valla keyfini çıkarmış olmanız mutluluk verici fotolar ne zaman pişer acaba ???
Printable View
valla keyfini çıkarmış olmanız mutluluk verici fotolar ne zaman pişer acaba ???
kar nasil? gercekten 120 cm mi? birileri bilgi verebilirse cok memnun olurum, yarin gelmeyi dusunuyoruz.
[quote="alperakcan"]kar nasil? gercekten 120 cm mi? birileri bilgi verebilirse cok memnun olurum, yarin gelmeyi dusunuyoruz.[/quote]
Kar durum sezonu acmak için yeterli ama pistlerde ara ara dal vs gibi gorunler izlenebiliyor. Benim tahminim 70 - 80 cm falan kar var yerde ;)
[quote=Emrah;180005]Kar durum sezonu acmak için yeterli ama pistlerde ara ara dal vs gibi gorunler izlenebiliyor. Benim tahminim 70 - 80 cm falan kar var yerde ;)[/quote]
hayırdır emrahım görüntü mörüntü... askerde termalci mi yaptılar seni yoksam... :biggrin:
Dag yolundan aşağıya doğru iniyoruz çok güzel iki gün geçirdik:) fotolar ve videolar. Kısa zamanda gelecektir ;)
oohhh ne ala biz ankara çorum arası mekik dokuyalım paşalar dağda kayak yasınlar iyi valla :):)
[quote="Seyirci"]oohhh ne ala biz ankara çorum arası mekik dokuyalım paşalar dağda kayak yasınlar iyi valla :):)[/quote]
Abi sorma valla bizde bı eğlendik bı eğlendik sorma :)
bu arada Istanbul a giriş yaptık, eve gidenlerden en kısa zamanda foto ve videoları bekliyoruz ;)
[quote=Emrah;180119]Abi sorma valla bizde bı eğlendik bı eğlendik sorma :)
bu arada Istanbul a giriş yaptık, eve gidenlerden en kısa zamanda foto ve videoları bekliyoruz ;)[/quote]
Emrah'cığım,
Gezinizin güzel geçmesine sevindim :)
Pistlerle ilgili detay verebilir misin? Yol durumu nasıldı? Tüm liftler/pistler açık mıydı? Hafta bouunca yeni üyemiz dralp'le Kartlakaya'da olmayı planlıyoruz.
Bu arada günübirlik skipass fiyatı hafta içi 60 TL olarak bilgi aldık. İndirim alabilme koşulları hakkında bilgisi olan varsa, paylaşırsa sevinirim.
Selamlar..
şimdi eve geldim,
çok güzel bir sezon açılışı ve hafta sonu geçirdik.
pist durumları güzel pistlerin çoğu açıktı.
sabahları hava iyiydi ama öğleden sonraları rüzgar ve sis fazlaydı.
Hem Ankara hem de İstanbul dan KT ailesinin bir çok üyesi ile tanışma fırsatı buldum, benim için çok güzel bir hafta sonu oldu, katılan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.
( foto ve videolar en erken yarın akşam gelir malum herkes pert durumda )
[quote=Kingfisher;180130]Emrah'cığım,
Gezinizin güzel geçmesine sevindim :)
Pistlerle ilgili detay verebilir misin? Yol durumu nasıldı? Tüm liftler/pistler açık mıydı? Hafta bouunca yeni üyemiz dralp'le Kartlakaya'da olmayı planlıyoruz.
Bu arada günübirlik skipass fiyatı hafta içi 60 TL olarak bilgi aldık. İndirim alabilme koşulları hakkında bilgisi olan varsa, paylaşırsa sevinirim.
Selamlar..[/quote]
Pist durumu beklediğimizden çok daha iyiydi sis ve tipi olmadığı sürece sorun yok ( kartalkaya olmuş :) tam kıvamında )
Yollar da kar var zincirsiz çıkmak oldukça zor ( gerçi bizm şöför çıkarken zoru başardı ve bence büyük risk almasına rağmen z.nc.r takmadan çıktı )
Benim bildiğim pistlerde kar sıkıntısı yok, sis ve tipi olmazsa bütün pistler açık
skipass fiyatı indirim almak ?