Cevap: Kar Geliyor Topiği
[quote=bkaan;148602]çorbadan dönenin kaşığı kırılsın...ama cumartesi samsunda olmak zorundayım..pazar ılgaza varım..erzurum derseniz haftaya abicim...[/quote]
pilav değil miydi o... :001_tt2: :lol: kar mı kalır haftaya... hadi kar kaldı diyelim, ya opere ederlerse oliver'ı... :confused1: :001_unsure: :crying:
[quote=Lotus;148605]Kalp kayak için pır pır ediyorsa sorun yok zaten yol uzuuuun yolda sakinleşirsin, yok op. içinse onu da öncesinde damardan hallediyorlar bişiciğin farkına varmıyorsun valla:tongue_smilie:[/quote]
ilk doz sersemletiyor ama uyutmuyor be abisi... önce damar, sonra derin nefes... :001_tt2: :lol: :lol: :lol:
[quote=oliver_han;148612]pilav değil miydi o... :001_tt2: :lol: kar mı kalır haftaya... hadi kar kaldı diyelim, ya opere ederlerse oliver'ı... :confused1: :001_unsure: :crying:
pilav pilav da...bizim bir sabah çorbası muhabbetimiz vardı erzurumda..baki ve drunk bat ile..o manada...;)
ilk doz sersemletiyor ama uyutmuyor be abisi... önce damar, sonra derin nefes... :001_tt2: :lol: :lol: :lol:[/quote]
iki kez yatırdılar beni...;)..hangi dağda kimle kaymak istiyorsan düşüüüüüün..sonra mışıl mışıl..bak uyandın bile....;)
[quote=oliver_han;148612]pilav değil miydi o... :001_tt2: :lol: kar mı kalır haftaya... hadi kar kaldı diyelim, ya opere ederlerse oliver'ı... :confused1: :001_unsure: :crying:
ilk doz sersemletiyor ama uyutmuyor be abisi... önce damar, sonra derin nefes... :001_tt2: :lol: :lol: :lol:[/quote]
ben demiştim doktora öyle ameliyathane falan fena olurum diye, neyaptıysa odada, tam ben kendim inerim sedye gerekmez diyordum... sonrası yok :confused1: :lol::lol:
[quote=bkaan;148615]iki kez yatırdılar beni...;)..hangi dağda kimle kaymak istiyorsan düşüüüüüün..sonra mışıl mışıl..bak uyandın bile....;)[/quote]
yok bence onu hiiiiç düşünmiim... hayatta uyuyamam... uyursam da sayıklarım falan aman diim... :001_tt2: :lol: :lol: :lol:
[quote=Lotus;148616]ben demiştim doktora öyle ameliyathane falan fena olurum diye, neyaptıysa odada, tam ben kendim inerim sedye gerekmez diyordum... sonrası yok :confused1: :lol::lol:[/quote]
rufi vermiş olmasın... :001_tt2: :lol: :lol: :lol:
[quote=oliver_han;148619]yok bence onu hiiiiç düşünmiim... hayatta uyuyamam... uyursam da sayıklarım falan aman diim... :001_tt2: :lol: :lol: :lol:
rufi vermiş olmasın... :001_tt2: :lol: :lol: :lol:[/quote]
ismini bilmiyorum ama hafızayı iptal eden birşeymiş:confused1: snra dediğine göre ameliyat öncesi bayağı sohbet falan etmişiz :confused1::crying: :lol:
[quote=Lotus;148623]ismini bilmiyorum ama hafızayı iptal eden birşeymiş:confused1: snra dediğine göre ameliyat öncesi bayağı sohbet falan etmişiz :confused1::crying: :lol:[/quote]
olur öyle şeyler... bak duyuyor musun bkaan... :lol: :lol: :lol:
[quote=oliver_han;148619]yok bence onu hiiiiç düşünmiim... hayatta uyuyamam... uyursam da sayıklarım falan aman diim... :001_tt2: :lol: :lol: :lol:
rufi vermiş olmasın... :001_tt2: :lol: :lol: :lol:[/quote]
Oli Bak Aklıma Geldi. Ameliyathaneyi, yatacağın odayı filan duvarlarını boydan boya dağ view ile kaplasak. Klimanın ısısını -1 lere indirsek. Hemşireler doktorlar falan pansumana kayak kıyafetleriyle ellerinde board/kayaklarla girse arkadan sucuk ekmek kokuları gelicekşekilde bi mangal olayı yapsak herhalde gönül rahatlıyla hem operasyonunu olursun hemde fizik tedavide sana ilham kaynağı olur gibime geliyor. istermisin böyle bir hizmet? :confused1:
Abi son durumada baktım, yarında az biraz yağış var, sonraki gün açık ve çok rüzgar yok... Gitmeyeni dövüyorlarmış, hemde batonla
[quote=DarkMafia;148631]Oli Bak Aklıma Geldi. Ameliyathaneyi, yatacağın odayı filan duvarlarını boydan boya dağ view ile kaplasak. Klimanın ısısını -1 lere indirsek. Hemşireler doktorlar falan pansumana kayak kıyafetleriyle ellerinde board/kayaklarla girse arkadan sucuk ekmek kokuları gelicekşekilde bi mangal olayı yapsak herhalde gönül rahatlıyla hem operasyonunu olursun hemde fizik tedavide sana ilham kaynağı olur gibime geliyor. istermisin böyle bir hizmet? :confused1:[/quote]
adamın uyuması lazım abi..o ortamda oliver masayı sandalyeyi ağaç zannedip başlar aralarında kaymaya...hayır yakalayamayızda..:lol::lol:
[quote=DarkMafia;148631]Oli Bak Aklıma Geldi. Ameliyathaneyi, yatacağın odayı filan duvarlarını boydan boya dağ view ile kaplasak. Klimanın ısısını -1 lere indirsek. Hemşireler doktorlar falan pansumana kayak kıyafetleriyle ellerinde board/kayaklarla girse arkadan sucuk ekmek kokuları gelicekşekilde bi mangal olayı yapsak herhalde gönül rahatlıyla hem operasyonunu olursun hemde fizik tedavide sana ilham kaynağı olur gibime geliyor. istermisin böyle bir hizmet? :confused1:[/quote]
atmosfer güzel de bu mübarek kardeşimiz oliver'ın hiç mi canı çekmeyecek iki çıkıp pistin tozunu atmak falan... :confused1: :001_unsure: :crying: :crying: :crying: