[quote=WarDjinn;179881]Gunaydin millet ve iyi eglenceler kartalkaya ekibi. Oliver araciligiyla da ankaraya selam gonderelimmm :)[/quote]
a.s. :000203D4:
Printable View
[quote=WarDjinn;179881]Gunaydin millet ve iyi eglenceler kartalkaya ekibi. Oliver araciligiyla da ankaraya selam gonderelimmm :)[/quote]
a.s. :000203D4:
hava nasıl oralarda?
kaymaktan bitkin mi düştünüz cengaverler? :lol:
[quote=canverse;179913]hava nasıl oralarda?
kaymaktan bitkin mi düştünüz cengaverler? :lol:[/quote]
Sorma canverse sezon acılısı oldugundan acayip hamlamışız dostum. Saat 16:30da odaya girdik sonrasınıı hatırlamıyorum sızmışız daha yeni uyaandık :)
Ankara ekibi 6 gibi donus yoluna cikti. Guzel bir gundu Sabah hava cok guzeldi ama ogleden sonra Tipiden cok rahat kayamadik. 19:30 da yemege inecegiz cogunluk uyuyarak dinleniyor.
[quote=CemKa;179915]Sorma canverse sezon acılısı oldugundan acayip hamlamışız dostum. Saat 16:30da odaya girdik sonrasınıı hatırlamıyorum sızmışız daha yeni uyaandık :)[/quote]
[quote=Emrah;179916]Ankara ekibi 6 gibi donus yoluna cikti. Guzel bir gundu Sabah hava cok guzeldi ama ogleden sonra Tipiden cok rahat kayamadik. 19:30 da yemege inecegiz cogunluk uyuyarak dinleniyor.[/quote]
ne mutlu sizlere.. :lol:
ama önümüzdeki hafta içi kas ağrılarınızla ilgili topiclerde de görmek isteriz sizleri :lol:
vayyyy kartalcılar ne var ne yok oralarda kıyafetler kayaklar çorumda kaldı istanbul işide yattı bilseydim malzemeleri yanıma alıp pazar günü katılırdım sizee,aslında erciyese de gitmekte vardı ama bu hafta pas artık size iyi eğlenceler
tum ekip yemegimizi yedik suan şöminenin başında sohbet muhabbet....
Kıskandım :thumbup:
bende çoook kıskandım yaw kaç kişi gittiniz 150 kişi varsınız sanırım orada :thumbup:
Ankara ekibi olarak Sağ selamet Evlerimize ulaştık. Şahsım adına kas ağrılarım inanılmaz boyutta perte çıkmış durumdayım ama herşeye rağmen sizlerle birlikte sezonu açmış olmak güzeldi hep beraber nice sezonlara nice turlara.