Cevap: Kar Geliyor Topiği
[quote=twintip yeti;148632]Abi son durumada baktım, yarında az biraz yağış var, sonraki gün açık ve çok rüzgar yok... Gitmeyeni dövüyorlarmış, hemde batonla[/quote]
la_hawleee....
[quote=bkaan;148635]adamın uyuması lazım abi..o ortamda oliver masayı sandalyeyi ağaç zannedip başlar aralarında kaymaya...hayır yakalayamayızda..:lol::lol:[/quote]
bi ayaklanırsam yakalanma ihtimalim hakikaten düşük... :001_tt2: :lol: :lol: :lol:
[quote=oliver_han;148639]atmosfer güzel de bu mübarek kardeşimiz oliver'ın hiç mi canı çekmeyecek iki çıkıp pistin tozunu atmak falan... :confused1: :001_unsure: :crying: :crying: :crying:[/quote]
Walla kardeş sanada yaranılmıyor kendini rahat hissedesin diye oturdum düşündüm taşındım böle bi fikir buldum ama sen daha fazlasını istiyon. grrrr tamam otur soğuk hastane duvarları içinde yok sana dağ manzarası sucuk ekmek kokusu ite hıh :glare:
[quote=oliver_han;148644]la_hawleee.... [/quote]
Hemde ıslak, karlı batonla... Uyarmadılar deme sonra :D
Bak Oliver ! Islak diyorlar , yemek diyorlar :biggrin: Sen iyisi mi kayağı boşver biz sana ıslak getirelim onları yiyip iyileşmeye bak :001_tongue::001_tongue:
[quote=DarkMafia;148645]Walla kardeş sanada yaranılmıyor kendini rahat hissedesin diye oturdum düşündüm taşındım böle bi fikir buldum ama sen daha fazlasını istiyon. grrrr tamam otur soğuk hastane duvarları içinde yok sana dağ manzarası sucuk ekmek kokusu ite hıh :glare:[/quote]
artık hayallerimdeki dağlara koşacağım... son kalemiz darkmafia'da yıkıldı... :001_unsure: :crying: :crying: :crying:
[quote=twintip yeti;148649]Hemde ıslak, karlı batonla... Uyarmadılar deme sonra :D[/quote]
body armor almamın zamanı gelmiş galiba... :001_tt2: :lol:
[quote=Lotus;148659]Bak Oliver ! Islak diyorlar , yemek diyorlar :biggrin: Sen iyisi mi kayağı boşver biz sana ıslak getirelim onları yiyip iyileşmeye bak :001_tongue::001_tongue:[/quote]
o kadar sarımsağı yiyince iyileşmeyen bünye mi olur... hoş kapının önüne de koyulabiliriz orası ayrı... :001_tt2: :lol: :lol: :lol:
[quote=oliver_han;148664]o kadar sarımsağı yiyince iyileşmeyen bünye mi olur... hoş kapının önüne de koyulabiliriz orası ayrı... :001_tt2: :lol: :lol: :lol:[/quote]
Hayırdır :confused1: kapıya istenmeyen ziyaretçiler mi uğruyor :000203F4:
[quote=Lotus;148668]Hayırdır :confused1: kapıya istenmeyen ziyaretçiler mi uğruyor :000203F4:[/quote]
e tabi sohbet var, eğlence var... haliyle duyan geliyor... işini bitiren servis personeli aynen benim odada... :001_tt2: :lol: :lol: :lol:
yuh palandöken 170 e çıkmış ne karmış ya ÇIKSAMMI NAAPSAM :000203F4: