Cevap: Ilgaz Yıldıztepe Kayak Merkezi'ne Gidiyoruz (4-5 Ocak 2014)
[QUOTE=sereze;233597]Yıldıztepe ilginç bir kayak merkezi, eğer çok kar yağarsa yoldan gitmek zorlaştığı ve gelen giden olmadığı için telesiyej açılmıyor. Yani karın ne az ne çok olmak üzere optimum yağması gerekiyor. Ama bu ilk açıldığı sezon böyleydi.[/QUOTE]
Valla bi zurnada bide yağacak karda peşrev olmazmış ne yağarsa bahtımıza artık :)
Toplam 1 Eklenti bulunuyor.
Arkadaşlar,
2 Ocak dahil herhangi bir yağış gözükmüyor, etkinliği iptal ediyoruz diye düşünüyorum..
[ATTACH=CONFIG]15382[/ATTACH]
maalesef iptal... haftasonu dag havasi almak isteyen arkadaslari tutmuyoruz tabi... arzu edenler kendi aralarinda organizasyona devam edebilir...
günaydın hepinize bu kar yağmama durumu için Oliver'den şüpheleniyorum ben kendisi gelmiyorya :) :)
alplerden kesiyorum onunu yagisin merak etmeyin yagmayacak... :lol: :lol: :lol:
[QUOTE=oliver_han;233763]alplerden kesiyorum onunu yagisin merak etmeyin yagmayacak... :lol: :lol: :lol:[/QUOTE]
bu durumda arkadaşlar Yıldıztepe organizasyonu başka bir bahara kaldı diyerekten organizasyonu iptal ediyoruz :) :)
[QUOTE=Seyirci;233767]bu durumda arkadaşlar Yıldıztepe organizasyonu başka bir bahara kaldı diyerekten organizasyonu iptal ediyoruz :) :)[/QUOTE]
hayırlısı olsun hocam hem dağ dağa kavuşmaz insan insana kavuşur başka dağda buluşuruz ;)
Hani mangal et meze yicektiiiiiiikkkkk...:crying:
[QUOTE=istanblues;233772]Hani mangal et meze yicektiiiiiiikkkkk...:crying:[/QUOTE]
onu Karadeniz resort'ta veeee İynem resort'ta yapacaktık unuttunuzmu:)
Yıldıztepe için sorun yok arkadaşlar eğer o tarihe kadar yeterli kar yağar pistler ezilip kayağa -board'a hazır hale getirilirse duyurulur gelmek isteyen gelir burası için organize çok kolay olur
[QUOTE=Seyirci;233782]onu Karadeniz resort'ta veeee İynem resort'ta yapacaktık unuttunuzmu:)
Yıldıztepe için sorun yok arkadaşlar eğer o tarihe kadar yeterli kar yağar pistler ezilip kayağa -board'a hazır hale getirilirse duyurulur gelmek isteyen gelir burası için organize çok kolay olur[/QUOTE]
Hava durumu ne yazık ki bu güzel organizasyona müsaade etmedi...
Sezon içinde kalmalı olmasa da günübirlik mutlaka buraya gideceğiz..
Bir vesile ile buralara yolunuz düşerse de her zaman beklerim...