Cevap: Kar Geliyor Topiği
İstanbulda sıcaklık birden düşmüş durumda ve 7-8 dereceler civarında olması gereken değerlere birden düşüş oldu bu durum diğer şehirlerde de aynı seviyelerde kar getirmesi muhtemel. Umarım bol kar yağışlı günler bizi bekliyordur :)
Bu arada freezeplay Uludağda kar görünüyor doğrumudur acaba :) bi haber alabildinmi?
Evet sabah kar başladı şuan azda olsa tekrar beyaza büründü uludağ gün boyunca aralıklarla devam edicekmiş ama tabi hiç durmadan yagsın istiyoruz aralıklı aralıklı deil...
En az 80 cm KAR !!!
Uludağ 6 Day Snow Forecast & Skiing Weather for 2322 m - Snow-Forecast.com
Ben aralık ortalarına doğru ümitliydim.. Öylede oldu ;) ..!
kar geldi ve eridi... umarım haftasonu tahminleri tutar...
[quote=oliver_han;177096]kar geldi ve eridi... umarım haftasonu tahminleri tutar...[/quote]
Tutacağı %100.Tüm hava siteleri aynı veriyi veriyor.Yaklaşık 100-120 cm olması bekleniyor pazar sabahı için.Ama pazar günü hem yağış devam ediyor hem de aşırı rüzgar var.
Kaymak biraz zor gözüküyor.
Evet en az 100 cm!!!
Sezon açılır böylelikle inşallah!!!
Geliyorr Geliyorrr :P
[IMG]http://www.dmi.gov.tr/FTPDATA/analiz/harita/png/haritatahmingun5.png[/IMG]
acele etmeyin bence tahmin tutarlılığının en yüksek olacağı son 2 günü, cumayı beklemek lazım..;)
[quote=raikkonen;176998]En az 80 cm KAR !!![/quote]
aynen katılıyorum .. mesela uludağ için kar tahmin verilerini şuan için topldığımızda 105 cm. çıkıyor .. bunun 25 cm si feda olsun :) (snow forecast ın meşhur yanılma payı) bize güzelce bir 80 cm. inşaallah kar kalınlığı kalıyor.. sana , bana,ona,şuna , buna kısacası hepimize yeter ;)
de inşaallah pistleri açarlar.. kar yoğun diye felan açmazlarsa orası kötü işte.. 9 ayın hasretini çıkarırım oradaki pist sorumlularından :) kan çıkar kan :)