valla bu saatten sonra anca ankara-samsun yaparız pride... ;)
Printable View
valla bu saatten sonra anca ankara-samsun yaparız pride... ;)
[quote=oliver_han;148569]valla bu saatten sonra anca ankara-samsun yaparız pride... ;)[/quote]
tabi sarıkamışta kurtlarını döktün..pride ı anlayan yok :laugh:
[quote=oliver_han;148569]valla bu saatten sonra anca ankara-samsun yaparız pride... ;)[/quote]
Sen git etli pideni ye,ben daha sezon kapatmadım.Helva melve board'un altı harita gibi olsa da son bi tur atıcam:)
[quote=bkaan;148572]tabi sarıkamışta kurtlarını döktün..pride ı anlayan yok :laugh:[/quote]
Aslan Bkaan ben bir sen anladın walla beni.Bir de bu Sarıkamış grubu giden var gidemeyen var demeden full ay pek güzeldi,ay ne kaydık,ay kaçırdınız modlarında.Sanki biz keyfimizden gitmedik:crying::crying::crying:
[quote=pride;148580]Sen git etli pideni ye,ben daha sezon kapatmadım.Helva melve board'un altı harita gibi olsa da son bi tur atıcam:)
:bored: acil seni göndermemiz lazım..
Aslan Bkaan ben bir sen anladın walla beni.Bir de bu Sarıkamış grubu giden var gidemeyen var demeden full ay pek güzeldi,ay ne kaydık,ay kaçırdınız modlarında.Sanki biz keyfimizden gitmedik:crying::crying::crying:[/quote]
yok yaa...ballandırmalarına bakma sen..buzdu buz..katır kutur...:001_cool:
Sezonun son gazıyla Erzurum'a giderim diyenler?
[quote=bkaan;148572]tabi sarıkamışta kurtlarını döktün..pride ı anlayan yok :laugh:[/quote]
ilaçlatırız dökülür kurtlar np... :001_tt2: :lol:
[quote=pride;148580]Sen git etli pideni ye,ben daha sezon kapatmadım.Helva melve board'un altı harita gibi olsa da son bi tur atıcam:)[/quote]
kaşarlı yesem olma mı? :lol: :lol: :lol:
[quote=twintip yeti;148583]Sezonun son gazıyla Erzurum'a giderim diyenler?[/quote]
uffffffff gaza bak gaza............:thumbup:
[quote=twintip yeti;148583]Sezonun son gazıyla Erzurum'a giderim diyenler?[/quote]
ameliyat masasından fırlar gelirim... yapmayın noolur... :lol: :lol: :lol:
[quote=oliver_han;148588]ameliyat masasından fırlar gelirim... yapmayın noolur... :lol: :lol: :lol:[/quote]
Hmmmm yani diyorsunkine Kayağı hastanedeki güzel hemşirelere tercih ederim diyosun. Aslanım benim hangi erkek bunu yapar be... Al kayakları fırla pistlere :D
[quote=oliver_han;148588]ameliyat masasından fırlar gelirim... yapmayın noolur... :lol: :lol: :lol:[/quote]
Rahat bırakın Oliver'i , ilişmeyin. :lol:
Yok abi kar mar sen boşver şimdi ol ameliyatını biz sonra Yeni Zellanda' ya gideriz :sneaky2:oralarda yakında kar yağacakmış sezon başlayacakmış. Hem taze taze karlarda kayarız hem senin rehabilitasyonu hallederiz:lol::lol: