herkese tekrar tesekkurler..
ama neden hep benım basıma gelıyor boyle sacma işler :)))
Printable View
herkese tekrar tesekkurler..
ama neden hep benım basıma gelıyor boyle sacma işler :)))
:o:o:o cok gecmis olsun yahu, ucuz atlatmissin.
[quote=karol;117273]ama neden hep benım basıma gelıyor boyle sacma işler :)))[/quote]
Eğer başına bu gibi şeyler gelmeden yaşamayı başarabiliyorsan, hedeflerini çok küçük tutuyorsun demektir ki, bu sıkıcı bir durum. Başına böyle şeyler geliyor ve atlatmayı başarabiliyorsan, bu kontrolün ve koordinasyonun iyi demektir ki, bu iyi bir şey.
Mevlana'nın çok güzel bir sözü vardır:
''Herkes bir gün ölümün sırrına varacaktır,
ama pek az insan hayatın sırrına erecektir''
[quote=karol;117185]arkadaslar aranıza gerı donmek cok guzel :)) 3 gun once arabayla yaptıgım bır yolculuk sırasında işe gıdebılmek ıcın gırdıgım yolun anıden kar ıle kapanması sonucu mahsur kaldım yaklasık 6 saat kurtarılmayı bekledıkten sonra 3 kılometre uzaklıktakı koye yurudum dısarıdaakı hava sıcaklıgı -39 derece ıdı ve ınanılmaz bır buran vardı sanslıydımkı kıyafetlerım uygundu ve arabamda battanıye vardı sırtıma attıgım gıbı kar ve tıpının ıcınde yurumeye basladımmm .1 saatı askın bır zamanda yuruye bıldım o yolu . koyun bulduktan sonra orada bır kazak aılesının yanına sıgındıım bulundugum koye ekıpler yaklasık 4 saat sonra gelebıldıı. arazıde kalan arabamı ıse ancak bu gun aksam ustu cıkarabıldık .. suan evdeyım ve aranıza gerı done bılmek muhtesemm :)):o[/quote]
Çok geçmiş olsun. BU arada nerede oldu bu olay? Kimse sormamışta!
[quote=ryansheckler;117288]Çok geçmiş olsun. BU arada nerede oldu bu olay? Kimse sormamışta![/quote]
kazakıstanda karaganda sehrınden dokuzkudukdakı komur ocagına gıderken tahlıye yolunda ...
[quote=Kutay;117296]Merka etme sade senin başına gelmiyor. Bende Kazakistanda bulundum bir süre. Astana havalimanını yaparken, üzerimizdeki çatı parçalanarak uçtu ve çıkmadık mahsur kaldık orda.
Astana'da sadece yaşamak bile yeteri kadar macera sayılır bence.[/quote]
kesınlıkle buralarda okadar garıp seyler oluyorkı :D akla hayale sıgmıyor :)))
[quote=Bombadillo;117286]Eğer başına bu gibi şeyler gelmeden yaşamayı başarabiliyorsan, hedeflerini çok küçük tutuyorsun demektir ki, bu sıkıcı bir durum. Başına böyle şeyler geliyor ve atlatmayı başarabiliyorsan, bu kontrolün ve koordinasyonun iyi demektir ki, bu iyi bir şey.
Mevlana'nın çok güzel bir sözü vardır:
''Herkes bir gün ölümün sırrına varacaktır,
ama pek az insan hayatın sırrına erecektir''[/quote]
gercektende heycanlı oluyoda bı gun yok yere gıdecegım :))
Çok çok geçmiş olsun.
[quote=SesilSu;117334]Çok çok geçmiş olsun.[/quote]
saol sesıl
bu ne sevgi yaa...yani az daha kalsan birileri gelip kurtaracakmış seni....:lol::lol:
[quote=bkaan;117348]bu ne sevgi yaa...yani az daha kalsan birileri gelip kurtaracakmış seni....:lol::lol:[/quote]
adaş tanısma fırsatı bulamadık senle ama sanırım sıtede sevılen bır sımayım bıde uzak olunca daha cok sevıyorar benı bende onları cok sevıyorum tabı :)))
sitenın yaramaz cocuguyum ben :)
[quote=karol;117349]adaş tanısma fırsatı bulamadık senle ama sanırım sıtede sevılen bır sımayım bıde uzak olunca daha cok sevıyorar benı bende onları cok sevıyorum tabı :)))
sitenın yaramaz cocuguyum ben :)[/quote]
dedin de aklıma geldi...çok sevilen bir eser ..neşeli bir türk sanat musikisi ;
sevil neşelen, sevme yanarsın
bir sarı saçı okşar kanarsın
o bir gölgedir varlık sanırsın
sevil de sevme
ağlama ağlat
yoksa zehrolur bu tatlı hayat
sevda çölünden geçerse yollar
bütün bir ömür ah ile dolar
inan ki gençlik gülden tez solar
sevil de sevme