[quote=Anapurna☻ ]
khell'in ilacı olsa başına sürermiş :) :) :)
[/quote]
kelsek napalım yani hocam, bere takıyoruz işte :P ;D
Printable View
[quote=Anapurna☻ ]
khell'in ilacı olsa başına sürermiş :) :) :)
[/quote]
kelsek napalım yani hocam, bere takıyoruz işte :P ;D
[quote=oliver_han ]
arkadaşlar duygusal açıklamaları bir kenara bırakın, teknik açıklamalarda getirin... ;)
özellikle hem kayak hem boardu uzun süredir yapanlar tecrübelerini paylaşsın... ;) misal geçenlerde bir arkadaşımız heyecan boyutuna değinip, yurtdışındaki gibi süper pistler olsa kayak yaparım yazmıştı...
siz kayak için ne düşünüyorsanız ben de board için aynısını düşünüyorum... ;)
[/quote]
biz kayak için kötü şeyler düşünmüyoruz siz bizim başımızın tacısınız
hemen kızmana gerek yok kayak ta bambaşka tabikii
duygularla hareket etme demişsin ama biz insanız duygularımızla hareket edeceğiz
ve hoşumuza gideni yapacağız tıpkı senin gibi
sonuç olarak kayakçılarlar boardçular birbirini tamamlar
problem yok....
[quote=oliver_han ]
;D gelecek sezona kalma bence hocam... :P ;)
[/quote]
ahahaha yemezler.. :D
benim de 3,5 yaşındayken kayağın tekini ayağıma takmamla başlamış bir kayak maceram var. ailecek 1 haftalık uludağ kampına gittiğimizde ben ''bana da kıyaaaak'' diye ağlamam sonucu annem orada kayan benim yaşlarımda bir kızın kayağın tekini sırf susayım diye rica ile ayağıma takmış ve ilk ve son kayak deneyimim bu şekilde olmuş ;D
aradan yıllar geçtikten sonra boarda bir merak salmamla birlikte, kayak hiç aklımın ucundan bile geçmedi. ama o düzlükler yokmuu. işte o an, yanımdan kayakçıların bir iki ayak sürüşü ve batonlar yardımı ile rahatlıkla düzlüğü aştıkları, hatta benim, bağlamaları çözmemek için inat edip debelenmemi gördükleri zaman batonlarını uzatarak ''çekeyimmi'' diye sorduklarında, sırf şu düzlükler yüzünden kayağa geçicem dediğim de oluyor. tabii sadece o an ki sinirle söylenmiş bir söz, boardumu hiç birşeye değişmem :D ;D
[quote=LuNiZ ]
ahahaha yemezler.. :D
[/quote]
haftasonu bir dene istersen :P ;D
[quote=oliver_han ]
haftasonu bir dene istersen :P ;D
[/quote]
yok yok valla bi dahaki sezon soz.. ciddiim.. ama bu sezon yok abi yapmicam.. boardimin tadini alamadim daha yaw.. :D
@zio: ehehe sana uzatirlar tabi batonu ehehe.. bizi goren yanimizdan gulerek gecio ahaha..
ben kayakçıyım ama bordcu olmayı düşünüyorum
[quote=winter park ]
ayağında buzpateni olan bir patenci de pist dışında hiç estetik yürüyemez ama pistte neler yaptıklarını herkes görüyor :)
[/quote]
Buz pateni daha kötüya taytli simli erkekler gerçekten çok estetik :)
[quote=metushaley ]
Buz pateni daha kötüya taytli simli erkekler gerçekten çok estetik :)
[/quote]
erkekten patenci mi olur yahu :P ;D
[quote=oliver_han ]
erkekten patenci mi olur yahu :P ;D
[/quote]
patenci de olur, balet de olur, dansçı da olur arkadaşlar bu devirde bu kafayı bırakın artık :D