Cevap: Kar Geliyor Topiği
[quote=Baki;149216]ameliyat ne zaman[/quote]
yarın belli olacak bakicim... önümüzdeki hafta içi olması kuvvetle muhtemel... bu açıdan verdiğin gazın hayati önemi var... herşeyi bırakıp gelesim var... :biggrin:
[quote=burak77;149261]Ankaradan bir grup cıkarsa Palan için katılırım.[/quote]
3-4 gün konaklamalı düşünür müsün?
[quote=bkaan;149267]bakiiiiiii...verdin gazı....millet ne yapacağını şaşırdı...[/quote]
[quote=bkaan;149278]10 saat olsa ne yazar Baki...bir sabah ansızın ejderde kar tutkunu gençler olabilir ;)[/quote]
geleceksen söyle ona göre takım taklavatı toparlayacağım akşama... :lol: :lol: :lol:
bu işin bu noktaya geleceği belliydi..cumartesi kızımı doktora götüreceğim..pazar için 1200 km yol yapılır mı??? hem de tek başına..haftaya bıraksak sana uymaz..kar kalmaz..ne biliyim yaaa..kafam karıştı vallaha..drunk ın da işi varmış..???
[quote=bkaan;149303]bu işin bu noktaya geleceği belliydi..cumartesi kızımı doktora götüreceğim..pazar için 1200 km yol yapılır mı??? hem de tek başına..haftaya bıraksak sana uymaz..kar kalmaz..ne biliyim yaaa..kafam karıştı vallaha..drunk ın da işi varmış..???[/quote]
valla bi netleşsin artık hadise... misal perşembe doktor randevumdan soora kaçabilirim... 3-4 gün de kalırım... :000203F4:
[quote=bkaan;149303]bu işin bu noktaya geleceği belliydi..cumartesi kızımı doktora götüreceğim..pazar için 1200 km yol yapılır mı??? hem de tek başına..haftaya bıraksak sana uymaz..kar kalmaz..ne biliyim yaaa..kafam karıştı vallaha..drunk ın da işi varmış..???[/quote]
işim olmasa gelirdim valla, gerçi günübirlik yine gözümü korkuturdu ama.
pazartesi salı da kayseri'de olacağım, pazar akşamdan veya pazartesi sabah erkenden çıkacağım. bu durumda benim bu hafta imkansız.
abicim sen de bütün yoğunluğuna rağmen epey değerlendirdin sezonu. günübirlik için değer mi iyi düşün. 1 gece kalmalı 2 gün olsaydı yine iyi olurdu.
[quote=oliver_han;149314]valla bi netleşsin artık hadise... misal perşembe doktor randevumdan soora kaçabilirim... 3-4 gün de kalırım... :000203F4:[/quote]
oliver abicim senin de sezonun son fırsatını değerlendirmek istemeni anlıyorum. benim sarıkamışa gelmeden önceki halim gibi tereddüttesin sanırım. doktor gitme demişti ama ateş de beni çağırıyordu :biggrin:
güzel bir sezon kapanışı yapıp sonra da gelip başarılı bir operasyon geçirirsin, seneye de bomba gibi girersin inşallah.
[quote=drunk bat;149315]işim olmasa gelirdim valla, gerçi günübirlik yine gözümü korkuturdu ama.
pazartesi salı da kayseri'de olacağım, pazar akşamdan veya pazartesi sabah erkenden çıkacağım. bu durumda benim bu hafta imkansız.
abicim sen de bütün yoğunluğuna rağmen epey değerlendirdin sezonu. günübirlik için değer mi iyi düşün. 1 gece kalmalı 2 gün olsaydı yine iyi olurdu.[/quote]
bu ne illet bir şey yaaaaaaa....sigaradan beter..bırakacağım diyorum her sezon sonu bu kayak işini.....:cursing: ne biliyim drunk..kendimi atasım var; yollara..dağlara...1 gün çılgınlık tabi..
[quote=drunk bat;149317]oliver abicim senin de sezonun son fırsatını değerlendirmek istemeni anlıyorum. benim sarıkamışa gelmeden önceki halim gibi tereddüttesin sanırım. doktor gitme demişti ama ateş de beni çağırıyordu :biggrin:
güzel bir sezon kapanışı yapıp sonra da gelip başarılı bir operasyon geçirirsin, seneye de bomba gibi girersin inşallah.[/quote]
iyi dileklerin için teşekkür ederim dostum... :blush: :blush: :blush:
[quote=oliver_han;149321]iyi dileklerin için teşekkür ederim dostum... :blush: :blush: :blush:[/quote]
Hayirdir Oliver
Gecmis olsun.
[quote=bkaan;149319]bırakacağım diyorum her sezon sonu bu kayak işini..[/quote]
bırakırsan boarda bekleriz :001_tt2:
[quote=bkaan;149319] ...1 gün çılgınlık tabi..[/quote]
bir gün için o kadar yol. benim gözüm ( :biggrin: ) yemez şahsen. abi pazartesi için izin alabilsen ya da cumartesi ki randevuda oynama imkanı olsa.
[quote=drunk bat;149328]bırakırsan boarda bekleriz :001_tt2:
onu geçicen...;)
bir gün için o kadar yol. benim gözüm ( :biggrin: ) yemez şahsen. abi pazartesi için izin alabilsen ya da cumartesi ki randevuda oynama imkanı olsa.[/quote]
ne izin alabilirim ne de rand. erteleyebilirim..:bored: bakalım ne olucak??
bu arada twintip nerelerde ?