buraya kadar gelemez be abi...
Printable View
buraya kadar gelemez be abi...
o zaman bir de şuna bak;
493 KÖY YOLU ULAŞIMA KAPANDI
Doğu Anadolu Bölgesi'nde yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle 493 köy yolu ile Ardahan-Şavşat kara yolu ulaşıma kapandı.
Erzurum'da 403, Tunceli'de 50, Muş'ta 9, Iğdır'da 8, Erzincan'da 7, Ardahan'da ise 16 köy yolu halen ulaşıma kapalı.
Ardahan Karayolları 126. Şube Şefi Ümit Yıldırım, Ardahan-Şavşat kara yolunda etkili olan tipi ve fırtına nedeniyle yol açma çalışmalarının yapılamadığını belirtti. Yıldırım, “Fırtına durunca kara yolunu açmak için çalışmalara başlayacağız. Ekiplerimiz hazır bekletiliyor” diye konuştu.
ve şu habere
KARTALKAYA'DA KAR KALINLIĞI 60 SANTİM
BOLU’nun kayak merkezi Kartalkaya’da kar kalınlığı 60 santimetreye ulaştı. Kayak pistlerini kayakseverlerin hizmetine sunabilmek için çalışmalarını hızlandıran oteller, 2- 3 gün içinde sezonu açmaya hazırlanıyor.
2 bin 100 rakımlı Köroğlu Dağları’nın zirvesindeki Kartalkaya Kayak Merkezi’nde 2 gündür etkili şekilde yağan kar, otel işletmecilerini sevindirdi. Kar kalınlığının 60 santimetreye ulaştığı kayak merkezindeki oteller, pistlerdeki çalışmalarını hızlandırdı. 12 Aralık’ta sezonu açmayı planlayan oteller, kar yağışının devam etmesi halinde 2- 3 gün içinde sezonu açacak. Kartalkaya’da, kar sıkıştırma makineleri pistleri bir an önce kayakseverlerin hizmetine sunabilmek için çalışmalarını sürdürüyor.
offffffffffffffffffffffffff süper 60 cm sezonu açıorus
meteorolojinin sitesindede uludağda 70 cm kar gösteriyo umarım bayrama erimez
haftasonu gidecekler için süper bi haber
Çok güzel, çok güzel heryerde açılsın sezon :)
kartepede acsın bı yanda acmasın ıstıyorum adamlar tekel sekılde parayı goturuyolar hersey onların elınde allahta buna gore verıyo ıste
hadi kartepe hadi açsın açsın... huh
heyecanlandım... yağ hadi yağ...
kartalkaya süper haber inşallah hava ısınıpda erimez.
arkadaşlar kartalkayanın günlük camına bakın sanki orda kayanlar war
[url]http://www.kartalotel.com/hava_durumu.html[/url]
60cm kar varsa kesin kayanda vardır
Kartal Otel'i aradım, yağış sürüyor, 50 cm'yi geçti dediler telefonda..13'ünde açıyorlarmış dükkanı..:)
açsınlar artık yaw
açsınlar yoksa rezervasyonu iptal ederim.. evet evet tehdit ediyorum..
her yere geliyorda bi bizim erciyese kar gelmiyor
kartalkayada kar kalınlığı 60CM :D :D :D :D :D :D :D :D
Türkiye'nin önde gelen kayak merkezlerinden biri olan Kartalkaya'da kar kalınlığı 60 santimetreye ulaştı.
AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, kayak merkezi Kartalkaya'da iki gündür aralıklarla devam eden kar yağışı nedeniyle kar kalınlığı 60 santimetreye ulaştı. Kayak merkezine karın yağdığını duyan tatilciler Kurban Bayramı tatili için rezervasyonlar yaptırmaya başladı.
Grand Kartal Otel yetkilileri, kar kalınlığının 60 santimetreye ulaşmasıyla birlikte bayram tatili rezervasyonu yaptırmak isteyenlerin sayısının arttığını kaydederek, şunları ifade ettiler:
''Bayram tatilini Kartalkaya'da geçirmek isteyen tatilciler karın olmamasından şikayet ediyorlardı. Karın yağmaya başlamasıyla birlikte ilgi arttı. Kar kalınlığı kayak yapmak için gerekli olan seviyeye ulaştı. Bayram tatilinde kayak merkezinde bulunan otellerin yüzde yüz doluluk oranına ulaşacağını düşünüyoruz.''
oleyyyyyyyyyyyy
Bayramda Dorukkaya günlük 274 YTL (230 Dolar)! Kartal Otel daha da pahalı!!! YUH.
ya bunlar çostu en sonunda kimse gitmicek o olcak (osmn bis gideruhq)
Bugün saat 12de dorukkaya ile konuştum 13 ünde açıyoruz sezonu dedi. Daha sonra yağdı mı bilmiyorum. yağdıysa belki daha erkene alırlar.
[quote=akbiyik ]
:) :D
AA'dan beni "çocuk" gibi sevindiren haber;
Kars'ta okullar tatil edildi
Kars'ta kar yağışı nedeniyle Selim ilçesi ve merkeze bağlı köylerdeki okullarda eğitime ara verildi.
Kars'ta gece etkili olan kar yağışı ve soğuk hava hayatı olumsuz etkiliyor. Kar yağışı nedeniyle Selim ilçesi ve merkeze bağlı köylerde okullarda eğitim bugün ara verildi.
Sarıkamış'taki Bayraktepe Kayak Merkezi'ndeki pistlerde ise kar kalınlığının 125 santimetreye ulaştığı belirtildi.
A.A.
[/quote]
Kars'ı bırak...Adana'nın Pozantı ilçesinde bile okullar bir gün tatil olmuş... ;D
ya kartepenin hali ne olacak
bi bilgisi olan varmı hala 0cm gösteryor uludağa yagınca kartepeyede yagardı ???
çarşambadan itibaren uludağda yine kar gösteriyo ;D ;D
MERKEZLER BAYRAMADA TAMAM! :)
Bir hafta yağmur, İstanbul 8 derece soğuyacak
MİLLİYET
Pazartesiden itibaren hafta sonuna kadar tüm Türkiye yağış alacak, yağışlar yüksek kesimlerde kar şeklinde düşecek. İstanbul 5 gün yağmur alacak, hava sıcaklığı 8 derece düşecek. Ankara haftanın ilk dört günü yağmurlu, cuma günü ise kar yağışı altında, hava 7 derece soğuyacak. İzmir cuma gününe kadar yağmurlu.
Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nun açıklamasına göre, bugün İzmir, Çanakkale, Aydın, Muğla ve Afyon illeri başta olmak üzere kıyı ve İç Ege’de, akşam saatlerinden itibaren de Antalya, Isparta ve Burdur başta olmak üzere Akdeniz’in iç ve batı kesimlerinde kuvvetli rüzgarla birlikte etkili yağmur ve sağanak yağış beklendiği kaydedildi.
Yarın Doğu Anadolu, Mardin çevresi ve Doğu Karadeniz dışında tüm bölgeler yağış altında...
Salı günü Orta Karadeniz, İç Anadolu ve Doğu Akdeniz çok bulutlu, diğer bölgelerde yağış sürüyor. Doğu Anadolu'da kar yağışı görülecek.
Çarşamba günü yağışlar tüm Türkiye'de devam ediyor, Trakya, Doğu Anadolu'nun doğusu ve Artvin çevresi çok bulutlu.
Perşembe günü yalnızca Trakya yağış almıyor, İç Ege ve Doğu Anadolu'da kar, diğer yerlerde yağmur var.
Cuma günü ise hava soğuyor, Güney Marmara, Karadeniz'in iç kesimleri, İç Ege, İç Anadolu ve Doğu Anadolu'da kar yağışı bekleniyor. Trakya, Kıyı Ege ve Akdeniz çok bulutlu, diğer bölgeler yağmurlu.
palandoken
kartalkaya
uludağ
Yüce erciyes ;D
Uludağ'da kar yağışı devam ediyor
Kar yağışı ile beraber canlanan
Uludağ kar sporu tutkunlarının istilasina ugradi.
Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden Uludağ'da kar kalınlığı 58 santimetreye yükseldi. Kar yağışı bu seyrini devam ettirirse bu bayram kar tutkunları için çok mutlu geçeceğe benziyor.
2007-12-10 12:06:01
bu da resmi ;D eklemeyi unutmuşum
Bu resim yeni mi?
Güzeeeeel...
;D
Açıkçası bana eski bir resmi koymuşlar gibi geldi. İnternet sitesinde haberin yanında bu resim duruyodu. Umarım yeni resimdir.
bu resim yeni bu hafta sonu çekilmiş :) ben ordaydım biliyom ;D
Daha da bu hafta kar yağışı devam edecekmiş
;D uludağda 68 cm kar gösteriyor. Bu hafta sonuna kadar yağan karla birlikte 75-80 cm e çıkar umarım
[url]http://www.snow-forecast.com/resorts/Mt-Erciyes.0to3mid.php[/url]
ERCİYESTE DE KAR YAGIŞI OLACAK BU HAFTA SONU,,, BAYRAMA BEKLERIZ ARKADAŞLARR... BU TARAFA DOGRU GELECEKLER İÇİN SOYLUYORUM TELESKI UCRETLERI 3O YTL GUNLUK, TELESIYEJ 40 LIRA HEM DE SEZON BOYU BU FIYATLAR...
ufffffffff ya bayramda uludağ süper olcak süper eğlences walla
Haftaya kuvvetli soğuklar geliyor tahminlere göre... ;D ;D
[quote=snowboard06 ]
ufffffffff ya bayramda uludağ süper olcak süper eğlences walla
[/quote]
o bi kesin :)
inşallah çok kuvvetli gelir ;D
gelsin artık şu kar... böyle olmuyo ama... bekle bekle.... huh