Toplam 1 Eklenti bulunuyor.
Cevap: Led , lcd , plazma , tüplü televizyonlar ve farkları
[quote=nitebore;97866]ahahahahah :lol::lol::lol::lol::lol: hahahahahahah[/quote]
ehhehhee, gülün bakalım sizz nittt hanım, ben neden böyle sordum, aşagıdaki resimle açıklamaya çalışayım woww çok iyi oynadığını düşünen bir başka arkaaşımın tarafımdan başına gelen :lol::lol:
(bu arada barcelonayı alırımwoww)
[quote=my10ez;97873]ehhehhee, gülün bakalım sizz nittt hanım, ben neden böyle sordum, aşagıdaki resimle açıklamaya çalışayım woww çok iyi oynadığını düşünen bir başka arkaaşımın tarafımdan başına gelen :lol::lol:
(bu arada barcelonayı alırımwoww)[/quote]
onun gulmesinin sebebi benim cok iyi bi oyuncu olmam deil ama..
herhangi bir oyunu bana "biliyormusun" diye sormus olman :D
yani en azindan ben ole anladim.. ki zaten benim bi iddiam yoktur pes de..
;)
[quote=LuNiZ;97874]onun gulmesinin sebebi benim cok iyi bi oyuncu olmam deil ama..
herhangi bir oyunu bana "biliyormusun" diye sormus olman :D
yani en azindan ben ole anladim.. ki zaten benim bi iddiam yoktur pes de..
;)[/quote]
ahahhahhah, eyvallah o zaman durumu zorlamayım, başka hiçbi oyundan anlamam zaten bende, en azından uzun yıllardır, bi bu kaldı elimde halla iddia edebileceğim :blushing: o yüzden görünce sevinmiştim woww
[quote=my10ez;97877]ahahhahhah, eyvallah o zaman durumu zorlamayım, başka hiçbi oyundan anlamam zaten bende, en azından uzun yıllardır, bi bu kaldı elimde halla iddia edebileceğim :blushing: o yüzden görünce sevinmiştim woww[/quote]
ahahah ok ya.. oynariz sen uzme kendini ehehehhe :P
bakma benim anlamadigim oyun yoktur dencek kadar azdir.. iddiasiz olmam tad almassin anlamina gelmez :P
[quote=LuNiZ;97882]ahahah ok ya.. oynariz sen uzme kendini ehehehhe :P
bakma benim anlamadigim oyun yoktur dencek kadar azdir.. iddiasiz olmam tad almassin anlamina gelmez :P[/quote]
ulen bu bilmiyorum olaylarıda çok tehlikelidir ya neyse wowwwoww ,
bakalım, görürüz bi zaman :D hevesmiz kursağımızda patlamasın sonra :D
Maç için bişey diyemem ama araba yarışlarında bende varım :)
Pistte bir kaç tur attıktan sonra çok zevkli bir rakip haline dönüşebilirim ;)
Tabi boyle yarış organizasyonlarını PS3 u olan arkadaşlarımızdan bekliyoruz :) :)
[quote=Palpatine;97913]Maç için bişey diyemem ama araba yarışlarında bende varım :)
Pistte bir kaç tur attıktan sonra çok zevkli bir rakip haline dönüşebilirim ;)
Tabi boyle yarış organizasyonlarını PS3 u olan arkadaşlarımızdan bekliyoruz :) :)[/quote]
abi basimla beraber.. ne zaman isterseniz buyrun gelin, araba yarisi da var, futbol da var, ps3 de var :)
simdi bide assassin's creed falan alcam.. var bi kac planim..
[quote=LuNiZ;97918]abi basimla beraber.. ne zaman isterseniz buyrun gelin, araba yarisi da var, futbol da var, ps3 de var :)
simdi bide assassin's creed falan alcam.. var bi kac planim..[/quote]
a.c. de ii... bi de god of war diyorum... gerisi hikaye diyorum...
[quote=oliver_han;97921]a.c. de ii... bi de god of war diyorum... gerisi hikaye diyorum...[/quote]
god of war daha gelmedi dimi 3. gelcekti?
o gelsin feci o feci :)
assassins creed'e para vericeksen alma hiç. Yarım saatlik bi oyun. fazla rutin. yani rutin derken tamamen AYNI şeyi yapıp duruyosun.