koptu koptu uludağ inş yılbaşında hava güzel olur şimdiki duvamıs bu yönde :D:001_smile:
Printable View
koptu koptu uludağ inş yılbaşında hava güzel olur şimdiki duvamıs bu yönde :D:001_smile:
arkadaşlar birazdan uludağa çıkıyorum.durum ne çok merak ediyorum doğrusu.akşama iyi haberlerle dönerim umarım :D
oo super hadi guzel haberlerini bekliyoruz.. hele bir de resim cekebilirsen cok ıı olur. hayırlı yolculuklarrr
[quote=lostboy;110685]arkadaşlar birazdan uludağa çıkıyorum.durum ne çok merak ediyorum doğrusu.akşama iyi haberlerle dönerim umarım :D[/quote]
inş.çok seviniriz iyi haberlerle dönersen
oglen 11 gibi uludag'da olan bi arkadaşımla konuştum :) söyledigine göre inanılmaz bi kar yağışı varmış ve 1. bölgede kar kayılabılıcek seviyeye gelmiş
:lol:
[quote=mer;110704]oglen 11 gibi uludag'da olan bi arkadaşımla konuştum :) söyledigine göre inanılmaz bi kar yağışı varmış ve 1. Bölgede kar kayılabılıcek seviyeye gelmiş
:lol:[/quote]
bu haber mucize gibi geldi bana....
[quote=Cilekli Pizza;110695]oo super hadi guzel haberlerini bekliyoruz.. hele bir de resim cekebilirsen cok ıı olur. hayırlı yolculuklarrr[/quote]
evet evet bu saatten sonra kuru sozler kesmeyecek bizi, sen birkac poz gosteriver bize:drool:
[quote=Mer;110704]oglen 11 gibi uludag'da olan bi arkadaşımla konuştum :) söyledigine göre inanılmaz bi kar yağışı varmış ve 1. bölgede kar kayılabılıcek seviyeye gelmiş
:lol:[/quote]
ne güzel bir haber bu. bekle Uludağ geliyoruzzz :)
[quote=Adis;110719]ne güzel bir haber bu. bekle Uludağ geliyoruzzz :)[/quote]
inş.....
oh ya çok şükür sonundaa :)) yuppiiii