walla onu bunu bilmem ama kartepe bugün süperdi 80 cm kar akşama kadar kaydım havada süper güneşli ve kar mükemmeldi... 8) ;D
Printable View
walla onu bunu bilmem ama kartepe bugün süperdi 80 cm kar akşama kadar kaydım havada süper güneşli ve kar mükemmeldi... 8) ;D
hadi ya foto yqmu ;D
kartepe resimlerine 2 resim attım..
Daha da kar geliyorrrrr....
kartepe 6 günlük rapor ilişikte....
hizmet budur.... ;D
şifre versen o zaman hizmet olacak ;)
[quote=Tuni ]
[/quote]
+1
abicim sana zahmet bide kartalkayaa :D
iyidir iyidir yağsın....
[quote=Tuni ]
[/quote]
tuni 15 pound a bir tishirt alınca şifre veriyorlar ;) ..
kartepeyi ben vereyim.. kartalkayayı da sizden biri alsın artık..
fatıh abı pazar gunu gelıyoruz 15 kısı kartepeye...4-5 tane board kıralıyacak arkadaslar.....
bıde bı grup gelıcek cumartesı sabahından 4 kısı gelıcek onlarda board kıralıyacak 2 gunluk arkadaslardan bırının ayak numarası 45 falan yalnız umarım wardır....dırek sana yonlendırdım...
kartepeli saol şifre için allah tazı olsun ne muradın versa versin allah tuttuğunu altın etsin.....
kartepeli, sağolsun...
[quote=ALİ EMRE ]
fatıh abı pazar gunu gelıyoruz 15 kısı kartepeye...4-5 tane board kıralıyacak arkadaslar.....
bıde bı grup gelıcek cumartesı sabahından 4 kısı gelıcek onlarda board kıralıyacak 2 gunluk arkadaslardan bırının ayak numarası 45 falan yalnız umarım wardır....dırek sana yonlendırdım...
[/quote]
var gelsinler... ;D
[quote=Tuni ]
kartepeli, sağolsun...
[/quote]
işte kar tutkusu kardeşliği ;D
valla o kadar para verdim ne verecem şifreyi falan deyeceğini düşündüm..
valla çok teşekkür ederim.... ne kadar teşekkür etsek az...
başka sitelerde şifresi olan vardı adamladan bırakın şifresini istemeyi. erciyesin o zamanki 6 günlük raporunu resim olarak istedim ama adam yollamadı.
işte bu kartutkusundaki elemanlar harbiden baba adamlar......
ayıp etmiş walla ne varki banka şifresimi bu.. ::)
ooo süper ya [quote=kartepeli ]
işte kar tutkusu kardeşliği ;D
[/quote]
+1
kartepeli çok saol walla süper bisi ya bu
[quote=snowboard06 ]
kartepeli çok saol walla süper bisi ya bu
[/quote]
rica ederim kardeş,ne önemi var... :-*
birinizde kıyın paraya da kartalkaya için şifre alın paylaşalım.... ;D
i de senin şifren ile tüm kayak merkezlerinde 6 günlük hava raporuna bakabiliyoruz. sadece kartepe değil yaw..
ewt öle ya hepsine bakılıo ooo anlamadım ???
bakılıyo ya neden bakılmasın aaaa ;)
Şifresini bizlerle paylaşan kartepeli'ye çok teşekkür ediyoruz. Yalnız şöyle bir durum var, forumlara üye olmadan yazılabiliyor olsa da okumak için üye olmak gerekmemekte. Üyelerimiz arasında bu tipte insanlar kesinlikle yoktur ancak forum herkese açık olunca bu tip bir bilginin verilmesi sakıncalı olabilir. Kötü niyetli biri snow-forecast'e girip kartepeli'nin şifresini değiştirebilir. Bu yüzden bu bilgiyi sildim ancak kartepeli'nin hesabı kullanılarak kayak merkezlerinin 6 günlük hava raporu sitemizde ücretsiz yayınlanacak. Güncellenme sıklığı hakkında kesin bir bilgi vermiyorum ama tahminimce hemen hemen her gün güncellenecek. Yine de illa şifreyi istiyorum diyen kullanıcılar bana özel mesaj yollayabilirler. Kartepeli'yi daha fazla uğraştırmayalım. ;)
bencede kesınlıkle cok ıyı dusunmussun saygun tebrık ederım....benımde aklıma gelmıstı bende sılıcektım benden once davrandın....
[quote=sygnylmz ]
Şifresini bizlerle paylaşan kartepeli'ye çok teşekkür ediyoruz. Yalnız şöyle bir durum var, forumlara üye olmadan yazılabiliyor olsa da okumak için üye olmak gerekmemekte. Üyelerimiz arasında bu tipte insanlar kesinlikle yoktur ancak forum herkese açık olunca bu tip bir bilginin verilmesi sakıncalı olabilir. Kötü niyetli biri snow-forecast'e girip kartepeli'nin şifresini değiştirebilir. Bu yüzden bu bilgiyi sildim ancak kartepeli'nin hesabı kullanılarak kayak merkezlerinin 6 günlük hava raporu sitemizde ücretsiz yayınlanacak. Güncellenme sıklığı hakkında kesin bir bilgi vermiyorum ama tahminimce hemen hemen her gün güncellenecek. Yine de illa şifreyi istiyorum diyen kullanıcılar bana özel mesaj yollayabilirler. Kartepeli'yi daha fazla uğraştırmayalım. ;)
[/quote]
hakikaten ya bu hiç aklıma gelmemişti..fazla iyi niyetliyim ben galiba... ::)
tablonun güselliğine baq beah
Valla çok güselll bi tablooo ;D
HARİKA ;D
buz olayı kötü ama karın yağması iyidir bu soğuklarıda ceker götürür hiç olmassa yağmıyo donduruyoo ıyyy :)
Bu sabah işe gelmek için bostancıda minibüs bekliyordum lapa lapa kar başladı ve işe gelene kadar (Dudullu) sürekli yağdı biraz önce kesildi. Kayak merkezlerinde kimbilir nasıl yağıyodur ;D
dudulluda nerdesın ezgı bızım eskı ıs yerı ımesteydı sımdı sekerpınar gebze tarafına tasındık burda hala lapa lapa yagıyooo...kartepeye hergun en yakın kısı benım esasında:D
sarıkamışta yağmıyooooo :o
uludağda kar kalınlığı 88 cm olmuş dün 78 idi 10 cm yağmış sanırım dahada yağıyo çünkü bursa merkezde kar yağışı devam ediyoo ;D
[quote=zio gigi ]
Bu sabah işe gelmek için bostancıda minibüs bekliyordum lapa lapa kar başladı ve işe gelene kadar (Dudullu) sürekli yağdı biraz önce kesildi. Kayak merkezlerinde kimbilir nasıl yağıyodur ;D
[/quote]
bende imese çok yakın bir yerde çalışıyorum.avrupa yakısından her sabah geliyorum.
bu sabah evin ordan iş yerine gelene kadar kar yağışı wardı.çok güzeldi.lapa lapa istanbul da özlemişim ama şimdi durdu :(
ohh ohh ne güzel lapalapa kırı görüyorsunuz. şu anda kayseride hava günlük güneşlik ya :( nerdeyse güneş kremimi sürüp balkona çıkıp güneşlenecem... :(
dun gece saat 3 civari ankarada bir kar yagisi bastirdi inanamazsiniz, simdi her yer bembeyaz ;D
[quote=ALİ EMRE ]
dudulluda nerdesın ezgı bızım eskı ıs yerı ımesteydı sımdı sekerpınar gebze tarafına tasındık burda hala lapa lapa yagıyooo...kartepeye hergun en yakın kısı benım esasında:D
[/quote]
ali emre imesi de geçiyorum ben dudulludan sonra çekmeköy yoluna sapıyorum. çekmeköy sapağından girince hemen 100 metre ilerde çalışıyorum.
ben geçen yıl çalışmıyodum yazın girdim işe. dediklerine göre geçen yıl kış yapmadı diyorlar yaa çekmeköy taraflarına kar bile yağmış. çok soğuk bir yer burası
Başlığa uygun düşmedi kar geldi bile :) şu an dudulluda yarım saattir lapa lapa yağıyor. yerler tutmadı henüz ama arabaların üstü çatılar kar kaplı ;D
çalışma odam çamlıca tepesesini görüyordu lapa lapa kar başlayana kadar ;D büyülü bir görüntü.. işte ben bunu aşığım..