Cevap: 30- 31 OCAK Skiboardmania Ağaoğlu liftleri günübirlik ULUDAĞ turu @ 99 TL.
[quote=mnece;123463]Böyle bir uygulamamız yok dediler biz yapıyoruz 1 gece konaklamalı dedilr ama yapmamışsınız bu hafta dedim:crying::crying::crying: yarını bekleyin tekrar ararsınız dediler :crying::crying:[/quote]
Torpil koyalım ;) ağlama ağlama yaw skiboardmania gelsin ona soralım yaw .
Cevap: 30- 31 OCAK Skiboardmania Ağaoğlu liftleri günübirlik ULUDAĞ turu @ 99 TL.
[quote=pellinn;123472]Torpil koyalım ;) ağlama ağlama yaw skiboardmania gelsin ona soralım yaw .[/quote]
:thumbup::thumbup::thumbup:seviyorum kartutkusunu :001_wub:
[quote=mnece;123499]:thumbup::thumbup::thumbup:seviyorum kartutkusunu :001_wub:[/quote]
Bizde seviyoz seni ;)
abiler ablalar tecrubeli arkadaslar. bu pazar gunku ruzgar hız kesecek derecedemi sizce??
rüzgar şiddetine ilişkin tahminler sürekli değişiyor. bu yüzden kesin birşey söylemek zor. ancak günlerdir değişmeyen tek şey uludağ'da havanın haftasonu rüzgarlı olacağı. bekleyebildiğimiz kadar bekleyip ona göre karar vereceğiz artık. şu anda 50 gösteriyor ki pek sevimli değil... Kartalkaya 30 civarında...
mesala snowforecast ne kadar gösterirse gitmeyiz dersiniz?
[quote=gokbey;123745]rüzgar şiddetine ilişkin tahminler sürekli değişiyor. bu yüzden kesin birşey söylemek zor. ancak günlerdir değişmeyen tek şey uludağ'da havanın haftasonu rüzgarlı olacağı. bekleyebildiğimiz kadar bekleyip ona göre karar vereceğiz artık. şu anda 50 gösteriyor ki pek sevimli değil... Kartalkaya 30 civarında...[/quote]
Söylediklerinde haklısın Gökbey, Kartalkaya mantıklı gözüküyor.
Bu hafta Kartalkaya turu yokmu hiç?
Her taraf Ağaoğlu turu kaynıyor?
[quote=mischa;123748]mesala snowforecast ne kadar gösterirse gitmeyiz dersiniz?[/quote]
onu tam bilemiyorum. 60 ve üstü ise gitmemek yerinde olabilir. liftler açıksa çok sorun değil. kuşaklıkaya'da liftin önü kapanabilir olduğu için yine sorun değil.