tabiki kayak
Printable View
tabiki kayak
Rock'n Roll mu ? Vals mı ? diye sormak gibi bir şey. Ayrıca kar üstünde kayarak iniş yapmanın başka yolları da var ve hepsi kendi içinde güzel. ( Snowblade vs. ) Zodiac botla 4-5 kişi kontrolsüz inmenin zevkini bile unutamam.
Son hedefim ise snowboard'la bir yarım boruda kaymak. Bunun da unutulmaz olacağını hissediyorum.
bence tartismayalm herkes boardun daha zevkli oldugunu biliyorrr :)))) :)))) :))
[quote=Bombadillo ]
Rock'n Roll mu ? Vals mı ? diye sormak gibi bir şey. Ayrıca kar üstünde kayarak iniş yapmanın başka yolları da var ve hepsi kendi içinde güzel. ( Snowblade vs. ) Zodiac botla 4-5 kişi kontrolsüz inmenin zevkini bile unutamam.
Son hedefim ise snowboard'la bir yarım boruda kaymak. Bunun da unutulmaz olacağını hissediyorum.
[/quote]
plastık kızakla da kayabılırsın :) ama nasıl durursn onu bılemem :D
board iyi güzel ama kayak bi başka arkadaşlar!
aslına bakarsanız kayakta fs kayanlarda super yaa ....
Valla ben oyumu kayak olarak kullandım çünkü board yapmaya başlamadım ama her ikisinide yapsaydım seçimimi kayak veya board dan aldığım zevke göre yapardım şu an kayak yapmayı bildiğim için o daha zevkli geliyo ;D ;D
always board ;)
bazı arkadaşlar soruyu yanlış anlamışlar bence:)).soru snowboard mı - squash mı değildi.eğer illaki rockn rolldan örnek vericeksek daha basit bi karşılaştırmada yapılabilirdi.alternatif rock mu yoksa hard rock mu gibisinden.bu siteye takılıpta kaç kişi acaba hayatında zodiac botla 4-5 kişi kontrolsüz kaymıştır:)
board tabiki gereksiz bi tartışma ;D 8)