Ynt: KARTALKAYA SKİPASS İNDİRİMİ
[quote=levoo ]
arkadaslar bu Kardelen kayakevi'nin telefonu veya web adresini alabilirmiyim acaba
[/quote]
kardelende skipass indirimi sadece dorukkaya otelde geçerli ve sömestre boyunca da 60 tl.(normalde 85tl,somestre boyunca tek fiyat yapmış hem kartal hem dorukkaya)board kirasını da 20-25 liraya veriyolar,pazarlık yapın,haberiniz olsun geçen ordan kiraladım memnun kaldım, bilginize.telefonu bilmiyorum maalesef
bende bulmaya çalışıyorum kardelenin telefonunu ama yok nette, nerden buluruz aklım karıştı bulan olursa yazın lütfen arkadaşlar.
pazar günü günü birlik kartalkayaya gidecegim skipass indiriminden nasıl yararlanabilirim normali 85 TL ??
İndirim kartı veren diğer bir kayak kiralama yeride Yayla Otel. Kardelen den sonra ki yer. Dorukkaya için 85 lik girişi 60 a indiriyorlar. Kartal ile anlaşması yoktu. Yeni yaptılar mı bilmiyorum.
kiralama yapana ve yanındakilere indirim yazısı veriyorlar. Kayakları 25, Bord 30 dan veriyor.
arkadaşlar yayla kayak evindende kayak kiraladım 25 tl dorukkaya skipas indirimi veriyo. hafta sonu 85 tl 60 tl ye geliyo.hafta içi ise 60 tl skipas 40 tlye iniyo.
ama yeni açılan kardelen kayak evi hemen e-5 içeri girince kartalkaya yoluna.100m ileride solda.ben daha memnun kaldım bütün takımlar yeni ve aynı indirimi kardelen kayak evide veriyor.birde güler yüzlerini söyliyim .
kardelen kayak evinin nosunu arayanlara 03742265120 web adresi kullanıma daha geçemedi ama olsun [url=http://www.kardelenkayakevi.com]www.kardelenkayakevi.com[/url] bilgilerinize
Cevap: KARTALKAYA SKİPASS İNDİRİMİ
kartalkaya yolunda 4 km esenler kayakkiralama var kayaklarının hepsi yeni ayrıca kartal ve doruk otelde skı passlarda indim veriyolar