arkadaslar uludag tv webcami açın ve kar yağışını bakınn süperr:))
Printable View
arkadaslar uludag tv webcami açın ve kar yağışını bakınn süperr:))
Kartepe de bi ocak günü olmasına rağmen bu gün yani 27 ocak 2007 de kar yok
bu havalar cok fena hiç iş değil........ >:(
butun gun webcamin basındaydin valla uludag icin cumartesi gecesi 36 cm kar yağcak diyolar ama su an için gayet yıldızlı mis gibi bir hava gözüküyo webcamde >:(, bgn topu topu bi 10 dakka atıstırdı sonra durdu, duruş o duruş. valla artk ruh hastası olcam bi haftadır kar gelcek kar gelcek hicbiseyin geldigi yok bıktım artk ya
[url]www.Uludag.tv[/url] deki kameradan Beceren e yağan karı görünce benimde içim rahatladı biraz , akşam üzeri Kartepe yi arayan oldumu aranızda kar yağıyormuymuş bu gece ?
Ben gece yatmadan oteli arayacağım , eğer iyi bi yğış olursa sabah erkenden yeni kayak taşıyıcım ile doğru Kartepeeee :)
uludag.tv yi bir açtım kar yağmıyor, çığ düşüyordu adeta :o
yarın burda hiçkimse olmayacak herkez kayıyor olcak heralde, bu karın kartepeye uğramaması imkansız ;D çok gerildik çok yıprandık ama sonunda artık umarsız çocuklar gibi kayabilicez..
bende biraz önce uludag.tv'yi actım baktım cok guzel kar yagıyodu ıcım gıttı. ohhh sızın gıdın kaymaya bızde burda fınallerle ugrasalım.. haksızlık ama bu :( ama az kaldı haftaya cumartesi bende davrasta olacagım 2-3 hafta doyasıya kayacagım.. ŞAFAK 6
arkadaşlar ben nie açamadı bu uludag tv yi,,,?????????
göremedik gitti şu kar yagışını?????
ben de açamamıştım çünkü bilgisayarında 'quicktime player' ın yüklü olması gerek webcamin acılmasi icin, onu yüklersen çalışır..
tamam deneyeyim bakalım ,,
teşekkulerrrr,,
[url]www.erciyeskayak.com[/url]
Biraz önce Kartepe Green Park Oteli aradım ve Bahadır bey ile görüştüm.
Müjdemi isterimmm , bir saat kadar önce çok yoğun bir kar yağışı başlamış ;D Fakat bu kadar yoğun ve rüzgarlı bir kar yağışında
pistleri açıp açamayacaklarına yarın sabah karar verebileceklermiş ;)
Sabah erkenden arayıp pistlerin durumunu öğrenip ona göre yola çıkacağım.