yalancılar yalancılar :biggrin::biggrin: bu akşam sitemizde :biggrin::biggrin: (vizonteleden benzetme)
Printable View
yalancılar yalancılar :biggrin::biggrin: bu akşam sitemizde :biggrin::biggrin: (vizonteleden benzetme)
yaa gercekten kar yagiyormu? haftasonu (c.tesi & pazar) acik olma ihtimali varmi sizce, kendi web site larina baktim ve tabikide hisbisey hakkinda bilgi yok en son guncellenme 03.01.2010 tarihinde yapilmis. neyse bu hafta kar yagarmi ve liftler acik olurmu bilogisi olan lutfen yazsin.
[quote=NightWindSurf;171908]yaa gercekten kar yagiyormu? haftasonu (c.tesi & pazar) acik olma ihtimali varmi sizce, kendi web site larina baktim ve tabikide hisbisey hakkinda bilgi yok [B]en son guncellenme 03.01.2010[/B] tarihinde yapilmis. neyse bu hafta kar yagarmi ve liftler acik olurmu bilogisi olan lutfen yazsin.[/quote]
adamlar bile bizim salladigimizin 10 da birini sallamiyorken biz ne kadar ilginc heyecanlaniyoruz, otel isine mi girsek toplanip ne yapsak :biggrin:
[quote=Gambit;171909]adamlar bile bizim salladigimizin 10 da birini sallamiyorken biz ne kadar ilginc heyecanlaniyoruz, otel isine mi girsek toplanip ne yapsak :biggrin:[/quote]
valla hazır kurban yaklaşıyorken önce toplanıp danaya mı girsek... :001_tt2: :lol:
[quote=Seyirci;171893]yalancılar yalancılar :biggrin::biggrin: bu akşam sitemizde :biggrin::biggrin: (vizonteleden benzetme)[/quote]
Yok ne yalanı ya. Bugün bazı saatlerde aralıklı kar ve karla karışık göründü. Sabah ise kar yağıyodu.
İnanmayan yarın sabah baksın kar göreceğinize eminim büyük ihtimalle.
[quote=oliver_han;171912]valla hazır kurban yaklaşıyorken önce toplanıp danaya mı girsek... :001_tt2: :lol:[/quote]
bak bu da iyi fikir. Ben bu sene girdim 2 ay once ama seneye katilirim size :001_tongue:
[quote=raikkonen;171917]Yok ne yalanı ya. Bugün bazı saatlerde aralıklı kar ve karla karışık göründü. Sabah ise kar yağıyodu.
İnanmayan yarın sabah baksın kar göreceğinize eminim büyük ihtimalle.[/quote]
Ali abi söylediyse yapacaktır... :biggrin: :lol:
[quote=oliver_han;171920]Ali abi söylediyse yapacaktır... :biggrin: :lol:[/quote]
10 bin peşin istiyormuş ama :001_tongue:
[quote=Josp;171921]10 bin peşin istiyormuş ama :001_tongue:[/quote]
öğrenciye 5 bin... :biggrin:
İstanbul'a kar göründü ilk kez tahminlerde !!!!!!!!!!! :)
[url=http://www.weather-forecast.com/locations/Istanbul/forecasts/latest]Istanbul, Turkey 9 Day Weather Forecast - Weather-Forecast.com[/url]