[quote=bkaan;149386]fena derkeeenn... süper demek istedim bakicim...;)[/quote]
şimdi daha güzeldir :)
Printable View
[quote=bkaan;149386]fena derkeeenn... süper demek istedim bakicim...;)[/quote]
şimdi daha güzeldir :)
[quote=Baki;149387]şimdi daha güzeldir :)[/quote]
:crying::crying: ağlatma beni.........
arkadaşlar bugün palandaydım....sadece dedemanın önündeki 22 pisti açıktı yani yapılan 4'lü li,ft ile birlikte...ejder tarafı tamamen sis içerisindeydi....kar fena değildi ancak board yapacaklar için güzel kayak yapmak isteyenler için biraz sıkıntılıydı (yumuşak kar) eğer ejderi ve güney pistini ezip açarlarsa haftasonu güzel bir eğlence yaşanabilir...hava durumuna göre gene kar bekleniyormuş ama ne olacağı belli olmaz yinede...
erzurum'dan sürekli olarak bi gaz geliyo hakkaten...
ebru nerde? o da bastırsın az bişi...
[quote=westblue26;149389]arkadaşlar bugün palandaydım....sadece dedemanın önündeki 22 pisti açıktı yani yapılan 4'lü li,ft ile birlikte...ejder tarafı tamamen sis içerisindeydi....kar fena değildi ancak board yapacaklar için güzel kayak yapmak isteyenler için biraz sıkıntılıydı (yumuşak kar) eğer ejderi ve güney pistini ezip açarlarsa haftasonu güzel bir eğlence yaşanabilir...hava durumuna göre gene kar bekleniyormuş ama ne olacağı belli olmaz yinede...[/quote]
bilgilendirme için teşekkürler west, yarın veya cuma çıkacak mısın tekrar?
[quote=oliver_han;149299]
3-4 gün konaklamalı düşünür müsün?
[/quote]
Olabilir vakit sıkıntım yok su ara. Kar durumu iyi olsun yeterki.
[quote=bkaan;149439]bilgilendirme için teşekkürler west, yarın veya cuma çıkacak mısın tekrar?[/quote]
yarım vaktim yok gün boyu meşgulüm...hava durumuna göre cuma yüksek bir ihtimal...cumartesi tabiki oradayız...nasipse görüşelim:D
[quote=burak77;149444]Olabilir vakit sıkıntım yok su ara. Kar durumu iyi olsun yeterki.[/quote]
yarın ki randevudan çıkacak sonuca göre haber vereceğim...
kar yagdiktan 2 3 gun sonra ejder ve kuzeyi acarlar ve havanin gunesli olmasi gerekiyor. Su anki karda sulu oldugu icin rahatlikla offpist yapilabilir. Ejderin saginda cok guzel bi cig bolgesi var yilda anca 1 hafta kayilabiliyor orda gecen hafta kar yoktu simdi dolmussaa....
[quote=Baki;149690]kar yagdiktan 2 3 gun sonra ejder ve kuzeyi acarlar ve havanin gunesli olmasi gerekiyor. Su anki karda sulu oldugu icin rahatlikla offpist yapilabilir. Ejderin saginda cok guzel bi cig bolgesi var yilda anca 1 hafta kayilabiliyor orda gecen hafta kar yoktu simdi dolmussaa....[/quote]
sabah sabah verdin gazı yineeee :lol::lol: