merhaba öncelikle hoş geldin Şükrü..
elbette öncelikle aldığın yere götürmeni tavsiye ederim..götürmüşsündür sanırım ??
Printable View
merhaba öncelikle hoş geldin Şükrü..
elbette öncelikle aldığın yere götürmeni tavsiye ederim..götürmüşsündür sanırım ??
[quote=bkaan;174436]merhaba öncelikle hoş geldin şükrü..
Elbette öncelikle aldığın yere götürmeni tavsiye ederim..götürmüşsündür sanırım ??[/quote]
tesekkurler aldıgım yer kapandı ondan karsımda muhatap bulamadıgımdan
dolayı yardımcı olursanız
[quote=SS14;174439]tesekkurler aldıgım yer kapandı ondan karsımda muhatap bulamadıgımdan
dolayı yardımcı olursanız[/quote]
[url]http://www.kartutkusu.com/dag-kafeteryasi/203-salomon-turkiye-distributoru.html[/url]
Benimde aldiğim kayagin sadece bir gün kullanmakla çelikleri paslandi. Paslanmaz çelik demiyorlar mi hasta oluyorum...
1 gün kullanim için şimdi çelik bakimi parasi vericem birde WD40 sürdüm fayda etmedi taştı kayağın altına birde onun su tutup tutmamasına göre wax yaptircam, üstüne üstlük 15cm'de kisa almisim yanlış manlış artık kullancaz mecburen.:sleep:
salomon ile ilgili konuyu ana konuyla birleştirdim.
@-TK: kullanma sürecinde oluşan paslanma normaldir... ufak bir öneri olarak gün sonunda kayağı güzelce siler-temizlerseniz paslanma oranı düşebilir... henüz bir gün kayılmış bir kayağın zımpara veya bileme işlemine uğraması üzücü...
[quote=oliver_han;174465]salomon ile ilgili konuyu ana konuyla birleştirdim.
@-TK: kullanma sürecinde oluşan paslanma normaldir... ufak bir öneri olarak gün sonunda kayağı güzelce siler-temizlerseniz paslanma oranı düşebilir... henüz bir gün kayılmış bir kayağın zımpara veya bileme işlemine uğraması üzücü...[/quote]
Ne dersin sezon sonumu soksam acaba bakima :biggrin:
Yeni aldığım kayağı epeyde silmiştim bişi olmasin diye sonrada uygun şekilde cantasina koydum kaldirdim , birkaç ay sonra bir baktim paslanmis , bölgesel küçük paslar var bunlar sürüsü nasil etkiler bir fikrim yok.
WD40 sürdüm daha da paslanmasin diye bu nasil etkiler sürüsü bir fikri olan var mi? Bunu temizlemek için bişey yapmalimiyim , wax attirmama gerek var mi?
Birde kayak bakimi için kullanabileceğim hepsi bir arada set tavsiyesi olan var mi?:thumbup:
[quote=-TK;174492]Ne dersin sezon sonumu soksam acaba bakima :biggrin:
Yeni aldığım kayağı epeyde silmiştim bişi olmasin diye sonrada uygun şekilde cantasina koydum kaldirdim , birkaç ay sonra bir baktim paslanmis , bölgesel küçük paslar var bunlar sürüsü nasil etkiler bir fikrim yok.
WD40 sürdüm daha da paslanmasin diye bu nasil etkiler sürüsü bir fikri olan var mi? Bunu temizlemek için bişey yapmalimiyim , wax attirmama gerek var mi?
Birde kayak bakimi için kullanabileceğim hepsi bir arada set tavsiyesi olan var mi?:thumbup:[/quote]
bence sezon sonu kapsamlı bir bakım yaptırınız... elinizden geleni yapsanızda ufak paslanmalar olabilir... buna yapılacak pek bir şey yok...
wd40 konusunda içeriğinin bir kısmı ticari sır olduğu için detaylı bilgiye sahip değilim... bilinen içeriğiyle de kayağa bir zararı olup olmayacağı veya performansı etkileyip etkilemeyeceği konusunda fikrim yok...
sezon başında olduğumuzu düşünürsek kayağın performansını arttırmak ve nispeten de korumak için waxlama yapılabilir... tabi bu işlem çeliklerden ziyade tabanla ilgili...
toko'nun hepsi bir arada bakım setleri vardı ancak türkiye'de hiç rastlamadım... yurtdışıyla bağlantınız varsa getirttirebilirsiniz...