hmm peki teşekkurler , zaten kıralamayı değil de almayı düşünüyorum.. ;)
Printable View
hmm peki teşekkurler , zaten kıralamayı değil de almayı düşünüyorum.. ;)
Rica ederim esinnn, umarım istediğin gibi bir snowboard takımı bulabilirsin.
bakıorum ama cok kafam karıstı :-\ nerden bakmalıyım tam olarak yani sdc gidip proshop'a bakmam yeterli olur mu acaba? ???
[quote=esinnn ]
bakıorum ama cok kafam karıstı :-\ nerden bakmalıyım tam olarak yani sdc gidip proshop'a bakmam yeterli olur mu acaba? ???
[/quote]
:), çok iyi yaaa.
Arkadaşım, kıvranmana gerek yok, eğer istersen, ben Bu hafta büyük ihtimalle Cuma günü, kendime yeni kayak takımı almak için İstanbulu turlayacaktım. Ama sana da yardımcı olabilmek için, istersen ortak bir gün ayarlayabiliriz ve beraber turlayabiliriz. Her ne kadar ben boardçulardan pek hoşlanmasam da :P napalım, aynı ayna malzeme almak varmış kaderde :).
[quote=Eyup ]
burda tanıdıpım bir çok arkadaş ileri yaşlarda boarda başladılar buna site patronumuz Mr Boss da dahil :). Ben 23 yaşında başladım, hiçde geç bir yaş değil.
[/quote]
ben 27
boşa harcanmış 27 seneye sahibim
Yeni gelen bilek korumalı eldivenleri gören inceleyen oldumu , onlardan bitmeden bi tane almam lazımmm ;)
En son pinarin bordunu almaya gittigimizde ellerinde mevcut idi ama stoklarinda ne kadar vardir bilemem :)
biz pazar günü dme org. dönüşü musdy, pınar, sakiiin, rebel ve ben gittik. pınarın boarduna görücü gittik :P :P
musdy veya rebel hangisiydi hatırlamıyorum bir ara korumalı eldivenleri inceliyordu.
arkadaşlar, bir kaç yerden, bu korumalı eldivenlerle ilgili, bileği kolluyor fakat, kolda ciddi kırıklara neden oluyor şeklinde ifadeler duydum, aslı astarı var mıdır ?
hiç zannetmiyorum.ama öyle olsa piyasaya cıkarmazlar diye biliyorum.
allah korusun.ama ben bilek liflerimi koparttım.kırık yine iyi olur ama artık bu bilek iyileşmez