğitimini alıp kendini dağlara vuracan olacak olan bu kadar ;) Sen kartepe yap sonra kalmalı tura katıl bak farkı göreceksin ;)
[quote=sevalay;124014]bu hafta sonu konaklamalı bir tura katılmam mümkün değil ancak sonraki haftasonu olabilir. Sizce ne kadar sürede başarabilirim ? Dengenin mühim olduğunu biliyorum ve bu kabiliyet sanırım ben de pek yok :( herşeye rağmen umudum var :)[/quote]
umudunuz olması mükemmel bnde hiç bilmiyordum ve 1 gunde board yapabılır oldum tabıkı dusuorum ama pes etmıorum=) bence sizde bunu 1 gunde yapabılırsnız tabı kendınze cok guvenıpde hatalar yapmayın =)
kolay pistlerde duse kalka cozersınız :D
evet kesinlikle biraz gözün kara olacak eğitimini aldıktan sonra çıkacan zirve düşe kalka öğreneceksin baby pist falan yalan orda sıra bekleyeceğinize zirveden incen aşağıya merak etme zirvede ilk başladığında baby pist dedikleri yerden çok daha dik değil pistleri bilyorsan:thumbup:
[quote=daos009;124054]evet kesinlikle biraz gözün kara olacak eğitimini aldıktan sonra çıkacan zirve düşe kalka öğreneceksin baby pist falan yalan orda sıra bekleyeceğinize zirveden incen aşağıya merak etme zirvede ilk başladığında baby pist dedikleri yerden çok daha dik değil pistleri bilyorsan:thumbup:[/quote]
doğru diyosun zirveden inmek daha iyi uzun oldugu ıcın ınene kadar gelıstırosnda kendını ben sahsen hıc egıtım almadım ve basardım dıyebılırım 2 3 sefer daha gıdersem olucak =) Gözüm yükseklerde=)
[quote=_PıNaR_;124073]konu hakkında söylenebilecek herşey söylenmiş önemli olan ilk şey cesaret ve sabır =) düşmekten korkmıcak ve düşmekten sıkılmıcaksınız zamanla düşmeler azalıcak dahada keyif alcaksınız sonra bir bakmışsınız artık düşmeden rahatca kayıyorsunuz bu seferde farklı heycanlar isticek hoplayıp zıplamalar başlıcak hepsi için sabır en önemli faktör :thumbup::thumbup:
tur konusunda kartepe konusunda yardımcı olamam malesef ama kartepede size yardımcı olabilecek orayı çok iyi tanıyan üyelerimiz mevcut özellikle kartepe yolundaki penguenkayak evine uğrama şansınız varsa Emre size hem kayak kiralama konusunda hemde dağ hakkında bilgi almak konusunda yardımcı olucaklardır
uludağ konusundada elimden gelen yardımı yaparım uludağa gidiceğiniz zaman bana özelden mesaj atarsanız size ordaki bir kaç hocanın telefon numarasını verebilir size yardım etmeleri konusunda ricada bulunabilirim. buarada 6 şubatta kalmalı tur ilanlarını bekleyen bir kitle var bu hafta içi tur belli olduktan sonra bizde büyük ihtimal o tarihlerde uludağda olucaz sizede uygun olursa sizide aramızda görmekten mutlu olurz böylece orda daha çok yardımım dokunur size =)))
pellinnn kullanıcı adımada laf edip durmaaa kıskançlık yapma :001_tongue::biggrin::biggrin:[/quote]
evet aynen katılıyorum emre bey cok yardımcı oldu bızımde ılk seferımızdı sağolsun hem uygun fiyattan board da kıraladık zaten yok yok penguen kayak evıne ugramadan cıkmayın:D
Ben de ne bisiklete binebiliyorum ne de paten kayabiliyorum ama kaymayı bir günde öğrendim. Yalnız hoca çok önemli.
kayabiliyorsanız diğerlerini de yapabilirsiniz... yeter ki sabredin, deneyin... ;)
Aslında çokta uğraşmadım, araba daha rahat geldi :) Bir de Türkiye şartlarında bahsettiğimiz her iki spor için uygun şartlar yok belki de o yüzden üstüne düşmedim.