Sorun rekabetten kaynaklanıo kartepenin aşırı yavaş liftlerinin 70 tl olması gibi..
Printable View
Sorun rekabetten kaynaklanıo kartepenin aşırı yavaş liftlerinin 70 tl olması gibi..
Arkadaşlar selamlar,
Sizin bu konudaki şikayetlerinize katılıoyorum. Çok saçma olaylar var ülkemizde. Bir yandan da otelleri düşünmek lazım. Sezonları çok ama çok kısa. İnsanları günübirlikten ziyade, konaklamalı turlara yöneltmek istiyorlar. Bundan dolayı bu çekilde bir politika izliyorlar.
Bizim üstümüze düşen, bu konuları geçiştirmeyip, üstüne düşümek.
Ben sezon kısalığına katılmıyorum sonuçta orayı sürekli kullanılır kılma olayı gene otellerin elinde ??? Ayrıca aralık-ocak - şubat - mart 4 ay boyunca deli gibi para kazanıp bunun ne kadarını kendilerini geliştirmeye adadıklarıda ortada geçen yıl tam adını hatırlamıyorum ama ısıtıcıları çalışmayan , sıcak suyu akmayan oteller duyduk kimse kusura bakmaın ama kendi hataları ve bize bunu fatura ediyorlar , biz istanbuldan kalkıp uludağa kadar geliyoruz ama onlar günlük 40 ytl skipass alıyorlar ve liftler yavaş , sağlıksız , korumasız , içecekler ateş pahası yemekler öyle herşeyi yolmaya ayarlamışlar . Kartepe'ye laf bile etmiyorum artık orası tam tekel durumunda ama uludağda artık iş cılkından çıktı birde para verip üstüne rezillik çekiyorsun , dayak yemiş gibi muamele görüyorsun >:( Orayı ayakta tutan en büyük gelir günü birlik turlar bakma sen ::)
sezon kısa o kısa sezonda kazandıkları parayla kar makinesi alsalar sezonu biraz daha uzatırlar,snowpark yapmıolar,teleskiler berbat vs..
Türkiye'de kış sporu kavranamadı henüz Uludağ konaklamalı gece mekanı insanların kafasında..
selamlar,
aslinda hiçmi oteller haricindeki insanlarin suçu yok arkadaşlar?
otoyolun yanında ve sadece 30 km lik bir dag yolu ile yukardasınız,
ancak iki otelde maalesef berbat yol için kılını kıpırdatmıyor.
o yol bakımlı ve zincirsiz seyahat için sürekli açık tutulsa ve/veya alternatif güzergah ile seyir kolaylaştırılsa daha iyi olmazmı?
günübirlikçiler çoğaları ve oteller için ek gelir oluşur,
Bolu valilik/il özel idare nin otellere talimat vermesiyle bence sorun hallolur,
sonuçta iki otelinde kar aracı mevcut,
Yada turizm bakanlığı yatırım başkanlığı otellere zorla yolu yaptıracak?
hele hele gündüz 'zincir takma hizmeti' için gece yollara su döküp buz 'üreten' yerli halkı engellemeyen jandarmaya hiç yorum yapamıyorum,
maalesef kayak merkezinin ulaşılmaz ve pahalı olmasi gerekmiyor, memleketimizde bunun değişmesi gerekiyor arkadaşlar
Arkadaşlar merhaba
Konu ile çok alakası yok ama.
Kartalkaya ya daha önce hiç gitmiyen biri olarak, kartalkayada günlük sınırsız telesiyeş fiyatlarını bilen var ise yardımcı olabilirmi?
hafta sonu 85 ytl her iki otelde, hafta icinden emin degilim ama 70 diye duydum,
kartal otel bu sezon elektronik turnike geçis yapmış,
bilginize
Kayak sporundan para kazananlar...
Ekmek yediğiniz tekneye taş atmayın. Bu ülkede kayak sporunun tanınması ve sevilmesi uzun vadade sizin işinize gelir. Onun için günübirlik tesislerinizden istifade edecek dar gelirli kayak severlere daha analayışlı davranmanızı istirham ediyorummm....
ayrıca 4-5 şubat 2009 da kartalkayaya yaklaşık 40 kişilk bir gurupla gideceğim . günübirlik kayak kiralama ve telesiyej fiytlarına ihitiyacım var. Bilgisi olan arkadaşalrın yardımlarını bekliyorum