uludağa aralıksız 2 saattir deli gibi kar iniyor ama inanılmazda fırtına var glb yrn pistler açılamayabilir çünkü yağış ve rüzgarın öğleden sonrası durması tahmin ediliyormuş ama olsun yinede pistler kendine geldii pztsiden itibaren kayarızzz:))
Printable View
uludağa aralıksız 2 saattir deli gibi kar iniyor ama inanılmazda fırtına var glb yrn pistler açılamayabilir çünkü yağış ve rüzgarın öğleden sonrası durması tahmin ediliyormuş ama olsun yinede pistler kendine geldii pztsiden itibaren kayarızzz:))
uludağ tv de görmek istediğimiz görüntüler var pistler adam olucak sonunda
yaaaaaaaaaaa
ben Qicktime da indirdim ama hala göremiyorum yagışı ,,,
biri bana yardım etsin.. lütfennnnnnnnnnnn
ben yardımcı olayım sana verecegım adrese gıreceksın ordan o programı ındıreceksın ole ızleyebılırsın....
[url]http://java.com/tr/download/index.jsp[/url]
iii seyirler ;)
gerçi bu werdigim adres o sayfada wardı ama belkı gozden kacırmısındır dıe ;D
yok saollll kaçırmadım ama ben yukelemden sonra makınayı tekrar başlatmamıştım ,,,onu da emrah bey hatırlattı bana saolsunn,,
yinede ilginize teşekkurlerrr,,
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
NİHAYET İZMİR DE DE KAR GÖRDÜM.
BUGÜN BAKTIM HAVA SOĞUK.1000 METRE YÜKSEKLİĞİNDEKİ YAMANLAR DAĞININ ZİRVESİNDE AZ DA OLSA KAR VARDI.SPİL DAĞINDA İSE DAHA FAZLA.HAYIRLISI OLSUN.ACABA BOZDAĞ DA NE OLUYORRRR
ewet bugun ızmırdekı yuksek yerlere kar yagdı sehır merkezlerındede ucusuyordu buyuk ıhtımalle bozdaga da yagmıstır yuksek oldugu ıcın. insallah yagmıstırda bızde ızmırlıler olarak bozdaga veya spile turlar duzenlerız olmaz mı?
;D ;D ;D ;D
SEN İZMİR İN NERESİNDENSİN.
;D ;D ;D
bu arada snow forecast de 25 cm gösteriyo bozdağın olduğu yerleri..ben evden baktım spil görünüyo arka tarafları falan bembeyazdı. bu sezon geç de olsa ilk kez göründü..
AYRICA SNOW FORECAST DA 6 (ALTI) GÜNLÜK AYRINTILI HAVA DURUMUNU GÖSTERİYO BUGÜN BAKIN HEMEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D