Ynt: Burton Custom X orta seviye bir boardcı için doğru bir seçim mi?
ben arılken aslında tek 2 model arasında çok gidip geldim onlarda vapor ve T6'ydı. ama vapor bi arkadaşımda oldugu için ve birde t6'nın gözümde özel bir yeri olduğu için :) t6 aldım ve co2 baglama aldım (siyah renk) botlarım ise driver x, çok memnunum. driver x bugune kadar kullandığım en iyi ayakkabı kesinlikle öneririm ama ben bunu slalom ve benzeri şeyler için (pist için) aldım, freestyle düşünüyorsan farklı modellerde var ama slalom için filan kesinlikle driver x bence.
co2 beyaz var bende :) sıyah boardda guzel duruyor botlar aklımda olsun bu modeller.t6 kaclık sızdekı acaba?ve dıger boardalara gore hızı farkedılebılıyormu?
fatih ustami oldun board konusunda face de de arkadaslik teklifini hala kabul etmemmisn dariliyorum ama :D ;D ;D
[quote=ugguralp ]
fatih ustami oldun board konusunda face de de arkadaslik teklifini hala kabul etmemmisn dariliyorum ama :D ;D ;D
[/quote]
zaten oyledım kiii ne kıskanıyorsun alla alla gırme aramıza :P heee ne kabul etcem senı beeee :D burda sen orda sen msnde sen :D cekılmıyorsun fazlası :D
ne olcak be ekle istee ... 10 ocak kartalkaya diyorlar gidekmi :) ;)
seni ekleyeıp basıma belamı alcam beee :D kartalkaya sen gıdıyorsan ben gelmem :D ne gelcem tadı cıkmaz sımdı senle kım ugrascak :D duscen kaldırcam fılan senı ben kayamayacagım :D fatıh yavas gıt benı bekle fılan dınleyemem ben ya :D :D :D
bendeki model güzel olanı (yani tabiki 2008 model olan :)) sendeki baglama modeli est ise tahmin ediyorumki bu sene aldın. bendeki 159 ve altı mavi.
[quote=fatihgg ]
seni ekleyeıp basıma belamı alcam beee :D kartalkaya sen gıdıyorsan ben gelmem :D ne gelcem tadı cıkmaz sımdı senle kım ugrascak :D duscen kaldırcam fılan senı ben kayamayacagım :D fatıh yavas gıt benı bekle fılan dınleyemem ben ya :D :D :D
[/quote] heheheheheheheh cok acemiyim yaaa daha yeni ogreniyom ogret iste bir kac sey ne olcak one yuklenip boardun arkasini kaldirmayi 360 i atlama ziplamasini ogrettsen yeter bide teleskidende cikmasini ogret kayarken de elihden tut ki dusmeyym:D ;D ;D ;D ;D
[quote=unsure ]
bendeki model güzel olanı (yani tabiki 2008 model olan :)) sendeki baglama modeli est ise tahmin ediyorumki bu sene aldın. bendeki 159 ve altı mavi.
[/quote]
bendekı sanırım yeno model est degıl normal t6 sıyah board baglamala r beyaz sadece sanırım yenı modell ıkısıde bı hafta olcak alalı :D
ugurcum bak benden bısıler ogrenmıssın :D :D
ee sen bot almadinmi dahaaa