Eeee kimse yok mu.....duyar gibiyim sizi :001_rolleyes: biri der "para yok"..biri der "hanımdan nasıl izin alırız"..biri der sarıkamıştan yeni geldik".. biri der "bebiş var"....bekarlar bu iş size yakışır ....
Printable View
Eeee kimse yok mu.....duyar gibiyim sizi :001_rolleyes: biri der "para yok"..biri der "hanımdan nasıl izin alırız"..biri der sarıkamıştan yeni geldik".. biri der "bebiş var"....bekarlar bu iş size yakışır ....
[quote=DarkMafia;148589]Hmmmm yani diyorsunkine Kayağı hastanedeki güzel hemşirelere tercih ederim diyosun. Aslanım benim hangi erkek bunu yapar be... Al kayakları fırla pistlere :D[/quote]
valla ne hemşiresi ne de doktoru, mevzuu kartutkusu olunca alem biraraya gelse tutamaz beni... ;) :thumbup:
yok aga ben hafta sonu maçlarını cuma c.tesiye sıkıştırıp pazar ılgaz yaparım diye düşünmekteyim,perşembe kesinleşir durum
[quote=Lotus;148591]Rahat bırakın Oliver'i , ilişmeyin. :lol:
Yok abi kar mar sen boşver şimdi ol ameliyatını biz sonra Yeni Zellanda' ya gideriz :sneaky2:oralarda yakında kar yağacakmış sezon başlayacakmış. Hem taze taze karlarda kayarız hem senin rehabilitasyonu hallederiz:lol::lol:[/quote]
güzel bir fikir de, hali hazırda son sürat çarpan kalbimi napcaz... :confused1: :001_tt2: :lol:
[quote=bkaan;148593]Eeee kimse yok mu.....duyar gibiyim sizi :001_rolleyes: biri der "para yok"..biri der "hanımdan nasıl izin alırız"..biri der sarıkamıştan yeni geldik".. biri der "bebiş var"....bekarlar bu iş size yakışır ....[/quote]
öyle fikri ortaya atıp geri kaçmak yok abicim... ;)
[quote=oliver_han;148598]güzel bir fikir de, hali hazırda son sürat çarpan kalbimi napcaz... :confused1: :001_tt2: :lol:
öyle fikri ortaya atıp geri kaçmak yok abicim... ;)[/quote]
çorbadan dönenin kaşığı kırılsın...ama cumartesi samsunda olmak zorundayım..pazar ılgaza varım..erzurum derseniz haftaya abicim...
[quote=oliver_han;148598]güzel bir fikir de, hali hazırda son sürat çarpan kalbimi napcaz... :confused1: :001_tt2: :lol:
[/quote]
Kalp kayak için pır pır ediyorsa sorun yok zaten yol uzuuuun yolda sakinleşirsin, yok op. içinse onu da öncesinde damardan hallediyorlar bişiciğin farkına varmıyorsun valla:tongue_smilie:
[quote=bkaan;148593]Eeee kimse yok mu.....duyar gibiyim sizi :001_rolleyes: biri der "para yok"..biri der "hanımdan nasıl izin alırız"..biri der sarıkamıştan yeni geldik".. biri der "bebiş var"....bekarlar bu iş size yakışır ....[/quote]
ben buradayım müdürümmmm:biggrin:
bakiiiiiiiii sen ne diyorsun???????? gelinir mi?
cağ yemenin de tam zamanıdır..nisan başı....ufff :lol::lol::lol:
[quote=bkaan;148610]cağ yemenin de tam zamanıdır..nisan başı....ufff :lol::lol::lol:[/quote]
Yada Fırında Oğlak. :D