Nihayet kartukusu kartimi kullanabilecem desenize, kahvalti fikri cok iyi bu arada ;D
Printable View
Nihayet kartukusu kartimi kullanabilecem desenize, kahvalti fikri cok iyi bu arada ;D
valla uyar yani konuşalım mutlaka ;)
bu arada snowstorm ? güzel isim ;D kimsede yokturda bak düşün bunu göbek adı kar adı tutku da olabilir ;D
benım adımın yanına +10 yazın sız en temızı...kalabaık oluruz bız.....
farukk duy sesımııııııııııı sende gelllllll :)
Ben simdiden soylim malum misafirim sadece hazir tuketim malzemeleri temin edebilirim:))) Mangal felan artik size kalmis ,ok???
[quote=Pellinn ]
valla uyar yani konuşalım mutlaka ;)
bu arada snowstorm ? güzel isim ;D kimsede yokturda bak düşün bunu göbek adı kar adı tutku da olabilir ;D
[/quote]
kız olursa ceylin koyabilirsin boss
yoğunlaşmamış su damlası manasında
dualarımız o damlanın kar olup uzun sezonlar bize bolluk bahşetmesinden yana =)
Pervin sen gel gerisi möhim değildur , Pınar evde otur ders çalış , Sercan akıl veriyon madem erkek olursa ne yapacak adam onuda söyle , katılacaklar listeye ad yazdırsınlar yoklama yapılacak gelmeyenler siteye 1 hafta girmeme cezasına çarptırılacak ;D
1-Rubber duck
2-Pervin
3-Ali emre
4- Pellinn
5- Snowstorm - Emrah Dinçer
6- noperler - Aysin Dinçer
7- Snowstorm - Defne Dinçer
şiştt kızlar kavga etmeyeyin bakalım
çözüm şurada pınar sen takıldığın kısımları not alıyorsun mekana gelirken getiriyorsun bende sana onları kısaca acıklıyorum
hem ders calısmıs hemde insan içine çıkmış oluyorsun
pelin sana da gelince teyzemsin büyüğümsün sana laf etmek bana düşmez =)
[quote=Pellinn ]
Pervin sen gel gerisi möhim değildur , Pınar evde otur ders çalış , Sercan akıl veriyon madem erkek olursa ne yapacak adam onuda söyle , katılacaklar listeye ad yazdırsınlar yoklama yapılacak gelmeyenler siteye 1 hafta girmeme cezasına çarptırılacak ;D
[/quote]
ya ben kız olacağını düşündüğüm için o fikri sürdüm
erkek olursa oğul ismi bence çok anlam içerir
ama zaten boss un aklında erkek olursa diye isim hazırdır =)
[quote=_PıNaR_ ]
tmm ben kolumun altında bi 200 sayfalık notla geliom sonra yapışıom yakana anlatsana die :P :P :P vur dedik öldürdün lafı bu duruma çok uydu sanırsam =)
[/quote]
yaw ben sana daha ne yapayım
beleşe board öğrettik özel hocalık yaptık
ablana (kendisi benim teyzem olur) karşı seni korudum
üstüne üstlük bir de hukuk dersi veriyorum ama halen senden geri dönüş yok
sana ceza ödevi veriyorum o 200 sayfa özetlenecek 20 sayfayı geçmeyecek
hadi bakalım yoksa peline veririm seni haa =)